Žvaigždžių savaitėje – naujos princo Harry pareigos, trečioji atžala ir velionio dukters išpažintis

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius.  Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Jungtinės Karalystės princas Harry, Michaelo Jacksono dukra Paris, Švedijos princas Carlas Philipas ir princesė Sofia su naujagimiu.<br>lrytas.lt montažas.
Jungtinės Karalystės princas Harry, Michaelo Jacksono dukra Paris, Švedijos princas Carlas Philipas ir princesė Sofia su naujagimiu.<br>lrytas.lt montažas.
Švedijos princas Carlas Philipas ir princesė Sofia.<br>TT NEWS AGENCY/Scanpix nuotr.
Švedijos princas Carlas Philipas ir princesė Sofia.<br>TT NEWS AGENCY/Scanpix nuotr.
Jungtinės Karalystės princas Harry.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Jungtinės Karalystės princas Harry.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Michaelo Jacksono dukra Paris.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Michaelo Jacksono dukra Paris.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2021-04-11 17:32

Darbu mėgausis erdviuose namuose

Karališkųjų pareigų atsisakęs ir su savo šeima už Atlanto persikėlęs Jungtinės Karalystės princas Harry (36 m.) susirado darbą.

Į startuolio „BetterUP“ vadovų komandą įsitraukęs britas kol kas dirbs iš naujų namų – 1347 kvadratinių metrų rūmų Kalifornijoje.

Puikiame 14,7 mln. JAV dolerių (12,47 mln. eurų) kainuojančiame Santa Barbaros dvare yra biblioteka, kino salė, SPA centras, 9 miegamieji ir 16 vonios kambarių.

Tapo daugiavaike šeima

Švedijos princesė Sofia (36 m.) ir princas Carlas Philipas (41 m.) tapo daugiavaike šeima.

Karališkajai porai gimė trečias sūnus. Naujagimį laimingi tėvai pavadino Julianu.

Mažylis gimė Danderiudo ligoninėje Stokholme. Sofia ir Carlas Philipas susituokė 2015-aisiais. Jie turi dar du sūnus – 4 metų Alexanderį ir 3 metų Gabrielį.

Jaučiasi vis dar seksuali

Popmuzikos karalienė Madonna (62 m.) apstulbino itin seksualiomis nuotraukomis ir sulaukė kritikos kirčių. Nors popžvaigždė įkopusi į septintąją dešimtį, ji vis dar sugeba nustebinti.

Asmenukėse moteris įsiamžino vilkėdama tik seksualius apatinius. Toks dainininkės poelgis sukėlė dviprasmišką visuomenės reakciją.

Vieni žavėjosi Madonnos, kuriai rugpjūtį sueis 63-eji, drąsa, gyrė jos tobulas kūno formas. Kiti sakė, kad jau laikas žinomai moteriai surimtėti: neva tokios nuotraukos jos amžiuje nėra normalu. Tačiau Madonna gali sau leisti nesilaikyti įprastų normų.

„Taisyklių nebelieka, jei esi vyras. Tačiau jei esi moteris, privalai žaisti tą žaidimą. Jūs turite teisę būti graži, miela ir seksuali, bet nerodyti savo proto kitiems. Priešingu atveju būsite apkaltinta nemoteriškumu ir bandymu žaisti vyrų žaidimų lauke“, – rėžė Madonna.

Popkaraliaus dukra išliejo širdį

Anapilin iškeliavusio popdainininko Michaelo Jacksono (1958–2009) dukra Paris (23 m.) atskleidė detalių apie savo vaikystę. Ji pasakojo, kad ne viskas jų šeimoje buvo taip paprasta, kaip galėjo pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

Manekenė vaikystėje išmaišė visą pasaulį ir sakė, kad nors yra dėkinga už tokią privilegiją, ji nuo mažens žinojo, jog visko turi nusipelnyti. Interviu, kuriame kalbėjo su britų supermodeliu Naomi Campbell, Paris pasakojo apie pamokas, kurias gavo iš garsiojo tėvo.

„Mano tėtis tikrai labai rūpinosi, kad mes būtume kultūringi, tvirtino, jog turime būti išsilavinę. Jis mums rodė ne tik tai, kas žavu ir blizga, ne tik penkių žvaigždučių viešbučius ir jų patogumus. Taip, mes matėme tai, tačiau matėme ir kitokių dalykų. Mes keliavome po trečiojo pasaulio šalis. Mes matėme kiekvieną pasaulio dalį“, – atvirai kalbėjo ji.

Paris prisiminė, kad M.Jacksono vaikai visko turėjo nusipelnyti. „Kai augome, viską turėjome užsidirbti. Jei norėjome penkių žaislų, turėjome perskaityti penkias knygas. Reikėjo užsidirbti, o ne tik lengvai gauti“, – pasakojo ji.

Manekenė atskleidė, kad moka visų tėvo dainų žodžius, o jo muzikos skonis buvo toks pat kaip ir jos. „Jis mėgo klasikinę muziką, džiazą, hiphopą, ritmenbliuzą. Jam patikdavo radijo stotyse skambantys dainų „topai“, tačiau taip pat klausėsi roko muzikos, švelniojo roko, grupės „The Beatles“, – prisiminė M.Jacksono jaunėlė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.