Savaitės blykstėse – kritikos kirčiai G. Gurevičiūtei ir žiedų jūroje paskendusi I. Stumbrienė

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
Gintarė Gurevičiūtė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Gintarė Gurevičiūtė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Gintarė Gurevičiūtė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Gintarė Gurevičiūtė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Gintarė Gurevičiūtė.<br>LR archyvo nuotr.
Gintarė Gurevičiūtė.<br>LR archyvo nuotr.
 P.Ambrazevičius.<br>LR archyvo nuotr.
 P.Ambrazevičius.<br>LR archyvo nuotr.
 M.Bertulis.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 M.Bertulis.<br> Asmeninio albumo nuotr.
I.Stumbrienė.<br>Oksanos Bražiūnienės nuotr.
I.Stumbrienė.<br>Oksanos Bražiūnienės nuotr.
 A.Stumbras.<br> LR archyvo nuotr.
 A.Stumbras.<br> LR archyvo nuotr.
 V.Martikonytė.<br> LR archyvo nuotr.
 V.Martikonytė.<br> LR archyvo nuotr.
 S.Albavičiūtė ir A.Židkovas.<br> LR archyvo nuotr.
 S.Albavičiūtė ir A.Židkovas.<br> LR archyvo nuotr.
 Tatjana ir Kšištofas Lavrinovičiai.<br> LR archyvo nuotr.
 Tatjana ir Kšištofas Lavrinovičiai.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (11)

Lrytas.lt

Apr 23, 2021, 2:42 PM

Dėl nutylėto koronaviruso sulaukė griežtos kritikos

TV laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė (34 m.) prisipažino, kad buvo užsikrėtusi koronavirusu, bet į tai pažiūrėjo pro pirštus.

Dėl tokio atsainumo ji akimirksniu sulaukė gausios kritiškos medikų ir garsenybių reakcijos. Tarp jų – ir humoristas Paulius Ambrazevičius, ir TV laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė.

Paaiškėjo, kad virusas G.Gurevičiūtę aplankė prieš pusmetį, kai savo gimimo dieną su sužadėtiniu ir keletu draugų ji šventė Kipre.

Prieš kelionę moteriai atliktas COVID-19 testas buvo neigiamas, termometras nerodė temperatūros.

Vis dėlto pirmuosius simptomus ji pajuto jau ketvirtąją kelionės dieną. „Neturėjau jokių tuo metu žinomų simptomų, o dingus uoslei negalėjau pamanyti, kad tai koronavirusas.

Septintą kelionės dieną pasijutau labai blogai, bet tą rytą išskridome į Lietuvą. Tuo metu, kai keliavome, prieš grįžtant niekas nedarė COVID-19 testų, o ir grįžus nebuvo reikalavimo tikrintis“, – aiškino ji.

Grįžusi į Lietuvą koronaviruso testą moteris pasidarė tik dar po penkių dienų – jis parodė teigiamą rezultatą.

G.Gurevičiūtei šešias dienas laikėsi itin aukšta – net 39,5 laipsnio temperatūra, tačiau nė vienas iš kartu keliavusių jos draugų neužsikrėtė.

Apie persirgtą ligą savo socialinių tinklų gerbėjams ji papasakojo tik dabar – sulaukusi kritikos prisipažino, kad prabilti anksčiau nenorėjo dėl žmonių smerkimo.

Ir ji buvo teisi – pasipasakojusi apie nutylėtą ligą žinoma socialinių tinklų veikėja išties sulaukė ne tik garsenybių, bet ir visuomenės sveikatos specialistų kritikos dėl itin neatsakingo elgesio.

Humoristas, TV laidų vedėjas Paulius Ambrazevičius (35 m.)

„Nebemoku užsirišti batų išgirdęs jos istoriją apie tai, kaip prieš pusę metų sirgo koronavirusu, bet slėpė, nes bijojo skandalo, mat susirgo atostogaudama Kipre, bet nesidarė testo, „tūsino“ ir visaip kitaip šventė gyvenimą, nes o kodėl gi ne?

