Gigi Hadid ir jos vaiko tėvo Zayno Maliko skyrybas nulėmė ginčas su mama

Ar naujausias ginčas lems britų atlikėjo Zayno Maliko (28 m.) ir amerikiečių supermodelio Gigi Hadid (26 m.) išsiskyrimą? Laikas parodys, nors keletas garsiajai porai artimų šaltinių jau patvirtino pasklidusią naujieną apie jų išsiskyrimą.

Scanpix
Scanpix
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-12-07 13:27

Gandai apie atlikėjo ir supermodelio santykius pasklido 2015-ųjų lapkritį. Tuomet G.Hadid ir Z.Malikas kartu pasirodė vakarėlyje po oficialios Amerikos muzikos apdovanojimų ceremonijos.

Tolesni poros santykiai priminė važinėjimąsi amerikietiškais kalneliais. Supermodelis ir atlikėjas tai buvo kartu, tai skyrėsi.

Buvo metas, kai žymioji pora kurį laiką pagyveno atskirai. Bet praėjusį sausį paparacai supermodelį ir atlikėją nutvėrė vaikštinėjančius po Niujorką. Per šv.Valentino dieną, kaip abu teigia, vėl susitaikė.

Praėjusį balandį buvo patvirtinta, kad supermodelis laukiasi. Rugsėjį Z.Malikas ir G.Hadid tapo dukrelės Khai, kuriai dabar 14 mėnesių, tėvais.

Bet šį kartą poros išsiskyrimo priežastimi gali tapti supermodelio G.Hadid motina Yolanda Hadid (57 m.). Ji, kai dukters nebuvo namuose, nepranešusi atvyko aplankyti savo anūkės.

Netikėtas apsilankymas, Y.Hadid teigimu, sukėlęs Z.Maliko pyktį. Jis neva įžeidinėjo mylimosios mamą ir pastūmęs prie komodos.

Z.Malikas, kuris neigia jam metamus kaltinimus, buvo nubaustas pinigine bauda ir nebegali artintis prie Y.Hadid. Atlikėjas privalės išklausyti ir agresyvaus elgesio slopinimo kursą.

Nuo Z.Maliko atsiribojo ir jo garso įrašų studija. Dabar atlikėjas tikisi, kad bent jau nepraras dukters Khai rūpybos teisių.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.