Indrė Stonkuvienė su Vidu Bareikiu santykių metines mini Egipte: „Reikėjo ypatingos vietos“

Indrė Stonkuvienė, žinoma įvairių socialinių iniciatyvų kūrėja, televizijos laidų vedėja, „Is Agency“ vadovė, su mylimuoju Vidu Bareikiu leidžia laiką Egipte.

Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis.<br>lrytas.lt montažas.
Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis.<br>lrytas.lt montažas.
Indrė Stonkuvienė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Indrė Stonkuvienė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Indrė Stonkuvienė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Indrė Stonkuvienė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Indrė Stonkuvienė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Indrė Stonkuvienė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Nov 11, 2021, 12:03 PM

Atostogos suplanuotos neatsitiktinai – lapkričio 14-ąją pora švenčia savo dviejų metų draugystės metines, todėl pasirinko jas paminėti dviese, atitrūkti nuo darbų, įsipareigojimų ir tiesiog mėgautis vienas kitu.

Egipte lankosi ne pirmą kartą

Egiptas – viena populiariausių kelionių krypčių, kuri, artėjant žiemai, vilioja pasakiškais orais, Raudonąja jūra bei kaitria saule.

„Norėjome pabėgti į tokią vietą, kur šilta ir galima daug maudytis. Lietuvoje jau šaltasis sezonas, o aš esu saulės žmogus, tad man labai reikalinga šiluma. Praeitą kartą Egipte buvau su vaikais visai kitoje lokacijoje, o šįkart „Kelionių panorama“ padėjo parinkti mūsų poreikius atitinkantį boutique stiliaus viešbutį, skirtą tik suaugusiems, kuriuo labai džiaugiamės. Išvykome švęsti savo metinių, todėl reikėjo ypatingos vietos“, – pasakoja I.Stonkuvienė.

I.Stonkuvienė džiaugiasi, jog kelionę pavyko suorganizuoti itin greitai, o staigmena ir galimybė nors trumpam pabėgti nuo darbų metinių proga pradžiugino ir mylimąjį Vidą: „Galimybė pabūti ir kokybiškai praleisti laiką su su savo antrąja puse man yra privalomas dalykas. Jeigu ne kelionės metu – tuomet vakarienė ar pasimatymai yra netgi privalomi geriems santykiams palaikyti.“

Džiaugiasi vienas kito draugija

Žinoma moteris pasakojo, jog šios atostogos – tai laikas pasimėgauti vienas kito draugija ir puiki galimybė leisti sau nors trumpam atsikvėpti.

Atostogaudama pora stengiasi neįsprausti savęs į laiko rėmus, o maksimaliai džiaugtis poilsio akimirkomis.

„Per kelias atostogų dienas sau pasižadėjome, kad tai tikrai bus ne intensyvios, o ramios mudviejų atostogos. Viena iš taisyklių, kurių laikomės šių atostogų metu, yra nesistatyti žadintuvo, miegoti tiek, kiek norisi, neįsprausti savęs į laiko rėmus ir tai daryti visiškai priešingai nei mes esame įpratę. Čia mes skaitome knygas, ilsimės, miegame, skaniai valgome, sportuojame ir daug maudomės – ko gi daugiau reikia?“, – atostogų įspūdžiais dalijasi I.Stonkuvienė.

Žinoma moteris sako, kad jei vis tik sugalvotų praleisti laiką kitaip, viešbutis yra idealiai pritaikytas aktyvų laisvalaikį bei vandens sportą mėgstantiems žmonėms. Savaitgaliais čia netrūksta vakarėlių su geriausiais DJ.

Pandemija neatbaidė nuo noro keliauti

Nors siaučiant pandemijai, daugelis vis dar nesiryžta keliauti toliau už Lietuvos ribų, I. Stonkuvienė pasakoja, jog Egipte pasiskiepijusi gali jaustis saugiai.

„Kadangi karantino taisyklės ir kiti nurodymai keičiasi itin greitai, dėl kelionių saugumo aš visuomet konsultuojuosi su agentūra. Šį kartą mums labai pagelbėjo kelionių organizatorius „Coral Travel Lithuania“. Egipte taisyklės pasiskiepijusiems nėra labai griežtos, keliaujant į Egiptą nereikia darytis COVID-19 testų – užtenka skiepų paso. Žinoma, saugumo reikalavimų laikomasi – mus kaskart patikrina, pamatuoja temperatūrą. Esame apsistoję labai mažame viešbutyje, čia viskas kompaktiška ir suplanuota, žmonių nedaug, mes laikomės saugaus atstumo, o viešbučio darbuotojai nuolat dėvi kaukes“, – sako I.Stonkuvienė.

Nors atostogos yra puiki galimybė atsipūsti ir leisti sau pasilepinti, I.Stonkuvienė jau planuoja tolimesnius darbus ir pasakoja, kad laukia artėjančių didžiųjų metų švenčių.

Moteris pasidalijo, jog sugrįžusi iš Egipto vėl kibs į gausybę savo veiklų bei ruošis Kalėdoms, susitiks su namų dekoratore, kartu su vaikais rašys laiškus Kalėdų seneliui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.