Savaitės blykstėse – skausmingos R. Šimašiaus skyrybos ir D. Kazėnaitės meilė prancūzui

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

 Savaitės blykstės.<br> lrytas.lt koliažas.
 Savaitės blykstės.<br> lrytas.lt koliažas.
Karolina Meschino.<br> Soc. tinklų nuotr.
Karolina Meschino.<br> Soc. tinklų nuotr.
Deimantė Kazėnaitė.<br>LR archyvo nuotr.
Deimantė Kazėnaitė.<br>LR archyvo nuotr.
Deimantė Kazėnaitė.<br>LR archyvo nuotr.
Deimantė Kazėnaitė.<br>LR archyvo nuotr.
 D.Kazėnaitė ir jos mylimasis.<br>Tomo Juškevičiaus nuotr.
 D.Kazėnaitė ir jos mylimasis.<br>Tomo Juškevičiaus nuotr.
 K.Meschino.<br>Soc. tinklų nuotr.
 K.Meschino.<br>Soc. tinklų nuotr.
Edita ir Sigitas Martinavičiai.<br>LR archyvo nuotr.
Edita ir Sigitas Martinavičiai.<br>LR archyvo nuotr.
Agnė Matulaitė ir Remigijus Šimašius.<br>LR archyvo nuotr.
Agnė Matulaitė ir Remigijus Šimašius.<br>LR archyvo nuotr.
 Simona Jakubėnaitė.<br>Kristina Aleksynaitė Photography nuotr.
 Simona Jakubėnaitė.<br>Kristina Aleksynaitė Photography nuotr.
 R.Kaušiūtė.<br>LR archyvo nuotr.
 R.Kaušiūtė.<br>LR archyvo nuotr.
 Liepa ir Evaldas Norkevičiai.<br>LR archyvo nuotr.
 Liepa ir Evaldas Norkevičiai.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (11)

Lrytas.lt

Jan 29, 2021, 6:27 PM

Širdį ištirpdė jausmai paslaptingam prancūzui

Žinoma vizažistė, modelis ir socialinių tinklų žvaigždė Deimantė Kazėnaitė (29 m.) užlopė širdies žaizdas ir nutarė atvirai džiaugtis savo laime.

Moteris jau kurį laiką dalijosi kadrais iš Paryžiaus, o dabar dešimtims tūkstančių savo sekėjų parodė ir prancūzą mylimąjį, kurio vardo kol kas neatskleidė.

2019-ųjų lapkritį su ilgamečiu draugu fotografu Gediminu Žilinsku (45 m.) išsiskyrusi D.Kazėnaitė sakė, kad kurti santykius su užsieniečiu visai nėra sunku. Anaiptol – iš kultūrinių ir kalbinių skirtumų jie gali net pasijuokti.

„Žinoma, pasitaiko kurioziškų situacijų, kai per miegus vienas su kitu pradedame bendrauti savo gimtąja kalba“, – išdavė ji.

Nustebino kūno pokyčiais po gimdymo

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino (25 m.) ir trepo muzikos atlikėjas Dominykas Ježerys-OG Version (23 m.) sausio pradžioje tapo tėvais.

Nuo dukrelės Isabelle gimimo praėjus vos porai savaičių K.Meschino negalėjo atsistebėti savo kūno linijomis.

„Nepaprasta, ką gali padaryti moters kūnas! Laikau savo lėlytę ant rankų ir dar niekaip negaliu suprasti, kad čia mano vaikutis ir kad ji bei per 9 mėnesius mano draugeliu tapęs pilvas turėjo ką nors bendra.

Be išsitampiusios odos ir pigmentinės linijos, tikrai negaliu patikėti, kaip vos per dvi savaites atsigavo mano kūnas!“ – džiaugėsi Karolina.

