Vizažo meistrė iš Panevėžio – pasaulio geriausiųjų trejetuke

Sakoma, savam krašte pranašu nebūsi: ir nors panevėžietei Elonai Minkevičienei išties gerai sekasi dirbti vizažo srityje, tačiau visuomet įdomu sužinoti, o kaip gi darbus įvertintų pasaulis.

Panevėžietės gebėjimus įvertino OMC čempionato komisija.<br>lrytas.lt montažas.
Panevėžietės gebėjimus įvertino OMC čempionato komisija.<br>lrytas.lt montažas.
Elona Minkevičienė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Elona Minkevičienė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Modelis prieš makiažą.<br>N.Koinovos nuotr.
Modelis prieš makiažą.<br>N.Koinovos nuotr.
Modelis po makiažo.<br>N.Koinovos nuotr.
Modelis po makiažo.<br>N.Koinovos nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2021-01-03 18:53

Pasak vizažo srities specialistės Elonos, ji visuomet stengiasi dalyvauti tarptautiniuose konkursuose, tačiau, dėl visiems suprantamų aplinkybių, „gyvai“ tokiuose konkursuose šiemet pristatyti savo darbus buvo neįmanoma, rašoma pranešime spaudai.

„Labai apsidžiaugiau, kai sužinojau, kad kasmetinis, pasaulinis OMC čempionatas vis tik įvyks virtualioje erdvėje: jei ne antakių dizaino trenerė Inga Kavalčinskienė, kuri pakvietė dalyvauti, būčiau net ir nepagalvojusi apie šią galimybę“, – pasakojo Elona.

„Viską atlikau žaibišku greičiu: susiradau modelį: juo sutiko pabūti Akvilė Rimkevičiūtė, tuomet atlikau makiažą ir suformavau antakius.

Visas šis darbas truko pusvalandį, per kitą pusvalandį atlikome foto sesiją.

Nuotraukas „prieš“ ir „po“ išsiunčiau į konkursą ir... pamiršau“, – šypsosi tobulų antakių kūrėja Elona.

Prancūzijos sostinėje Paryžiuje vykstančiame pasauliniame konkurse šiais metais dalyvavo per 2000 dalyvių iš daugiau nei 40 pasaulio šalių.

Elona, įvertinus visų pateiktus darbus, nominacijoje „Eyebrow Shaping &Tinting“ (liet. antakių formavimas bei šešėliavimas) užėmė trečiąją vietą ir Lietuvai pelnė bronzą.

„Tai buvo geriausia Naujųjų metų dovana: iki šiol negaliu patikėti! Tai įvertinimas, apie kurį svajoja daugelis mūsų srities specialistų, o man ši svajonė tapo realybe“, – džiaugiasi pasaulio geriausiųjų trejetuko prizininkė.

Elonos pavyzdys įrodo, kad grožis neturi sienų: kad ir kur gyventum – provincijoje ar kuriame pasaulio didmiestyje – gali tapti vienu geriausių savo srities specialistų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.