Paaiškėjo nežinomi faktai apie vestuvių ir renginių organizatorių Liutaurą Galinį

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ žinomiems žmonėms užduoda trumpus, tačiau intriguojančius klausimus. Ko dar nežinote apie vestuvių organizatorių Liutaurą Galinį (27 m.)?

Liutauras Galinis.<br>lrytas.lt montažas.
Liutauras Galinis.<br>lrytas.lt montažas.
Liutauras Galinis.<br>Vilmanto Žilinsko nuotr.
Liutauras Galinis.<br>Vilmanto Žilinsko nuotr.
Rolanda Lingienė ir Liutauras Galinis.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Rolanda Lingienė ir Liutauras Galinis.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Liutauras Galinis.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Liutauras Galinis.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Natalija Bunkė ir Liutauras Galinis.<br>Organizatorių nuotr.
Natalija Bunkė ir Liutauras Galinis.<br>Organizatorių nuotr.
Liutauras Galinis ir Jurga Baltrukonytė.<br>Organizatorių nuotr.
Liutauras Galinis ir Jurga Baltrukonytė.<br>Organizatorių nuotr.
Daina Bosas ir Liutauras Galinis.<br>Organizatorių nuotr.
Daina Bosas ir Liutauras Galinis.<br>Organizatorių nuotr.
Liutauras Galinis.
Liutauras Galinis.
L.Masio nuotr.
L.Masio nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Nov 3, 2021, 9:42 PM

– Kas jus įkvepia gyventi?

– Laisvė, kūryba, rezultatas. Renginiai tapo ne tik mano darbu, bet ir gyvenimo dalimi, kuri mane įkvepia judėti pirmyn. Kiekviena šventė yra savita ir unikali, tačiau kiekviename renginyje matomas rezultatas kas kartą džiugina ne tik mane, bet ir užsakovus.

– Kaip atkreipti jūsų dėmesį?

– Įdomiais ir turiningais pokalbiais bei nuoširdumu.

– Koks patinka patiekalas?

– „Kijevo“ kotletas. Skaniausi patiekalai vis dėlto yra tėvų namuose – taip jau sukurta, kad mamos kotletukai su bulvių koše ar tėčio gaminta „Balta“ mišrainė yra skaniausia ir nepakartojama.

– Mėgstamiausias aromatas?

– „Laurent Mazzone Parfums“ SINE DIE. Figos, pačiuliai, ambra ir Jemeno smilkalai – tai pagrindinės sudedamosios mėgstamų aromatų natos.

– Geriausia gauta dovana?

– Geriausia dovana ar dovanos man visada yra kelionės – juk jos suteikia naujų jėgų, o ką jau kalbėti apie emocijas, vaizdus, kurie išlieka visam gyvenimui.

– Jei pasaulyje yra rojus, tai...

– Jis yra Balio saloje – patikėkite manimi. Tie naktiniai džiunglių garsai, laimingi žmonės, atogrąžų orai ir be galo graži, stebuklinga gamta... Balio sala – užburianti ir atitraukianti nuo kasdienių rūpesčių, kartu be galo įkvepianti.

– Be ko diena prarastų prasmę?

– Mano požiūriu, reikia ir beprasmių dienų – laiko sau ir tiesiog galvai išvėdinti. Niekas turbūt nesiginčys, kad kartais renkiesi visiškai apie nieką negalvoti ir visą laiką pražiūrėti filmus susisukus į pledą, ypač rudens ar žiemos vakarais. Tačiau vienatvė – likti vienam be jokių artimųjų, draugų – būtų prasmės praradimas.

– Kaip atsipalaiduojate?

– Mėgstu ramybę ir tylą. Vienas iš atsipalaidavimo būdų man – būtent ramybė. Galiu sėdėti namų terasoje ir žiūrėti į pušų viršūnes nors ir visą dieną, būti su savimi. Kartais to tikrai labai reikia – susirinkti save iš dalių, kad kita diena vėl būtų produktyvi.

– Kas padeda kovoti su neigiamomis emocijomis?

– Teigiamos emocijos ir buvimas su artimaisiais.

– Blogiausias įprotis?

– Rūkymas.

– Ką naujo norėtumėte išmokti?

