Žmogų pražudęs A. Baldwinas pirmą kartą apie incidentą prakalbo žiniasklaidai

Prieš kiek daugiau nei savaitę Holivudą sudrebino nemalonus incidentas. JAV aktorius Alecas Baldwinas rekvizito ginklu netyčia nušovė kino studijos darbuotoją ir sužeidė Naujojoje Meksikoje sukamo filmo režisierių, ketvirtadienį pranešė teisėsaugos pareigūnai.

A. Baldwinas.<br>LR koliažas.
A. Baldwinas.<br>LR koliažas.
A. Baldwinas.<br>Scanpix/AP nuotr.
A. Baldwinas.<br>Scanpix/AP nuotr.
A. Baldwinas.<br>AP/ Scanpix nuotr.
A. Baldwinas.<br>AP/ Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2021-10-31 14:20, atnaujinta 2021-10-31 14:28

Aktorius visą laiką po šio įvykio nedalijo komentarų žiniasklaidai, tačiau vakar pravėrė tylos šydą ir prakalbo apie lemtingą dieną.

A.Baldwinas drauge su žmona prieš kameras pasirodė Mančesteryje. Ten jis po tragiškai pasibaigusio įvykio gyvena su šeima.

M.Hutchins mirė filmavimo aikštelėje, kuomet A. Baldwinas netyčia iššovė rekvizito ginklu, užtaisytu tikra kulka. Kliuvo ir filmo režisieriui Joeliui Souzai – jis buvo sužeistas į petį.

„Ji buvo mano draugė. Tą dieną kai filmavimams jie atvyko į Santa Fė, aš ją ir Joelį nusivedžiau vakarienės.

Mes buvome labai laimingi, puikiai tarpusavyje deranti komanda, kuri filmuoja filmą, bet tada įvyko šis tragiškas įvykis“, – kalbėjo J.Baldwinas.

Vyras teigė negalintis pasakoti apie šiuo metu vykstantį tyrimą.

Aktorius atsakinėjo ir į kitus klausimus, o po vieno iš jų Baldwino žmona neslėpė susierzinimo, kadangi klausimą uždavęs asmuo nežinojo M.Hutchins vardo.

A.Baldwinas taip pat atskleidė, kad po šio incidento buvo susitikęs su žuvusiosios vyru ir sūnumi.

„Jos vyras jaučia didelę širdgėlą. Filmavimo aikštelėje kartas nuo karto būna nelamingų atsitikimų, tačiau niekada nėra buvę tokio atvejo. Taip nutinka vieną kartą iš trilijono.

Šiuo metu nekantriai laukiame atsakymo, kas buvo nustatyta pareigūnų vykdomo tyrimo metu“, – kalbėjo aktorius.

Baldwinas negalėjo atsakyti, ar dar kada nors dirbs su tokiais pat šaunamaisiais ginklais, kurie buvo panaudoti filmavimo metu.

Aktorius teigė, kad po šio įvykio turėtų būti imtasi naujų saugumo priemonių, pavyzdžiui, guminiai ar plastikiniai ginklai

„Ne aš turiu tai spręsti. Svarbu, kad jūs suprastumėte, kad aš nesu šios srities ekspertas, todėl, kad ir kokie sprendimai bus priimti, dėl kitų žmonių saugumo, aš su viskuo sutiksiu ir kaip galėdamas stengsiuosi juos vykdyti“, – sakė aktorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.