Garsūs vyrai neatlaikė santuokos naštos

Vos prasidėjus šiems metams pasipylė skyrybų virtinė. Paaiškėjo, kad po kiek daugiau nei dvejų metų santuokos skiriasi verslininkai Sigitas (52 m.) ir Edita (28 m.) Martinavičiai. Moteris ir papasakojo apie byrančią santuoką.

„Meilė buvo labai stipri, gal kiek audringa, su daug sunkumų... Bet viskas, kas turi pradžią, turi ir pabaigą. Toji pabaiga gal atėjo greit, bet kartu praleistas laikas buvo tobulas ir galiu tik pasakyti „ačiū“ žmogui, kuris 2,5 metų buvo su manimi ir su juo galėjau išgyventi jausmus, kuriuos išgyvenau.

Skyrybos nėra lengvas dalykas, bet, manau, tą skausmą aš jau išgyvenau. Jau esame išsiskyrę, ir gana netrumpą laiką. Kartais tiesiog reikia priimti sprendimus, kurie gal ir skausmingi, bet būtini, kad ateitis būtų gražesnė“, – sakė 2018-aisiais Balio saloje vestuves atšokusi moteris.

Santuokos naštos neatlaikė ir Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius (47 m.). Vienuolika metų su psichologe-psichoterapeute Agne Matulaite (50 m.) santuokoje išgyvenęs vyras prisipažino, kad jau kelis mėnesius gyvena atskirai nuo šeimos. Jis pridūrė, kad sprendimas skirtis buvo gerai apgalvotas.

„Dažniausiai į svarbiausius gyvenimo klausimus nebūna labai paprasto vieno sakinio atsakymo, o bandymai jį suformuluoti atrodo per lėkšti. Bet kokiu atveju skyrybas ir tai, kad tenka žengti šį žingsnį, priimu kaip savo pralaimėjimą, kurį tiesiog reikia pripažinti, kad ir kaip skaudu būtų“, – sakė meras.

Tačiau mero žmona Agnė prabilo priešingai: „Tai buvo netikėtas, traumuojantis ir vienašališkas sprendimas. Kai likau viena, man netikėtai subyrėjo visas pasaulis. Atrodė, lyg sirgčiau mirtina liga. Tai ir buvo liga. Meilės, kuriai atsakas ką tik liovėsi, liga.“

Karantiną išnaudoja prasmingai

Dainininkė Simona Jakubėnaitė (35 m.) karantiną nusprendė panaudoti prasmingai – pradėjo mankštintis namuose.

„Baigėsi ketvirtoji savaitė naudojant sportines pasipriešinimo gumas. Sakiau, jog namuose niekada nesportuosiu, bet džiaugiuosi, kad to ėmiausi. Tiesiog myliu savo sveiką transformaciją, esu tokia laiminga“, – teigė ji.

Atsidūrė viruso spąstuose

Dainininkė, laidų vedėja Liepa Norkevičienė (30 m.) persirgo sunkia koronaviruso forma. Klastingu virusu persirgo ir jos sutuoktinis verslininkas Evaldas Norkevičius (34 m.). Sirgdami juodu pasitiko gražiausias metų šventes.

Vyras ir žmona nejautė nei skonio, nei kvapo, be to, Liepą kamavo stiprūs skausmai.

„Buvo akimirkų, kai gulėjau ir verkiau, nes nežinojau, ką daryti. Labai skaudėjo“, – savo istorija su LRT žiūrovais dalijosi atlikėja.

Sulaukė dėmesio iš Amerikos

Ilgą laiką iš viešumos dingusi dainininkė Rasa Kaušiūtė (43 m.) į muzikos pasaulį sugrįžta su trenksmu. Ji ne tik klausytojų teismui pristatė naują dainą „Snowflakes“ („Snaigės“), sukurtą per karantiną, bet ir sulaukė Amerikos auditorijai skirto muzikos tinklalapio dėmesio.

Anot Rasos, jai buvo pranešta, kad turi realių galimybių šiemet pretenduoti į geriausio atlikėjo nominaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.