J. Nainys atskleidė N. Bunkės ir E. Eidėjaus vestuvių užkulisius: „Savaitę gyvenome tarsi realybės šou“

Neseniai iš artimų draugų dainininkės Natalijos Bunkės ir jos mylimojo Edgaro Eidėjaus vestuvių bei savaitę trukusių atostogų Ispanijos saloje Maljorkoje grįžęs „radistas“, prodiuseris ir didžėjus Jonas Nainys pasakoja, kad laikas Viduržemio jūros saloje prabėgo nepastebimai, o grįžus įsivažiuoti į darbus ir rutiną prireikė kelių dienų.

 Jonas ir Simona Nainiai, Natalija ir Edgaras Eidėjai, Lukas Gricius su Nagliu Bierancu.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Jonas ir Simona Nainiai, Natalija ir Edgaras Eidėjai, Lukas Gricius su Nagliu Bierancu.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Jonas ir Simona Nainiai.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Jonas ir Simona Nainiai.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Iš kairės: Simona Nainė, Edgaras Eidėjus, Natalija Bunkė ir Jonas Nainys.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Iš kairės: Simona Nainė, Edgaras Eidėjus, Natalija Bunkė ir Jonas Nainys.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Simona ir Jonas Nainiai, Naglis Bierancas ir Lukas Gricius.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Simona ir Jonas Nainiai, Naglis Bierancas ir Lukas Gricius.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 8, 2021, 2:12 PM

„Tiek vestuvės, tiek atostogos pranoko visus lūkesčius. Tai buvo lyg šviežio oro įkvėpimas“, – šypsosi žinomas pramogų pasaulio atstovas.

Atostogos priminė realybės šou

J. Nainys pasakoja, kad savaitė Maljorkoje priminė realybės šou. Švęsti N. Bunkės ir E. Eidėjaus vestuvių į šią salą vyko apie 25 žmonių būrys, visi jie savaitę šventė, leido laiką ir gyveno toje pačioje viloje. Visgi, J. Nainys pabrėžia, kad tą savaitę visas dėmesys buvo nukreiptas į jaunavedžius N. Bunkę ir E. Eidėjų.

„Energetiškai buvome nusiteikę visą savo dėmesį skirti Natalijai ir Edgarui. Buvo labai linksma ir gera, nepamenu kada paskutinį kartą tiek juokiausi. Po tokios inirtingos vasaros, kurią turėjome visi: ir Natalija, ir aš, ir draugai, kurie kartu leido laiką su mumis – ta savaitė buvo tarsi šviežio oro įkvėpimas.

Iki šios kelionės visi draugiškai kalendoriuje braukėme dienas – galvoje turėjome pačių įvairiausių įsivaizdavimų, kaip viskas vyks. O juk kartais, kai kažko labai lauki, išsikeli sau per didelius lūkesčius, kurie gali ir nuvilti, tačiau šitoje situacijoje viskas atsitiko atvirkščiai – Natalijos ir Edgaro vestuvių savaitė pranoko visus lūkesčius. Mielai kasmet pakartočiau tokią išvyką“, – teigia muzikos prodiuseris.

Dvi ceremonijos per savaitę

Kalbėdamas apie N. Bunkės ir E. Eidėjaus vestuvių ceremoniją J. Nainys šypsosi ir sako, kad nepažįsta žmonių, kurie per savaitę tuokiasi net du kartus.

„Abi ceremonijos buvo visiškai skirtingos: ceremonija Vilniuje buvo labiau oficiali, o Maljorka tapo gražaus oro, geriausių draugų, skanaus maisto ir savaitės negalvojimo apie rytojų, būvimo čia ir dabar simboliu.

Manau, kad bet kokios šventės: ar tai būtų gimtadienis, ar vestuvės – didžiausia vertybė yra bendravimas su artimaisiais ir geras laiko praleidimas, o ne žiūrėjimas, kas kaip apsirengę, kas pas kokį dizainerį siuvo suknelę ar kostiumą, ar kokios buvo dekoracijos. Ne apie tai turėtų būti šventės ir aš džiaugiuosi, kad ne apie tai buvo Natalijos ir Edgaro vestuvės“, – pasakoja J. Nainys.

Žinomas vyras džiaugiasi, kad šventės metu jam pavyko ne tik atsipalaiduoti ir gerai praleisti laiką, bet ir įamžinti gražiausias vestuvių bei atostogų akimirkas.

„Samsung Galaxy Z Fold3“ tapo neatskiriamu mano gyvenimo draugu. Jį naudoju tiek poilsiaudamas, tiek dirbdamas. Natalijos ir Edgaro vestuvėse taip pat viską fotografavau ir filmavau tik su telefonu, o gražiausiomis akimirkomis pasidalinau savo instagramo ir feisbuko paskyrose.

Į atostogas nebereikia imti nei kompiuterio, nei planšetės, jame itin patogu žiūrėti tiek serialus, tiek filmus, o netrukus prasidės ir NBA bei „Eurolygos“ sezonai, todėl esu ramus, kad naujienas sekti patogu bus visur“, – kalba. J. Nainys.

Egzotišku kraštovaizdžiu sužavėjusi sala

Kalbėdamas apie pačią Maljorkos salą J. Nainys pasakoja, kad joje lankėsi ne pirmą kartą. Pirmas apsilankymas saloje įvyko prieš kelerius metus. Tuomet Maljorkoje jis taip pat lankėsi kartu su žmona Simona ir Natalija bei Edgaru.

Didžėjus pasakoja, kad pirmą kartą šioje saloje jie praleido turistaudami ir nuodugniai ją apžiūrinėdami. O šis kartas – buvo kiek kitoks.

Didžiąją savaitės dalį kompanija leido viloje, prie baseino, o kelias paskutines dienas taip pat skyrė salos apžiūrėjimui.

„Didžiausią įspūdį Maljorka daro savo dydžiu: tai nėra didelė sala, pervažiuoti ją galima per valandą, pusantros, o ir salos iššniukštinėjimui daug laiko nereikia.

Tai yra labai įdomi sala klimato, kraštovaizdžio, maisto kultūros ir architektūros, istorijos prasme. Ne veltui joje kasmet yra tiek daug poilsiautojų“, – pasakoja J. Nainys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?