Kalėdinės dovanos vyrams, kurios atneša nepamirštamas akimirkas

Kalėdinės dovanos vyrams rinkimas gali tapti nemažu iššūkiu. Žinoma, galime pasirinkti įprastas Kalėdų dovanas, kurias prie eglutės randame metai iš metų. Tačiau ar tokia dovana išliks atmintyje? Ar po metų vyras prisimins, ką gavo Kalėdų proga?

Kalėdinės dovanos vyrams.
Kalėdinės dovanos vyrams.
Šaudymas.
Šaudymas.
„Magic Dinner“.
„Magic Dinner“.
Pasivažinėjimas „Ferrari“.
Pasivažinėjimas „Ferrari“.
Skrydis parasparniu.
Skrydis parasparniu.
Kalėdinės dovanos vyrams.
Kalėdinės dovanos vyrams.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2021-11-09 16:15

Prisiminimus geriausiai kuria įspūdžio dovanos, kurios suteikia galimybę išbandyti naujas patirtis.

Savo artimiausiems vyrams dovanokime istorijas ir ilgam išliekančius prisiminimus.

Leiskite dovanoms tapti įrankiu, skirtu patirti neišdildomus įspūdžius, ir leiskitės į netradicinės kalėdinės dovanos vyrams paiešką.

Aštriausius pojūčius žadinančios kalėdinės dovanos

Ką sunku gyvenime pamiršti? Ekstremalias ir kvapą gniaužiančias akimirkas! Nepamirštamos kalėdinės dovanos vyrams gali būti skrydžių arba vandens pramogos.

Kiekvienas, aštrių pojūčių ieškotojas, gali rasti dominančią pramogą – ekstremalų šuolį iš rekordinio aukščio virve, skrydį parasparniu, plaukimą vandenlente ar baidare.

Po adrenalino antplūdžio patiriamos emocijos leidžia pasijusti nauju, nenugalimu žmogumi, o ekstremalūs išbandymai ugdo drąsą ir pasitikėjimą savimi.

Ar įsivaizduojate geresnį drąsos išbandymą už aukštuminį šuolį parašiutu, kai laisvai krentama iš 3 kilometrų aukščio?

Ekstremalios pramogos ne tik suteikia galimybę išbandyti naujas patirtis, bet ir sužadina aštriausias emocijas, kurios dar kurį laiką neleidžia atsigauti. Kalėdinės dovanos vyrams gali būti jaudinančios ir kraują stingdančios!

Neišdildomu skoniu ir aromatu kerinčios kalėdinės dovanos vyrams

Mėgstamo patiekalo skonį jaučiame vos tik jį prisiminę, o tada tik ir laukiame galimybės vėl juo mėgautis. Puiki kalėdinė dovana vyrui – gurmaniška kelionė, kurios metu ragautas maistas sukels gardžiausius prisiminimus, o jie ragins maistu mėgautis dar daugybę kartų.

Nepamirštamus skonius vyras gali rasti Sakartvelo virtuvės restoranuose „Giorgian house“ ar „Chačapuri“, kurie išsiskiria ne tik puikiais skoniais, bet ir Sakartvelui būdingu svetingumu.

Khinkali, charčio, chačapuri – tradiciniai Sakartvelos virtuvės šedevrai, maloniai glostantys gomurį ir viliojantys savo aromatu.

Vakarienė taip pat gali stebinti ne tik gardžiu maistu, tačiau ir nepamirštamomis patirtimis.

Puikus to pavyzdys yra magijos šou ir vakarienės derinys „Magic dinner“, kurio metu ne tik gėrėsitės skoningu „Grey“ restorano maistu, tačiau ir meistriškai atliekamais Justino Malinausko magijos triukais, kurie sukaustys kiekvieno dėmesį ir sukels gražiausias nuostabos ir netikėtumo emocijas.

Vakarienė gali tapti puikia kalėdine dovana vyrams, kurie nori praleisti daugiau laiko su savo šeima ir artimaisiais, nes bendra vakarienė ar pietūs geriausiai suartina ir puoselėja tarpusavio ryšį, o tai lieka atmintyje visam gyvenimui.

Kalėdinės dovanos, kurios leis pajusti tikrą greitį

Greitis, adrenalinas, automobilio variklio griausmas – tai įsivaizdavus per kūną perbėga šiurpuliukai. Išskirtinė vairavimo pramoga – tai nepamirštama kalėdinė dovana vyrui, kurį norite nustebinti adrenalinu ir naujais vairavimo potyriais.

Pasivažinėjimas sportiniu automobiliu, keturračiu ar net formule suteikia neišdildomas emocijas, kurios po pramogos nepaliks abejingo nei vieno automobilių gerbėjo.

O jeigu artimas vyras, kuriam ieškote kalėdinės dovanos, yra tikras superautomobilių fanas, išpildykite jo norą pasivažinėti legendiniais sportiniais automobiliais „Ferrari 430 Spider“ arba „Lamborghini Gallardo“.

Suteikite galimybę pačiam sėsti už išskirtinių automobilių vairo ir pajusti tikrą vairavimo malonumą važiuojant trasoje ar miesto gatvėse. Kalėdų dovanos yra nepriekaištingas būdas išpildyti artimųjų svajones!

Stebinančios kalėdinės dovanos vyrams, mėgstantiems aktyvų laisvalaikį

Veiklų ir energingą vyrą nustebinkite dar nebandyta pramoga, kuri bus nepamirštama Kalėdų dovana, ieškančiam aktyvių laisvalaikio praleidimo būdų.

Aktyvaus laisvalaikio pramogos – tai jodinėjimas žirgais, apsilankymas nuotykių parkuose ar šaudymas iš kovinių ginklų.

Ypatinga kalėdinė dovana vyrui gali būti ekstremalus šaudymas šaudyklose ar tiruose.

Koviniai ginklai, AK-47 „Kalašnikov“ automatai, pistoletai, šaudymas į skraidančias lėkštutes leis pajusti svaiginantį parako kvapą, pažadins adrenaliną ir patikrins taiklumą!

Kovinio ginklo laikymas rankose ir šūvio atatranka trumpam pribloškia ir sukelia geriausias jaudulio emocijas. Kalėdų dovanos gali sužavėti neišdildomais įspūdžiais išbandant budrumą!

Išrinkti smagiausiais Kalėdų dovanas padės „Laisvalaikio dovanos“ su daugiau nei 1300 pramogų pasiūlymų.

Dovanų kuponai galioja net 3 metus, todėl kiekvienas vyras ras tinkamiausią laiką išbandyti gautą dovaną.

Šiais metais po eglute palikite tokią dovaną, kuri maloniai nustebins, kurs prisiminimus ir suteiks nepamirštamų įspūdžių!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.