Kaip seriale, taip ir gyvenime: užkulisiuose įsiplieskė aktorių G. Petkutės ir A. Ašmono meilė

Aktorių Godos Petkutės (31 m.) ir Arno Ašmono (26 m.) meilės istorija verta knygos puslapių. Tame pačiame teatre dirbanti pora pirmą kartą susitiko repeticijoje. Goda neslėpė, kad jos akį Arnas patraukė dar tada, kai jos širdis priklausė kitam. Pasirodė, kad ir vyras tuomet puoselėjo santykius su kita mergina. Vis dėlto likimas jauniems aktoriams buvo parengęs kitokį scenarijų ir netrukus sujungė jųdviejų kelius.

Goda Petkutė ir Arnas Ašmonas.<br> LR koliažas.
Goda Petkutė ir Arnas Ašmonas.<br> LR koliažas.
Goda Petkutė ir Arnas Ašmonas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Goda Petkutė ir Arnas Ašmonas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Goda Petkutė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Goda Petkutė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Goda Petkutė ir Arnas Ašmonas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Goda Petkutė ir Arnas Ašmonas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Goda Petkutė ir Arnas Ašmonas.<br>E.Zobėlaitės nuotr.
Goda Petkutė ir Arnas Ašmonas.<br>E.Zobėlaitės nuotr.
Goda Petkutė ir Arnas Ašmonas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Goda Petkutė ir Arnas Ašmonas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Apr 23, 2021, 2:40 PM, atnaujinta Apr 23, 2021, 9:27 PM

Būdami jau laisvi jie susitiko filmavimo aikštelėje, kai abu buvo pakviesti nusifilmuoti populiariame televizijos seriale „Moterys meluoja geriau“. Netrukus Goda ir Arnas pora tapo ne tik ekrane, bet ir gyvenime.

„Pirmą kartą vienas kitą pamatėme per vieną spektaklį, bet buvome įsipareigoję kitiems, tad net neleidome sau nužiūrinėti vienam kito ar kitaip leistis į jausmų ir emocijų jūrą.

Tai tik įrodė, kad abu turime tvirtas vertybes, – tuomet susilaikėme ir nepridarėme kvailysčių. Dabar drąsiai galime pasitikėti vienas kitu, o juk tai yra gerų santykių pamatas“, – pasakojo moteris.

Jausmai įgavo pagreitį filmavimo aikštelėje, kai serialo scenarijus susipynė su realiu jų gyvenimu.

„Tuo metu tiek Arnui, tiek man nebuvo pats geriausias laikas naujiems santykiams. Išgyvenome didžiulę emocijų virtinę.

Nenorėdami jaustis labai vieniši susitikę filmavimuose vienas kitą palaikėme, supratome ir girdėjome – tai ir privertė mane į viską pažvelgti kitomis akimis.

Žmogui reikia, kad jį girdėtų, o Arnas mane girdėjo geriau nei aš pati save. Tada ir susimąsčiau. Ir jis susimąstė. Mąstėme ilgai, kiekvienas sau, tyliai gal pusę metų. Tol, kol galiausiai viskas sprogo ir vienas kitam prisipažinome meilę“, – prisiminė Goda.

Juodu vienas kitą patraukė nuoširdumu ir gebėjimu išklausyti. Aktorė pasakojo visuomet į santykius darbe žiūrėdavusi skeptiškai ir stengdavosi asmeninio gyvenimo su profesiniu nepainioti, tad į tarnybinius romanus nesileido. Tačiau šįsyk, kaip pati sakė, įvyko netikėtumas – darbas filmavimo aikštelėje virto santykiais. Taip ekranuose matoma pora ja tapo ir gyvenime.

„Dabar, kai ne vienus metus dirbame drauge, galiu pasakyti, kad nepasiteisino jokie mano įsitikinimai. Aš netgi patenkinta, kad mudu daugiau laiko praleidžiame ne tik gyvenime, bet ir darbe. Tam tikra prasme tai net palengvino mūsų darbą, nes nebereikia vaidinti, nes „tuo jausmu“ gyvename ir realiame gyvenime. Juk esame pora“, – šyptelėjo G.Petkutė.

Nors porai prieš kameras dažnai tenka vaidinti konfliktus, šių emocijų jie niekuomet neparsineša namo.

„Turime puikią galimybę išsikrauti darbe, tad grįžę namo būname ramūs. Net kai repetuojame juose įvairias scenas, labai lengvai persijungiame į vaidmenis, o vėliau grįžtame į realybę. Sąmoningai neįsileidžiame jokio serialo ar spektaklio turinio į savo kasdienybę“, – atskleidė aktorė.

Dviejų menininkų gyvenimas po vienu stogu teka be rutinos. Goda džiaugėsi, kad jųdviejų su Arnu visos dienos labai skirtingos.

„Mūsų kasdienybė įvairi ir tam tikra prasme nenuspėjama, tai turi privalumų ir trūkumų. Tačiau esame įpratę taip gyventi ir kitaip būtų sunku. Manau, kad visur vyrauja pusiausvyra, jei kasdienybė neleidžia įstrigti vienoje vietoje. Būtų gerai sėslumo atrasti savyje ir tarpusavio santykiuose“, – šyptelėjo Goda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.