Rusijos estrados žvaigždė B. Moisejevas atšventė 67-ąjį gimtadienį: pasveikino ir A. Pugačiova

Vis dažniau pasirodo kalbos apie sunkią šokėjo, vieno turtingiausių Rusijos estrados dainininkų Boriso Moisejevo sveikatos būklę. Tačiau, nepaisydamas jų, atlikėjas prieš keletą dienų paminėjo savo 67-ąjį gimtadienį.

Borisas Moisejevas ir Ala Pugačiova.<br>LR koliažas.
Borisas Moisejevas ir Ala Pugačiova.<br>LR koliažas.
Ala Pugačiova.<br>Scanpix/IT nuotr.
Ala Pugačiova.<br>Scanpix/IT nuotr.
Borisas Moisejevas.<br>Scanpix/IT nuotr.
Borisas Moisejevas.<br>Scanpix/IT nuotr.
Borisas Moisejevas.<br>Scanpix/IT nuotr.
Borisas Moisejevas.<br>Scanpix/IT nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 12, 2021, 3:56 PM

Borisas Moisejevas jau seniai dingo iš viešumos. Jis gyvena labai uždarą gyvenimą: nekoncertuoja, nesilanko renginiuose. Tačiau gimtadienio vakarėlis įvyko jo bute Maskvoje – pirmą kartą po ilgo laiko tarpo čia buvo daug žmonių. Pasveikinti B. Moisejevo susirinko jo šokių ir muzikinės grupės, su kuriomis jis kadaise apkeliavo šimtus miestų.

Šią dieną B.Moisejevui visada paskambina jo artima draugė Ala Pugačiova.

„Jis, žinoma, laukia iš jos ir Maksimo Galkino šiltų, nuoširdžių žodžių“ – starhit.ru pasakojo jo vadybininkas Sergejus Gorochas. – Ala dažnai su juo susisiekia, bent kartą per mėnesį, palaiko, ne kartą siūlė finansinę paramą, tačiau Borisas atsisakė. Jam nieko nereikia, o ir išlaidauti nėra kur. Nepaisant to, Pugačiova visada kartoja: „Aš tave išgirdau ir jaučiuosi ramesnė. Boriaška, myliu, džiaugiuosi, kad tau gera nuotaika“.

Dainininkas taip pat turi tris ne mažiau artimas drauges, kurias net vadina „seserimis“ – Neli Kobzon, Galina Romanovskaja ir Ada Todd. Su ja Borisas netgi norėjo kurti šeimą, bet tai neįvyko. Jos nuolat bendrauja su atlikėju, siunčia gėles, dovanas ir net pinigus, nors jis tam priešinasi.

Informacija apie neva sunkią būklę nuolat pasirodanti internete žeidžia Moisejevą. Nors ir po patirtų insultų, jis jaučiasi gana gerai.

Beje, apie tai neseniai kalbėjo Alena Apina teigdama, kad menininkui yra labai blogai: „Boria Moisejevas serga, sunku suprasti, ką jis nori pasakyti“.

„Jie yra draugai, Borisas yra dukros krikštatėvis, tačiau jie matėsi seniai – daugiau nei prieš pusmetį“, – starhit.ru pasakojo jo vadybininkas Sergejus Gorochas. – Manau, Alena ką nors perskaitė, priėmė tai už tiesą ir paviešino. Bet kokios apkalbos žeidžia. Jis priima save tokį, koks yra.

Žinoma, ligos pasekmės yra, niekur nuo to nedingsi, tačiau yra gana aktyvus. Anksti keliasi, atlieka rytines procedūras, pusryčiauja, skaito laiškus ir atsako gerbėjams, žiūri naujienas, kartais nueina į šalia namų esantį parką.

Bet ten pašaliniai žmonės jį atpažįsta, o tai vargina. Jį lanko gydytojai, kartą per mėnesį vyksta į neurologijos centrą pas gydantį gydytoją“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: įvykiai Sakartvele – nauja kova tarp Rusijos ir Vakarų?