Tada prasidėjo vaistai, Lietuvoje 39,5 laipsnio temperatūra, visi kiti reikalai. Na, bet pasidžiaukim, kad jokio poveikio jai dėl to nebus, nes verslams, prekės ženklams, televizijoms, portalams ir visiems kitiems yra visiškai „iki lemputės“.“

Televizijos projektų prodiuseris Mantas Bertulis (27 m.)

„Dabar dauguma kelionių organizatorių lanksčiai reaguoja į tokius atvejus ir pakeičia skrydžius. Gali susirgti kelionės metu ir tokiu atveju turėsi karantinuotis arba išbandyti vietinę sveikatos apsaugos sistemą.

Aš pats jau keturi mėnesiai keliauju su šita rizika ir puikiai suprantu visas aplinkybes. Jeigu reikės mokėti už gydymą – mokėsiu. Jeigu reikės dvi savaites atsėdėti viešbutyje – atsėdėsiu. Tokia ta nauja kelionių realybė ir su tuo visi turime susitaikyti.

Bet čia atsiranda gražuolė, kuri pati kuria savo taisykles. Ir net grįžusi į Lietuvą nesidarė testo, tad Nacionalinis visuomenės sveikatos centras negalėjo informuoti šalia jos sėdėjusių žmonių, kad jie turėtų karantinuotis.

Primenu, kad šis veiksmas vyko spalio antroje pusėje, kai užsikrėtimų skaičius sparčiai pradėjo kilti.“

Pranoko pati save

Verslininkė Inga Stumbrienė (37 m.) savo gerbėjus socialiniuose tinkluose mėgsta pamaloninti išskirtinėmis nuotraukomis. Dažnai moteris nevengia prieš fotoaparatą parodyti daugiau atviro kūno, nes gali pasigirti nepriekaištingomis jo linijomis ir lygia oda.

Tačiau šįsyk gundančią fotosesiją ji surengė išskirtine proga – apsivyniojusi vien tik rožių žiedais ji įsiamžino savo sutuoktiniui Aivarui skirtoje romantiškoje fotografijoje. Tai buvo žmonos dovana balandžio 15 dieną 38-ąjį gimtadienį minėjusiam sutuoktiniui.

Gimtadienio šventę I.Stumbrienė sutuoktiniui surengė namuose, šią progą dėl vis dar galiojančio karantino pora paminėjo tik šeimos rate.

Moteris sakė, kad nėra jokios slaptos žinutės, užkoduotos romantiškoje nuotraukoje, kuria viešai pasidalijo šalia sveikinimo socialinio tinklo paskyroje.

„Noriu tiesiog pasakyti, kad jį labai myliu, nuolat apie jį galvoju ir besąlygiškai palaikau“, – kalbėjo verslininkė.

Sulaukė ketvirtosios atžalos

Krepšininkas Kšištofas Lavrinovičius (41 m.) ir jo žmona tituluota gražuolė, verslininkė Tatjana Lavrinovič (35 m.) susilaukė sūnaus. Ketvirtajai atžalai tėvai suteikė Kristiano vardą.

Pasilinksmino, bet nesigaili

Drabužių dizainerė Vidmantė Martikonytė (33 m.) dalyvavo sostinėje vykusiame nelegaliame vakarėlyje, bet šio poelgio visai nesigaili. „Nereikia daryti kriminalo iš vakarėlio. Karantinas visiems atsibodo, vyksta tie vakarėliai, tik gal ne visi būna pagaunami. Pasilinksminau, ir tiek. Kalta nė kiek nesijaučiu, susimokėsiu 250 eurų baudą, ir viskas“, – sakė nuo policijos sprukti bandžiusi verslininkė.

Aplankys gandrai

TV laidų vedėja Simona Albavičiūtė-Bandita (36 m.) su sužadėtiniu Andriumi Židkovu (29 m.) laukiasi pirmagimio. Džiugia žinia moteris pasidalijo balandžio 12-ąją, per savo gimtadienį. „Geresnės dovanos negalėčiau tikėtis. Nežinau, kas atsakingas už norų išsipildymą, tačiau turiu tik vieną prašymą: leisk mums būti sveikiems, stipriems ir laimingiems. Aš! Būsiu! Mama!“ – iš džiaugsmo krykštavo ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.