– Nepatikėsite, kad tai, kas daugeliui jau atrodo įprasta, man dar nepaliesta. Vienas norų – išmokti plaukti vandenlente. Iki šiol dar nepasiryžau tam, bet, manau, 2022-ųjų vasara bus ta, kai atsistosiu ant vandenlentės, – įdomu, iš kelinto karto pavyks?

– Kokią garsenybę norėtumėte pakviesti į pasimatymą? Kodėl?

– Buvusią Jungtinių Amerikos valstijų pirmąją ponią Michelle Obamą (57 m.). Įsivaizduokite, kiek ji galėtų papasakoti... Klausimų iš anksto ruoštis tikrai nereikėtų – jie kiltų savaime. Nejaukių tylos akimirkų, manau, nebūtų. Esu įsitikinęs, kad grįžus iš pasimatymo su ja visiems būtų įdomu išgirsti jos istorijas, kurių, tikiu, yra tokių, apie kokias mes net negalime pagalvoti.

– Jei nebūtumėte tas, kas esate, kuo norėtumėte tapti?

– Chirurgu, nors bijau kraujo, bet tai nėra kliūtis. Tai supratau iš močiutės Nijolės Reginos Šekštelienės, kuri tapo nuostabia medike, imunologijos pradininke Lietuvoje, nors iki šiol paniškai bijo kraujo – net nupurto, kai pamato.

– Kur, jei ne Lietuvoje, norėtumėte gyventi? Kodėl?

– Niujorke. Traukia miesto dydis ir svarbiausia, kad nuskridęs ten jautiesi lyg savo mieste: gatvės pažįstamos, parkai matyti ir tarsi išjausti. Juk didžioji dalis filmų būtent filmuoti Niujorke, o juos žiūrime ne po kartą ir ne po du – matyti filmai suteikia miesto pažinimo jausmą. Eini parku ir žinai, kurioje vietoje filmavo „Vieną namuose“, arba eidamas pamatai namą – turbūt vieną populiariausių Amerikoje, kuriame gyveno aktorė Sarah Jessica Parker.

– Drąsiausias sprendimas?

– Antrojo karantino metu išeiti iš nemotyvuojančio, vertybių neatitinkančio darbo valstybės tarnyboje. Galiu pasakyti, kad tai – ne tik drąsiausias, bet ir vienas geriausių sprendimų.

– Įsimintiniausias nuotykis?

– Šuolis nuo tilto su guma. Aš paniškai bijau aukščio, tad bandžiau nugalėti šią baimę būtent tokiu būdu. Pavyko? Nemanau, nes ramiai eiti tiltu palei tvorelę vis dar negaliu, o kelias iš Palangos į Vilnių, per viaduką, visada tampa iššūkiu – rankos būna šlapios po kilimo būtent tuo suktu keliu.

– Ko visada galima rasti jūsų šaldytuve?

– Pieno, nes ryto kavą geriu tik su pienu, ir kiaušinių – juk tai vienas pagrindinių pusryčių patiekalų daugelio mūsų namuose: omletas, kiaušinienė ar virti kiaušiniai.

– Vaisiai ar saldumynai?

– Vaisiai. Bet turiu silpnybę vieniems saldumynams. Kas mane pažįsta ir žino, visada iš kelionių parveža man guminukų, kokių Lietuvoje negalima rasti.

– Mėgstamiausias posakis?

– Jei nori gyventi sau, gyvenk kitiems.

– Kokia knyga ar filmas labiausiai įsiminė?

– Prancūzų mokslininko Gustave’o Le Bono knyga „Minios psichologija“.

– Koks jūsų telefono darbalaukis?

– Kadangi man rojus yra Balio sala, tai pabandykime atspėti. Palmės su natūraliai susiformavusiu kriokliu – tai nuotrauka iš paskutinės kelionės po Balį.

– Kokią kosmetiką naudojate?

– Veido kremus.

– Meilė – tai...

– Jausmas, kuris veda į priekį, užpildo laimės akimirkomis ir suteikia to tikro gyvenimo džiaugsmo ir prasmės.

– Kaip jus turėtų vertinti ir prisiminti kiti žmonės?

– Paklauskime žmonių. Svarbiausia, kad vertintų ir prisimintų šią dieną, nes kas bus rytoj – niekas nežinome.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.