Dėl kilnaus tikslo prancūzų kino žvaigždė Catherine Deneuve parduoda savo batų kolekciją

Prancūzų kino žvaigždė Catherine Deneuve labdaros tikslais aukcione parduoda daugiau kaip 100 savo batų porų. Gautas pelnas atiteks „Širdies restoranams“, dalijantiems maistą ir rūbus vargingai gyvenantiems žmonėms, Paryžiuje pranešė aukcionų namai „Artcurial“.

 Catherine Deneuve.<br> SIPA/Scanpix nuotr.
 Catherine Deneuve.<br> SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 26, 2021, 12:37 PM

Bus parduotos beveik 125 žinomiausių prekių ženklų batų poros, kurias 77-erių aktorė dėvėjo ant raudonojo kilimo ir kituose renginiuose. „Esu pamišusi dėl batų“, – kažkada žurnalui „Madame Figaro“ prisipažino C. Deneuve.

Aktorė 2018 metais jau pardavė didžiulę mados kūrėjo Yves Saint Laurent‘o rūbų kolekciją. Tada interesantams buvo pasiūlyta 300 rūbų vienetų, kuriuos dizaineris per kelis dešimtmečius sukūrė ilgametei savo draugei.

C. Deneuve yra viena prancūzų kino ikonų. Paryžiuje gimusi aktorė suvaidino daugiau kaip 100 filmų. Tarp žinomiausių juostų yra Romano Polanskio „Pasibjaurėjimas“, Luiso Bunuelio „Dienos gražuolė“ ir Francois‘o Truffaut‘o „Sirena iš Misisipės“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.