Pažėrė patarimų, kaip suvilioti vyrą: gili iškirptė nepadės

Pakanka įrašyti šią frazę paieškoje ir internetas jums atvers begalę straipsnių bei informacijos apie tai, kaip suvilioti vyrą. Autoriai varžosi dalydamiesi patarimais, bet ar įmanoma ką nors sugundyti pagal instrukcijas? Juk kiekviena moteris pasitelkia savo gundymo paslaptis ir intuiciją. Tik svarbiausia, kad ši amžina stipriosios lyties palankumo paieška nenuvestų jūsų į aklavietę.

 Sutikite, juk tai taip natūralu – siekti priešingos lyties dėmesio.<br> 123rf nuotr.
 Sutikite, juk tai taip natūralu – siekti priešingos lyties dėmesio.<br> 123rf nuotr.
 Antonio Banderasas.<br> AFP/ Scanpix nuotr.
 Antonio Banderasas.<br> AFP/ Scanpix nuotr.
 Teksto autorė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Teksto autorė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Liz Leonard

2021-08-29 22:40, atnaujinta 2021-08-29 22:43

Sutikite, juk tai taip natūralu – siekti priešingos lyties dėmesio. Dar senovės Indijos traktate minima, kad sumanūs antakių judesiai, švelnūs žodžiai, drovios šypsenos, žaisminga eisena ar dvejonių kupina kalba yra moters puošmena ir ginklas. Kitaip tariant, moteriškas koketavimas – tai natūralus sielos impulsas. Ir pagal savo prigimtį jis iracionalus.

Kaip mano prancūzų rašytojas Andre Mourois, natūralumo ir koketavimo mišinys yra žavesys arba charizma. Tai sunkiai nusakoma žodžiais, bet to neįmanoma nepajusti.

Charizma – tai ta pati uogelė ant torto, kuri išskiria moterį iš minios kitų. Svarbiausia – nepadauginti pastangų norint suvilioti jums patikusį pretendentą į širdies užkariautojus.

Pagal savo prigimtį kiekvienas vyras yra medžiotojas. Jam patinka užkariauti ir jei moteris nori patraukti jo dėmesį, jos veiksmų planas turi būti ypač atsargus, netgi galima sakyti, aristokratiškai elegantiškas. O žengti pirmąjį žingsnį reikėtų taip, kad vyrui atrodytų, lyg jis pats jį žengė. Tačiau tai jau aukštasis pilotažas.

Deja, pernelyg atviras koketavimas moterį paverčia lengvai nuspėjama ir sąlygoja atstūmimo reakciją. Toks elgesys tik byloja apie menkavertiškumo kompleksą. Juk pasitikinti savimi, savarankiška moteris net negalvoja apie tai, kaip patikti kitiems, – tokia moteris dėmesį į save atkreipia savaime.

Vyras neatsakys jums abipusiu jausmu, jei nepasitikite savo pačios jėgomis. Todėl pirmiausia išnagrinėkite visus savo pačios kompleksus ir dvejones, kartu pati įtikėkite, kad jums išties neįmanoma atsispirti! Paslaptingumas jaudina.

Tad nuo ko pradėti? Bet kokiu atveju vyrui reikia duoti suprasti, kad jūs jam neabejinga. Pavyzdžiui, kompanijoje galima pašnekovui pasakyti lengvą, neutralų komplimentą – patikėkite, vyrams tai net labai patinka.

Taip pat verta labai atidžiai klausytis jo, užduoti klausimus, kurie skatins kalbėti jį patį, išreikšti nuoširdų susidomėjimą žmogumi ir jo asmenybe. Ieškokite sąlyčio taškų. Pageidautina pabrėžti jo reikšmingumą, pastūmėjant papasakoti apie savo pasiekimus.

Beje, kartu tai padės išsiaiškinti jo požiūrį į gyvenimą tam, kad suprastumėte, tinkate jūs vienas kitam ar ne.

Ieškokite sąlyčio taškų, bet nepamirškite, kad begalinės liaupsės čia nereikalingos. Mažiau kalbėkite apie save. Pirmiausia tai paliudys jūsų išsiauklėjimą, o antra – dalelė paslapties nesugadins nė vienos damos įvaizdžio. Paslaptingumas, beje, traukia stipriąją lytį daug labiau nei išliaupsintas moteriškas silpnumas.

Vyrą labai jaudina, kai moteris šiek tiek nepasiekiama ir jos gyvenimas pridengtas paslapties šydu. Lengvai nuspėjama asmenybė vargu ar šiais laikais sudomins vyrą. Taip pat neprošal laikytis etiketo ir mandagumo manierų: neverta garsiai juoktis, lėkštai pokštauti apie kūniškus malonumus, reikėtų vengti ironijos bei sarkazmo. O štai labai lengvas ir neįkyrus humoras, kaip ir flirtas, tikrai padės bendraujant.

Jokiu būdu nesiskųskite gyvenimu – juk visi mėgsta gyvenimo džiaugsmu spinduliuojančius žmones. Parodykite, kad jūs įsimylėjusi gyvenimą, moteriška, švelni, net šiek tiek vangi. Lengvas žaismingumas taip pat padės pelnyti susidomėjimą jumis.

