Aleksandro Zverevo ir Sophios Thomalia meilę temdo sunkūs kaltinimai

Vokietijos aktorė, modelis, televizijos laidų vedėja Sophia Thomalla (32 m.) ir profesionalus vokiečių tenisininkas Aleksandras Zverevas (24 m.) – jau pora. Tačiau jų meilę apkartino sunkūs kaltinimai.

Sophia Thomalla ir Aleksandras Zverevas – pora.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Sophia Thomalla ir Aleksandras Zverevas – pora.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Sophia Thomalia.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Sophia Thomalia.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 20, 2021, 10:56 AM

Kai užmezgami nauji santykiai, šia džiugia žinia norisi pasidalyti su visu pasauliu. Bet kaip reikia jaustis, kai po socialines medijas ir kitur pasipila milijonų žmonių neigiami atsiliepimai apie naująjį partnerį?

Vokietijos televizijos laidų vedėja S.Thomalla oficialiai pranešė apie savo santykius su teniso aikštynų žvaigžde A.Zverevu. Olimpinių žaidynių nugalėtoją, pasaulio geriausių tenisininkų reitinge užimantį ketvirtąją vietą, daugelis šlovina už jo pasiekimus.

Bet pasigirsta ir kitų balsų, kurie vis garsiau pasisako prieš hamburgietį A.Zverevą. Vienas jų – jo buvusi draugė rusų tenisininkė, modelis, socialinių medijų nuomonės formuotoja Olga Šarypova (24 m.).

Ji daugiau nei prieš vienuolika mėnesių pirmą kartą pažėrė A.Zverevui sunkių kaltinimų. Į juos dabar reaguoja ir ATP (aukščiausio lygmens vyrų teniso turnyras) vadovybė, pradėjusi vidaus tyrimą prieš tenisininką dėl tariamo išpuolio per teniso turnyrą 2019-aisiais Šanchajuje (Kinija).

O.Šarypovos teigimu, A.Zverevas ją smaugė ir smogė į veidą. Yra „WhatsApp“ pokalbis su draugu, kuriam ji nusiuntė savo kraujosruvų nuotraukas ir parašė: „Tai padarė Sascha“, – taip A.Zverevą vadina jo šeima ir draugai.

19-a kartų ATP turnyrų nugalėtojas kaltinimus kategoriškai atmeta. Iki šiol O.Šarypova nesiėmė jokių teisinių veiksmų.

Per spaudos konferenciją apie ATP vidaus tyrimus A.Zverevas kalbėjo: „Aš pats kelis mėnesius prašiau ATP – paklauskite jos dar, nes šiuo atveju man labai sunku susigrąžinti gerą vardą ir tik taip kažkas įmanoma. Tiesą sakant, tokia padėtis kaip mano labai kebli, nes dažnai vyru netikima.“

Bet atrodo, kad naujoji tenisininko draugė S.Thomalla tiki.

Praeityje televizijos laidų vedėja kartkartėmis buvo kritikuojama dėl savo potraukio prie „blogų vaikinų“ – Vokietijos metalo grupės „Rammstein“ vokalisto Tillo Lindemanno (58 m.) ar tėvynainio vartininko pozicijoje žaidžiančio Lorio Kariuso (28 m.).

Bet niekada nėra buvę kalbos apie smurtą namuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.