C. Middleton sesuo Pippa susilaukė dukros: mažylės vardas – siurprizas Elizabeth II

Kembridžo kunigaikštienės Catherine Middleton sesuo Pippa Middleton gyvena džiugiomis nuotaikomis.

 C. Middleton sesuo Pippa susilaukė dukros: mažylės vardas – siurprizas Elizabeth II<br> LR koliažas.
 C. Middleton sesuo Pippa susilaukė dukros: mažylės vardas – siurprizas Elizabeth II<br> LR koliažas.
Pippa Middleton su vyru Jamesu Matthewsu. <br> Scanpix/RS nuotr.
Pippa Middleton su vyru Jamesu Matthewsu. <br> Scanpix/RS nuotr.
 Elizabeth II<br> Scanpix/RS nuotr.
 Elizabeth II<br> Scanpix/RS nuotr.
Pippa Middleton su vyru Jamesu Matthewsu. <br> Scanpix/RS nuotr.
Pippa Middleton su vyru Jamesu Matthewsu. <br> Scanpix/RS nuotr.
 Pippa Middleton<br> Scanpix/RS nuotr.
 Pippa Middleton<br> Scanpix/RS nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2021-03-15 19:37, atnaujinta 2021-03-15 19:47

Juodu su vyru Jamesu Matthewsu susilaukė dukros.

Šią žinią leidiniui „Hello!“ patvirtino šeimai artimas šaltinis. Pasak jo, Pippai ir Jamesui dukra gimė ankstyvą pirmadienio rytą.

Rašoma, jog mažylės vardas turėtų būti malonus siurprizas karalienei Elizabeth II, kadangi šeima jai suteikė Grace Elizabeth Jane vardą.

„Mama ir kūdikis jaučiasi puikiai. Mažylė – nuostabi, visi yra kupini džiaugsmo dėl šio laimingo įvykio“, – pasakojo šeimai artimas šaltinis.

Porai tai antroji atžala, juodu augina dvejų metukų sūnų Arthurą.

Aukso žiedus juodu sumainė 2017-ųjų gegužę. Vestuvės vyko kaime Berkšyre į vakarus nuo Londono, netoli Middletonų šeimos namų.

Vestuvėms buvo užsakytas Antrojo pasaulinio karo laikų lėktuvo „Spitfire“ praskridimas, laikinas stiklinis paviljonas už 100 tūkst. svarų (115 tūkst. eurų) ir prabangūs kilnojamieji tualetai su ąžuolo apdaila.

Pippa Middleton visuotinį dėmesį į save atkreipė per sesers vestuves 2011 metais, kurias per televiziją visame pasaulyje stebėjo maždaug 2 mlrd. žmonių. Nuotraukas, kuriose ji matoma vilkinti baltą „Alexander McQueen“ pamergės suknelę, laikraščiai vėliau spausdino ištisas savaites.

Pippa yra antras iš trijų Middletonų vaikų, metais jaunesnė už Kate ir ketveriais metais vyresnė už brolį verslininką Jamesą. 1983 metų rugsėjo 6 dieną gimusi Pippa vaikystę praleido Amane, kur tėvas Michaelas Middletonas dirbo oro bendrovei „British Airways“, o šeimai grįžus į Britaniją lankė virtinę prestižinių privačių mokyklų.

Ji baigė Edinburgo universitetą, kuriame studijavo anglų literatūrą, o paskui įsiliejo į Londono aukštuomenės vakarėlių bendruomenę. Bulvarinis laikraštis „Daily Mail“ yra rašęs, kad Middletonų mergaitės yra „nepaprastai puošnios, baisiai kvepiančios ir turi nepaprastą sugebėjimą kopti“.

Pippa ne visą darbo dieną dirbo tėvų kompanijoje, prekiaujančioje švenčių atributais, o 2012 metais išleido knygą apie švenčių planavimą, už kurią, kaip pranešama, gavo 400 tūkst. svarų avansą.

Knygos „Švęskite: britų švenčių šeimoms ir draugams metai“ (Celebrate: A Year of British Festivities for Families and Friends) autorė buvo pašiepiama dėl patarimų klausimais, kurie ir taip akivaizdūs, – pavyzdžiui, perspėjimo nepervirti pieno latei ir pastabos, kad vaikų lenktynes su maišais laimi tas, kas pirmas kerta finišo liniją.

Tačiau P.Middleton tvirtino, kad turėjo paminėti ir elementarius dalykus. Vėliau ji turėjo savo skiltį britų prabangių parduotuvių tinklo „Waitrose“ žurnale. 2016 metais išėjusi labdaringa jos sveiko maisto receptų knyga „Nuoširdu“ (Heartfelt) nesukėlė tokių purslų kaip debiutinė knyga. P.Middleton, kuri nuolat pasirodydavo karališkojoje ložėje per Vimbldono teniso turnyrus, išliko pastebima visuomenėje.

Ji buvo užmezgusi santykius su buvusiu Anglijos kriketo žaidėju Alexu Loudonu ir biržos makleriu Nico Jacksonu, o paskui įsimylėjo J.Matthewsą.

Šis buvęs profesionalus lenktynininkas yra škotų Afriko slėnio dvarininko titulo paveldėtojas. Pora susižadėjo pernai liepos 17-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.