Kokie „balerinos“ tipo bateliai šiuo metu yra populiarūs?

Patogumas, lengvumas ir universalumas – pagrindinės batų balerinų savybės, dėl kurių jos taip išpopuliarėjo. Jų kainų ribos taip pat labai plačios. Balerinų tipo batelius internete galima įsigyti vos už kelis eurus. Savaime suprantama, kad tokia avalynė gali ir neatlaikyti kelių sezonų. Jeigu rinksitės kelis šimtus kainuojančius batus, tai tikėtina, kad jie jums tarnaus tikrai keletą metų.

Patogumas, lengvumas ir universalumas – pagrindinės batų balerinų savybės.
Patogumas, lengvumas ir universalumas – pagrindinės batų balerinų savybės.
Patogumas, lengvumas ir universalumas – pagrindinės batų balerinų savybės.
Patogumas, lengvumas ir universalumas – pagrindinės batų balerinų savybės.
Daugiau nuotraukų (2)

eavalyne.lt

2021-08-25 20:00

Visąlaik matosi vizualiai kokybiški batai. Jų pasiuvimas yra daug atidesnis, kruopštesnis, naudojamos išskirtinesnės medžiagos ir detalės. Mokant daugiau tiesiog investuojate į batus, kuriais džiaugsitės ilgiau.

Aišku nepamirškite jų tinkamai prižiūrėti. Po kiekvieno pasivaikščiojimo lauke juos nuvalykite, jei reikia – nusausinkite, naudokite batų priežiūros priemones.

Į ką verta atkreipti dėmesį renkantis balerinas?

Batų parduotuvių lentynose gausus balerinų tipo batelių pasirinkimas. Atrodo, net galva sukasi. Vieni jų su kaspineliais, kiti – blizgiomis detalėmis ar visiška klasika ir neturi jokių priedų.

Kaip išsirinkti tuos pačius geriausius ir kartu madingiausius? Į ką verta atkreipti dėmesį renkantis balerinas?

Tai tikriausiai svarbiausia ir pagrindinė batų savybė. Su jais turite jaustis jaukiai ir užtikrintai. Jokiu būdu negali balerinos spausti.

Dėl patogumo balerinų tipo bateliai labiausiai ir išpopuliarėjo. Netinkamai pasirinkti batai gali žaloti jūsų pėdas ir kojas. Ypač jeigu daug aktyviai judate dienos metu, rinkitės patogias balerinas.

Net ir ortopedai pataria rinktis tokius batus kasdienai, kurių pakulnė būtų ne aukštesnė nei 6–8 cm. Net jei jums ir atrodo, kad aukštesnį kulną turintys batai yra patogūs, tačiau yra didelė rizika susižaloti bei vystytis pėdų deformacijoms.

Batas turi būti su nedidele, 2–3 cm pakulne ir tvirtesniu užkulniu. Kulnas turėtų būti platus tam, kad apsaugotų jį nuo ėjimo metu kulnui tenkančio smūgio.

Kokybė

Avalynė turi būti pagaminta iš kokybiškų medžiagų ir leisti pėdai kvėpuoti. Rinkdamosi balerinas atkreipkite dėmesį į padus. Jie turi būti neslystantys bei lankstūs. Kiekviena avalynė turi nevaržyti judesių ir nespausti kojos. Kokybiški, brangiau kainuojantys batai turės didesnes garantijas. Specialistai rekomenduoja pirkti batus, kurie pagaminti iš kvėpuojančių medžiagų, kurios padeda išlaikyti pėdas sausas, bei išvengti grybelio.

Mada

Ar girdėjote, kad šiuo metu balerinos yra madingos? Stilistai šiais metais pataria atkreipti dėmesį ir į pirkinių krepšelį įsidėti vienspalves balerinas. Jos taip pat gali būti dekoruotos įvairiomis detalėmis.

Šį sezoną yra madingos grandinės ant batų, tad galite su jomis rinktis ir balerinas. Taigi žemakulnės balerinos yra ne tik lengvos, patogios, turinčios žemą pakulnę, bet ir madingos!

Balerinos moterims yra vieni patogiausių batelių. Šio tipo batelius galima nešioti visus metus: vasarą jos nepamainomos ilgiems pasivaikščiojimams, pavasarį ir rudenį, kai dar nėra šlapi orai, gera greitai įsispirti, o žiemą tinka avėti patalpose.

Įsigykite moteriškus žemakulnius batus internetu jau dabar.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.