Jaukiausių kalėdinių dovanų TOP 5

Nepastebimai greitai artėja gražiausios žiemos šventės. Daugelio namuose jau žiba papuoštos eglutės, šalia jų – gausėja dovanų. Tačiau iš anksto jomis rūpinasi ne visi. Esi tarp jų? Internetinė parduotuvė „MemberShop“ tau paruošė jaukiausių kalėdinių dovanų sąrašą.

 Jaukiausių kalėdinių dovanų TOP 5.<br>„MemberShop“ archyvo nuotr.
 Jaukiausių kalėdinių dovanų TOP 5.<br>„MemberShop“ archyvo nuotr.
 Jaukiausių kalėdinių dovanų TOP 5.<br>„MemberShop“ archyvo nuotr.
 Jaukiausių kalėdinių dovanų TOP 5.<br>„MemberShop“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 13, 2021, 9:00 AM

Nežinote ką dovanoti mylimai moteriai? Kalėdiniais motyvais puoštas prabangaus prekės ženklo „MAX&Co“ megztinis – visuomet geras pasirinkimas. Tik dabar jį galite įsigyti su didele nuolaida.

Mėgstančioms puoštis kaklo papuošalais siūlome dovanoti „Crystal Haze“ žaismingą kaklo pakabutį. Meškučio formos žalvarinis, auksu padengtas bei cirkonio akmenimis puoštas rožinis kaklo papuošalas nepaliks abejingų.

Domina praktiškos dovanos? Jei nežinote, ką padovanoti artimiausiam žmogui – visuomet pravers ir dieną praskaidrins nuotaikingais paveikslėliais puoštos kojinės. Tad „MemberShop“ internetinėje parduotuvėje rasite į dėžutę supakuotą kojinių „Happy socks“ rinkinį už prieinamą kainą.

Praktiškų dovanų sąraše puikuojasi stilinga patalynė. Baltai, elniais bei snaigėmis puoštai, pirkėjų pamėgtai „Eponj Home“ patalynei „MemberShop“ internetinėje parduotuvėje suteikiama didelė nuolaida.

Į kalėdinių dovanų sąrašą rekomenduojame įtraukti ir kvapnias žvakes. Jos visuomet gali papildyti jūsų dovaną ar būti puikia staigmena į namus užsukusiems netikėtiems svečiams. Cinamono ir obuolių kvapo žvakę „The country candles“, kuri pagaminta ne tik iš vaško, bet ir parfumuoto aliejaus, internetinėje parduotuvėje „MemberShop“ galite įsigyti už patrauklią kainą.

Visi šie pasiūlymai ir dar daugiau – internetinėje parduotuvėje „MemberShop“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.