Ką per Kalėdas dovanoti moteriai? TOP pasiūlymai

Pildote kalėdinių dovanų sąrašą ir dar neturite dovanos mylimai mamai, sesei, merginai, žmonai, o gal bendradarbei ar bosei? Internetinė parduotuvė „MemberShop“ paruošė tau specialių pasiūlymų sąrašą, kurie gali virsti puikia dovana dailiosios lyties atstovėms.

Ką per Kalėdas dovanoti moteriai? <br>„MemberShop“ archyvo nuotr.
Ką per Kalėdas dovanoti moteriai? <br>„MemberShop“ archyvo nuotr.
Ką per Kalėdas dovanoti moteriai? <br>„MemberShop“ archyvo nuotr.
Ką per Kalėdas dovanoti moteriai? <br>„MemberShop“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 14, 2021, 8:00 AM

Papuošalų dėžutėje aksesuarų niekuomet nebus per daug... Aukso spalvos madingi „PD Paola“ auskarai bei vėrinys, puoštas įvairiaspalviais akmenukais – puikios stiliaus detalės, kuriomis galima pasipuošti esant progai ar priderinti prie kasdieninio įvaizdžio. Šie aksesuarai gali tapti stilinga svajonių dovana kiekvienai. Šiuos papuošalus ir dar daugiau už patrauklią kainą rasite plataus asortimento internetinėje parduotuvėje „MemberShop“.

Ieškote kvepalų? Paco Rabanne aromatas „Lady Million Empire“ – nepaliks abejingų. Dėmesį kaustantis magnolijų ir apelsinų žiedų aromatas su konjako bei cukruotų serbentų prieskoniu puiki dovana prabangius kvapus mėgstančioms. „MemberShop“ siūlo nepraleisti progos ir įsigyti ne tik kvepalų, bet ir kūno losjono rinkinį pigiau.

Taip pat už neįtikėtinai žemą kainą siūlome Elizabeth Arden aromato „Green Tea“ rinkinį. Šis kvapas jums padės pasinerti į gaivų žaliosios arbatos puodelį. Tai gali virsti puikia dovana gaivius ir lengvus kvapus mėgstančioms moterims.

Kasdieniu ritualu ir puikia dovana gali tapti „Filorga“ kosmetikos rinkinys. Jį sudaro „NCEF Reverse“ regeneruojantis bei odą iš vidaus stimuliuojantis kremas, praturtintas hialurono rūgštimi. Kad kiekvieno ryto ritualas taptų jaukesniu, rinkinį sudaro bergamotės, kedro, pačiulio bei karamelės kvapo žvakė. Stilingai supakuotą rinkinį „MemberShop“ siūlo įsigyti už patrauklią kainą.

Ieškantiems praktiškos dovanos siūlome „Accentra“ parfumuotą rankų priežiūros rinkinį. Jį sudaro trys šviežios pušies bei žieminių uogų aromato, greitai įsigeriantys, drėkinamieji ir maitinamieji rankų kremai už itin žemą kainą.

Visus šiuos specialius pasiūlymus ir dar daugiau rasite internetinėje parduotuvėje „MemberShop“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.