Ką per Kalėdas dovanoti vyrui? TOP 5 idėjos

Pildai dovanų sąrašą ir nenumanai, ką dovanoti tėčiui, broliui, draugui, vaikinui, vyrui, o gal bendradarbiui ar bosui? Internetinė parduotuvė „MemberShop“ tau padės išrinkti originalią dovaną už patrauklią kainą.

Ką per Kalėdas dovanoti vyrui? TOP 5 idėjos.<br> „MemberShop“ archyvo nuotr.
Ką per Kalėdas dovanoti vyrui? TOP 5 idėjos.<br> „MemberShop“ archyvo nuotr.
Ką per Kalėdas dovanoti vyrui? TOP 5 idėjos.<br> „MemberShop“ archyvo nuotr.
Ką per Kalėdas dovanoti vyrui? TOP 5 idėjos.<br> „MemberShop“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2021-12-18 08:00

Per Kalėdas artimą žmogų pradžiuginkite stilingu aksesuaru. Internetinėje parduotuvėje „MemberShop“ iš nerūdijančio plieno pagamintas kvarcinis „Calvin Klein“ laikrodis su nuolaida. Originalus ir stilingas laikrodis gali tapti puikia stiliaus detale ne tik progomis, bet ir kasdienai.

Daugelio širdis pavergusių Paco Rabanne kvepalų „1 Million“ rinkinys, kurį sudaro 100 ml. kvepalų bei parfumuotas purškiamas dezodorantas – puiki dovana bet kuriam savimi pasitikinčiam ir prisižiūrinčiam vyrui. Internetinėje parduotuvėje „MemberShop“ dabar jį galima įsigyti su gera nuolaida.

Norintiems jaukios dovanos – „Jack&Jones“ rinkinys kaip tik tai, ko ieškote. Ryškiaspalvėje dėžutėje supakuotos bei kalėdiniais motyvais puoštos trumpikės nepaliks abejingų.

Galvojantiems apie nuotaikingą, tačiau simbolišką dovaną „Jack&Jones“ marškinėliai – puiki išeitis. Stilingi, juodi marškinėliai, puošti šmaikščiu užrašu „SINGLE&READY TO JUNGLE“ (liet. „Vienišas ir pasiruošęs pasilinksminti“) tinkama dovana.

Mėgstantiems dovanoti praktiškas dovanas siūlome „Rituals“ veido ir kūno priežiūros rinkinį. Visiems odos tipams tinkantį bambuko ir kedrų kvapo rinkinį „The Ritual of Samurai“ sudaro dušo putos, skutimosi kremas, apsaugantis veido odą nuo peiliuko ašmenų, drėkinantis ir gaivinantis. Taip pat švelnus purškiamas raminamasis antiperspirantas, užtikrinantis visai parai apsaugą nuo nemalonaus kvapo bei vėsinanti dušo želė. Visos šios priemonės supakuotos kosmetinėje. Šis nuostabus rinkinys yra puiki dovana draugui, šeimos nariui ar pačiam sau!

Internetinėje parduotuvėje „MemberShop“ visus šiuos pasiūlymus ir dar daugiau rasite už specialiai mažas kainas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.