Tikros bitės darbininkės: suskaičiavo daugiausiai uždirbančių aktorių turtus

Štai jos – turtingiausios pasaulio aktorės. Kiekviena jų savaip graži, įdomi, talentinga ir mylima. Visos gali pasigirti ne tik gausia gerbėjų armija, bet ir prestižiniais apdovanojimais už vaidmenis filmuose. „Stilius“ pateikia turtingiausių pasaulio aktorių moterų dešimtuką ir jų sukauptus turtus.

Angelina Jolie, Julia Roberts, Jessica Alba ir Sandra Bullock.
Angelina Jolie, Julia Roberts, Jessica Alba ir Sandra Bullock.
Scarlett Johansson.<br>AP/Scanpix nuotr.
Scarlett Johansson.<br>AP/Scanpix nuotr.
Sandra Bullock.<br>imago images/Future Image/Scanpix nuotr.
Sandra Bullock.<br>imago images/Future Image/Scanpix nuotr.
Julia Roberts.<br>Phil Loftus/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Julia Roberts.<br>Phil Loftus/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Miley Cyrus.<br>Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix nuotr.
Miley Cyrus.<br>Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix nuotr.
Julia Louis Dreyfus.<br>JS/IS/MPI/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Julia Louis Dreyfus.<br>JS/IS/MPI/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Angelina Jolie.<br>Phil Loftus/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Angelina Jolie.<br>Phil Loftus/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Jennifer Lawrence.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Jennifer Lawrence.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Jessica Alba.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Jessica Alba.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Drew Barrymore.<br>AP/Scanpix nuotr.
Drew Barrymore.<br>AP/Scanpix nuotr.
Jennifer Aniston.<br>AP/Scanpix nuotr.
Jennifer Aniston.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (11)

Lrytas.lt

Sep 30, 2021, 6:58 AM

10 vieta Drew Barrymore (46 m.)

Tikra bitė darbininkė – aktorė, filmų prodiuserė ir kūrėja, modelis, vertėja – D.Barrymore didžiausius ir įsimintiniausius savo vaidmenis Holivude atliko iki 2010-ųjų.

Tai bene visiems žinomos kino juostos „Čarlio angelai“, „Meilė per atstumą“, „50 pirmų pasimatymų“, „Čihuahua iš Beverli Hilso“ ir daugelis kitų, nes Drew filmavimo aikštelėje – nuo vaikystės.

Ne vieną garbingą apdovanojimą pelniusi ar jiems nominuota Holivudo žvaigždė valdo beveik 110 mln.eurų turtą.

9 vieta Jennifer Lawrence (30 m.)

Prieš kelerius metus filmai, kuriuose vaidino garsioji J.Lawrence, skaičiavo milijardinį pelną.

Jennifer tuo metu maudėsi šlovės spinduliniuose – ji buvo aktorė, kuriai mokamas didžiausias honoraras, džiaugėsi ir didžiuliu populiarumu bei gerbėjų meile, kuri itin išaugo po „Bado žaidynių“ trilogijos.

J.Lawrence, vaidinusi ne viename garsiame filme, laimėjo ir „Oskarą“ už geriausią moters vaidmenį. Jennifer turtas vertinamas kiek daugiau nei 110 mln. eurų.

8 vieta Scarlett Johansson (36 m.)

Per savo karjerą aktorė S.Johansson girdėjo galybę pagyrų už vaidmenis kino filmuose. Ji – Holivudo Šlovės alėjos žvaigždė, viena geriausiai apmokamų aktorių pasaulyje, ne kartą patekusi ir į turtingiausių žmonių šimtuką.

Scarlett yra pelniusi Bafta ir „Tony“ apdovanojimus, ne kartą nominuota „Oskarui“ ir Auksiniam gaubliui.

Didžiausios šlovės aktorė sulaukė po filmų „Žmogus, kurio nebuvo“, „Pasiklydę vertime“, „Keršytojai“. Aktorės turtas siekia beveik 120 mln. eurų.

7 vieta Angelina Jolie (46 m.)

Bene iškiliausia pasaulio aktorė turi ne vieną itin garbingą apdovanojimą. Tarp jų ir Auksinio gaublio, „Oskaro“, „Critic’s Choise“ laurai.

Veiksmo filmo gerbėjų širdis ji užkariavo savo vaidmenimis legendiniuose filmuose „Kapų plėšikė Lara Kroft“, „Ponas ir ponia Smitai“, „Turistas“.

