Pusamžė Naomi Campbell rankose laiko pirmąją atžalą: paviešino nuotrauką

Britų supermodelis Naomi Campbell tapo mama. 

Naomi Campbell 2019-aisiais.<br>Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix nuotr.
Naomi Campbell 2019-aisiais.<br>Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 18, 2021, 5:08 PM, atnaujinta May 18, 2021, 8:12 PM

50-metė moteris rankose laiko naujagimę dukrą.

Džiugia naujiena moteris pasidalino socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje.

„Graži mažą būtybė pasirinko mane tapti jos mama. Jaučiuosi pagerbta galėdama į savo gyvenimą įsileisti šią nuostabią sielą.

Nerandu žodžių, kuriais galėčiau apsakyti, kokį ryšį jaučiu tau, mano angele. Nėra didesnės meilės“, – pasidalijusi naujagimės pėdų ir savo rankų nuotrauka rašė Naomi.

Kai 2000-aisiais Naomi buvo kalbinama „Lietuvos ryto žurnalui „Stiliaus“, ji artimai draugavo ir netgi rengėsi vedyboms su dvidešimčia metų vyresniu italų milijonieriumi F.Briatore.

„Myliu vaikus ir noriu, kad mano vaikų tėvas turėtų tas savybes, kurių man trūko vaikystėje. Jis privalo būti paspirtis vaikams, dovanoti jiems šilumą, begalinę meilę ir būti stiprus pakęsti mane. Žinau, kad su manimi nėra lengva. Mano gyvenimo būdas nėra paprastas, bet dėl tikros meilės būčiau pasiruošusi daug ką pakeisti“, – kalbėjo Naomi.

2000 m. kovą mados ikona konsultavosi su gydytojais dėl to, kad jau keletą mėnesių negali pastoti.

Jie patarė Naomi, kad jei ji norinti vaiko, turi nedirbti manekene ir nekeliauti bent jau metus. Ir dar turi truputį priaugti svorio.

Vis labiau Naomi nerimą kėlė tai, kad ji negali susilaukti vaikų. Manekenė San Paule atsidūrė ligoninėje, kur jai buvo pašalinta cista ir atlikta dar viena ginekologinė operacija.

N.Campbell buvo įtikėjusi, kad motinystė pakeis jos gyvenimą ir nuramins aikštingą būdą: „Žinau, kad turėdama kūdikį pasikeisčiau, nurimčiau. Turėdamas vaiką jam atiduodi visą save.“

Įkopusi į 6-ąją dešimtį Naomi sakė besijaučianti laiminga: „Džiaugiuosi galėdama čia būti, gyventi, kvėpuoti“.

N.Campbell jau kurį laiką nebevartoja alkoholio ir gyvena pagal griežtai nusistatytą tvarką.

Anksčiau žurnalui „Vogue“ Naomi pasakojo, kad jos problemos dėl alkoholio prasidėjo 1998 m.: „Laikas nuo tada iki 2005 m. buvo labai blogas. Vengdavau žiūrėti į veidrodį, nes man nepatiko žmogus, kuris iš jo žvelgė į mane. Jei atvirai, buvo akimirkų, kai maniau, kad neištversiu. Turėjau daug problemų. Beje, per daug gėriau, todėl prisijungiau prie anoniminių alkoholikų grupės. Norėjau išblaivėti ir toliau gyventi blaiviai.“

N.Campbell tvirtino kasdien besimeldžianti, reguliariai sportuojanti, gerianti vitaminus ir besilaikanti griežtos disciplinos rutinos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.