I. Zasimauskaitė prabilo apie varginančias savo veido odos problemas: „Labai greitai nuleisdavau rankas“

Dainininkė Ieva Zasimauskaitė atvirauja pasakodama, jog prieš gerą pusmetį susidūrė su varginančiomis veido odos problemomis. Bėrimai, randeliai, užsikimšusios poros ir pradingęs natūralus odos spindesys paragino moterį apsilankyti kosmetologo kabinete, kuriame ji išgirdo itin vertingas grožio pamokas ir patarimus.

 Ieva Zasimauskaitė.
 Ieva Zasimauskaitė.
Ieva Zasimauskaitė.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Ieva Zasimauskaitė.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Ieva Zasimauskaitė.
Ieva Zasimauskaitė.
 Edita Debesienė.
 Edita Debesienė.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 8, 2021, 10:45 AM

Visuomet pozityvumu ir natūralumu spinduliuojanti dainininkė Ieva Zasimauskaitė drąsiai viešai, prieš kameras ir socialiniuose tinkluose pasirodo be makiažo. Moteris neslepia, jog vos prieš pusmetį tai daryti nebuvo lengva, mat užklupusios veido odos problemos vargino kiekvieną dieną.

„Mano oda buvo linkusi į bėrimus, nuo jų atsirado randeliai, kimšosi poros. Pati oda buvo papilkėjusi, praradusi savo natūralų spindesį. Dažnai būnu be makiažo, todėl norėjau švarios, sveikos odos. Esu išbandžiusi ne vieną kremą, ne vieną kaukę, vis pasiduodavau reklamoms, rekomendacijoms“, – sako I. Zasimauskaitė.

Nežinodama, kaip išspręsti atsiradusias problemas, Ieva ėmėsi ieškoti specialistų pagalbos. Taip jos keliai atvedė į grožio studiją „FaceDiary“ ir pas jos įkūrėją kosmetologę Editą Debesienę.

„Esu vaikščiojus pas kosmetologus ir anksčiau, bet vis juos keisdavau, nes neužsimegzdavo ryšys, po procedūrų nekildavo tikėjimas, kad gali odos būklė pagerėti ir dėl to labai greitai nuleisdavau rankas. Tačiau Edita iš karto suprato mano problemą ir jau po pirmos konsultacijos liepė vadovautis kiekvienu jos nurodytu žingsniu, nebandyti nieko naujo, neeksperimentuoti pačiai, o daryti tai, ką ji liepė“, – pasakoja I. Zasimauskaitė.

Dainininkė labai atidžiai priėmė kosmetologės išsakytą kritiką ir kardinaliai apvertė savo odos priežiūros rutiną. Būtent naujieji Ievos grožio puoselėjimo įpročiai leido vos per keletą mėnesių pasiekti norimų rezultatų.

„Iki tol visas turėtas priemones išdalinau draugėms, iš naujo įsigijau viską, ką nurodė Edita ir net labiausiai tingiomis dienomis, vis tiek kruopščiai laikiausi nurodymų: rytą ir vakarą pradėti nuo prausiklio, į veido priežiūros rutiną įtraukti toniką, kremą, tinkamai parinktą serumą, paakių kremą, kuris man buvo naujiena, nes iki tol galvojau, kad jis nelabai reikalingas, ir veido kaukes 1-2 kartus į savaitę“, – grožio paslaptimis dalinasi dainininkė.

Kosmetologo konsultacijos metu Ieva išgirdo ir esmines odos priežiūros klaidas, kurios ir išprovokavo atsiradusius bėrimus bei odos papilkėjimą. Pasirodo, jog nereikėtų aklai pasitikėti reklamomis, o rinktis tik pagal odos tipą, būklę ir poreikį tinkamas priemones.

„Visos problemos kilo nuo neteisingos priežiūros, tokios kaip veido nuplovimas tik vandeniu arba išvis jo nenuplovimas, jeigu visą dieną buvai be makiažo. Aš nenaudodavau kremų, nes nežinodavau arba rinkdavausi pagal savo odos tipą netinkamas priemones. Esminė klaida, kurią dažnai daro moterys, jog galvoja, kad jeigu tiko draugei, tiks ir man. Tačiau tam ir reikalingos specialistų konsultacijos, kad pažintumėt savo unikalią odą ir žinotumėt, ko būtent tai odai reikia“, – teigia I. Zasimauskaitė.

Pasak kosmetologės Editos, yra per daug informacijos ir taisyklių, jog savarankiški pasirinkimai atneštų geriausią odos versijos rezultatą, todėl dažniausiai klientai praveria specialisto kabineto duris, nes būna pavargę ieškoti būdų, kaip kovoti su turimomis odos problemomis. Odos būklė gali kisti nuolat, todėl profesionalo konsultacijos yra būtinos, siekiant išvengti nemalonių staigmenų ir pasiekti užtikrintų sveikos ir spindinčios odos rezultatų.

„Pirmą kartą Ieva kreipėsi dar karantino laikotarpiu, todėl atlikus nuotolinę konsultaciją buvo paskirtas sukomplektuotas namų krepšelis, kurio priemonės padėjo kovoti su Ievos odos problemomis.

Kai susitikome jau gyvai konsultacijai, Ievos oda būklė buvo ženkliai pagerėjusi. Dabar, kai supažindinau ją su taisyklinga namų priežiūra ir įpročiais, jai liko tik namų darbai ir bent kartą per mėnesį apsilankyti salone procedūroms“, – teigia kosmetologė E. Debesienė.

Kalbėdama apie grožio ritualus, padedančius puoselėti išorinį grožį, Ieva užsimina ir apie dar kelis patarimus, kurie naudingi tiek odos sveikatai, tiek bendrai kūno būsenai.

„Kūnui naudoju sezamo aliejų, nes iš Ajurvedos žinau, kad tai labai nuramina odą. Ypač kas jaučia didelį nerimą ar nuovargį, yra labai gerai sezamų aliejumi pamasažuoti pėdas, užsidėti kojines ir taip užmigti. Na, ir be abejo, be galo svarbu gerti pakankamai vandens, nes tai pagerina ne tik odos būklę, bet ir padeda kovoti su taip dažnai moteris varginančiu celiulitu“, – teigia I. Zasimauskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.