Negana to, A.Jolie aktyviai dalyvauja labdaringoje veikloje. Nepaisant nuolatinio aukojimo labdarai, jos turtas vertinamas apie 135 mln. eurų.

6 vieta Miley Cyrus (28 m.)

Aktorės karjerą pradėjusi dar būdama vaikas, bene labiausiai Miley išpopuliarėjo po kompanijos „Disney“ televizijos šou „Hannah Montana“.

Būtent šis projektas atskleidė M.Cyrus aktorės ir dainininkės talentą ir užbūrė daugybės gerbėjų visame pasaulyje širdis.

Vis dėlto pasibaigus šiam projektui amerikietė nutarė atsiduoti ne aktorės, o dainininkės karjerai, tačiau keletoje kino juostų ją vis dėlto išvydome. Miley turtas siekia kiek daugiau nei 135 mln. eurų.

4 vieta Sandra Bullock (56 m.)

Vaidinti Sandra pradėjo dar vai-kystėje, o 1994-aisiais ji debiutavo Holivudo juostoje „Greitis“. Būtent po to ir prasidėjo jos šlovė – nuo pirmųjų filmų ji tapo bene geidžiamiausia filmų kūrėjų aktore.

Vaidmuo kino juostoje „Nematoma pusė“ 2010-aisiais jai pelnė ir Auksinį gaublį, ir „Oskarą“. Ir tai tikrai ne vieninteliai prestižiniai šios aktorės apdovanojimai.

Labdaringa veikla garsėjančios aktorės turtas vertinamas apie 170 mln. eurų.

5 vieta Julia Roberts (53 m.)

Nors visada bus žinoma kaip Graži moteris, aktorė J.Roberts gali didžiuotis ir kitomis sėkmės sulaukusiomis kino juostomis: „Mano geriausio draugo vestuvės“, „Plieninės magnolijos“, „Pabėgusi nuotaka“, „Noting Hilas“, „Oušeno vienuoliktukas“.

Ne vieną Auksinio gaublio, „Oskaro“ apdovanojimą turinti aktorė didžiuojasi ir gražiausios pasaulyje moters titulu, kurį žurnalo „People“ skaitytojai jai suteikė net penkis kartus.

Viso pasaulio grožio etalonas valdo beveik 170 mln. eurų turtą.

3 vieta Julia Louis Dreyfus (60 m.)

Amerikiečių aktorė, komikė ir prodiuserė J.L.Dreyfus – net 9 „Emmy“, 7 Aktorių gildijos apdovanojimų, Auksinio gaublio savininkė.

Būtent ji – daugiausia „Emmy“ apdovanojimų pasaulyje gavusi aktorė, to pasiekti nepavyko nė vienai jos kolegei. Amerikiečiai šią savo dievaitę vadina ekranų karaliene ir yra visiškai teisūs: Julia Louis to verta.

Milijardierių šeimoje gimusi aktorė niekada neskurdo. Šios televizijos serialų komikės asmeninis turtas vertinamas kiek daugiau nei 170 mln. eurų.

2 vieta Jennifer Aniston (52 m.)

Holivudo gražuolė J.Aniston žinoma iš daugybės kino filmų, kuriuose vaidino, – pradedant kultiniu serialu „Draugai“, baigiant juostomis „Briusas visagalis“, „Marlis ir aš“, „Netikėta meilė“.

Žavinga jos asmenybė ir lyg magnetas prie ekranų žiūrovus traukianti vaidyba užkariavo daugybės gerbėjų širdis.

Jennifer išties nepalieka abejingų. Keletą „Emmy“ ir Aktorių gildijos apdovanojimų turinti įžymybė valdo kiek daugiau nei 200 mln. eurų turtą.

1 vieta Jessica Alba (40 m.)

Aktorė J.Alba aktorės karjerą pradėjo būdama vos trylikos, o devyniolikos jau vaidino filme „Tamsos angelas“.

Būtent po šio vaidmens tapo aišku, kad ji – daug žadantis jaunas talentas.

Viena gražiausių pasaulio moterų tituluojama aktorė vaidino juostoje „Fantastiškasis ketvertas“ ir jos tęsinyje, filmuose „Nuodėmių miestas“, „Valentino diena“.

2012-aisiais Jessica įkūrė kompaniją, prekiaujančią namų apyvokos daiktais ir kūdikių prekėmis. Didžiojo ekrano žvaigždės turtas vertinamas beveik 300 mln. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.