Gudrybės tinka mažoms intrigoms kurti. Bet tik mažoms! Tam tikrose situacijose galima į jums patinkantį vyriškį kreiptis pagalbos: pavyzdžiui, parduotuvėje, viešajame transporte, parkavimo aikštelėje ar oro uoste. Kai kontaktas jau bus užmegztas, nuoširdžiai padėkokite pakeleiviui – tarsi „ką aš be jūsų būčiau dariusi...“

Galima paklausti patarimo, o miela šypsena tik sustiprinti įspūdį. Ir jeigu vyras jumis rimtai susidomės, tikrai tai pastebėsite ir suprasite: tada leiskite jam pajusti, kad jums reikia ir pagalbos, kurią tik jis gali suteikti. Na, o jei jis niekaip nereaguos į jus, nebijokite nesėkmių, nes patirtis padės jums ateityje.

Iniciatyva, spaudimas ir medžiotojos triukai – visa tai jau vyriško elgesio modelis. Tokie atviri metodai gali suveikti tik tada, kai turėsite reikalų su infantiliu stipriosios lyties atstovu. Atminkite visiems laikams: vyrai neatleidžia manipuliacijų. Jeigu jie nors minutėlę pajus, kad jūs pasitelkėte „žavesio arsenalą“, „jaunystės ir grožio kvalifikaciją“ ne tik kad tiesiog patiktumėte, bet ir iš komercinių paskatų, nesitikėkite jokių artimų santykių.

Kaip teigė vokiečių rašytojas Erichas Maria Remarque’as, „gudrybės tinka tik mažoms intrigėlėms...“

Bet ką gi jums veikti su visomis moteriškomis gudrybėmis, pamokymais ar tokiais praktiniais patarimais, kaip tinkamai šaudyti akimis į į kokią nors jo kūno dalį? Močiutės, mamos, draugės mus nuolat moko taktikos ir strategijos, kaip apžavėti ir suvilioti. O knygos ir filmai pagelbėja kaip vaizdinė medžiaga.

Tačiau kaipgi nepasiklysti visame tame informacijos sraute? Pirmiausia, kaip minėjau, būkite natūrali savo judesiais ir gestais. Beje, Levas Tolstojus rašė, kad moteris visada natūrali ir nuoširdi savo kūnu. Galima su tuo ginčytis, bet didysis rašytojas buvo puikus moteriško elgesio žinovas. Stebėkite savo laikyseną ir ištieskite pečius. Svarbu viskas: ir kaip prisėdate, kaip sukryžiuojate kojas, pasitaisote plaukus, švelniai apnuogindama ausį ir jame spindintį auskarą...

Jūs netgi galite sau leisti ant piršto susisukti plaukų sruogą ar lengvai glostant riešą leisti jūsų kavalieriui pasinerti į fantazijas... Ne mažiau svarbi ir apranga, juk vyrai myli akimis. Žinoma, kiekviena iš mūsų sprendžia pati, kokia apranga geriau gundo.

Ir vėlgi svarbiausia – tikslas, tad labai atvira apranga, tokia kaip mini sijonas ir gili iškirptė, gali išprovokuoti, o gali ir atvirkščiai – atstumti vyriškį.

Moteris, žiūrinti į perspektyvą, bus labai atsargi ir pasirinks santykinai kuklią aprangą. Tokiam atvejui puikiai tiks marškiniai su prasegtomis keliomis viršutinėmis sagutėmis, neperšviečiama palaidinukė, siauros klasikinės kelnės ar romantinio stiliaus suknelė. Vienu žodžiu, tai vėlgi bus kažkokia intriga, kur viskas neišsakyta iki galo.

Be to, labai svarbus ir sugebėjimas pateikti save – tai ir tinkamas makiažas, ir prižiūrimos rankos, nagai, ir tinkamai parinkti kvepalai.

Žinoma, jeigu susmuksite krėsle, užmesite koją ant kojos, užsirūkysite ir kviečiamai primerksite akį įsistebėjusi į auką, tai jau bus iš sunkiosios artilerijos serijos. Viskas priklauso nuo atviro koketavimo tikslų: jei esate nusiteikusi greitam užkariavimui ir trumpalaikei intrigėlei – jūsų vulgarumo artilerinis užtaisas galiausiai pataikys į tikslą.

Vyro psichologija jam diktuoja: jei jis pasižiūrėjo į moterį, o ji per kelias minutes nenusuko akių į šalį, vadinasi, ji pasiruošusi užmegzti pažintį, t.y. faktiškai prieinama. Juk žodis „koketė“ skamba panašiai kaip „kokotė“ (rusų kalboje tai dar reiškia vėjavaikė arba moteris iš žemo socialinio sluoksnio).

Mums norisi ir gundyti, ir užkariauti savo patrauklumu. Bet, antra vertus, reikia būti nepriekaištingai, kad, neduok Dieve, jūsų nepriskirtų lengvam žanrui. Ir pabaigoje – net neabejokite, kad jūsų vertas vyras visada atskirs tikrą brangakmenį nuo blizgučio!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.