„Seksas ir miestas“ herojės Kerės Bredšou butas Niujorke – vos už 23 JAV dolerius

Dovaną nuomos milžinas „Air-bnb“ įteikė kultinio serialo „Seksas ir miestas“ gerbėjams. Šioje platformoje kelioms paroms buvo nuomojamas žurnalistės Kerės Bredšou butas Niujorke. Skelbiama, kad seriale vaidinusi Sarah Jessica Parker ne tik prisidėjo prie šio buto kūrimo, bet ir pati asmeniškai pasitiko čia apsistoti nusprendusius svečius.

Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Jan 8, 2022, 4:39 PM

„Kerės personažas man labai artimas ir mielas, o sugrįžti į jos pasaulį, kad tęstume „Sekso ir miesto“ istoriją, visada labai smagu“, – nuomos skelbime cituojama S.J.Parker.

Kultiniu jau tapęs serialas, sukurtas pagal rašytojos Candace Bushnell knygą, buvo rodomas nuo 1998-ųjų iki 2004 metų. Čia buvo vaizduojamas Kerės ir trijų artimiausių jos draugių gyvenimas ir jo iššūkiai.

Kerės butas buvo viena ryškiausių vietų seriale, o vėliau aktorė S.J.Parker, „Airbnb“ komanda ir nedidelė Niujorko kompanija kruopščiai atkūrė jį nuomai.

Garsioji veikėjos drabužių spinta, rašomasis stalas ir miegamasis atrodo beveik taip pat kaip ir populiariame seriale.

Bute svečiai rado ir tikras relikvijas – 2000-aisiais žmonių pamėgtus belaidžius telefonus, juodą nešiojamąjį kompiuterį, kokiu dirbo Kerė, be to, galėjo čia paragauti seriale itin populiarių „Cosmopolitan“ kokteilių.

Atvykusius virtualiai pasveikino ir pati aktorė, o bute svečių laukė stilinga fotosesija – jie galėjo matuotis visus drabužius iš ikoniškos serialo veikėjos spintos. Beje, drabužiai ir batai yra tokie, kokiais vilkinčią Kerę buvo galima išvysti seriale.

Svečiai buvo kviečiami pasivaikščioti po Manhataną, Čelsio rajone prisėsti vėlyvųjų pusryčių – taip, kaip Kerė su savo draugėmis seriale.

Įdomu tai, kad Kerės apartamentų laiptai ir fasadas buvo nufilmuoti Manhatano Vest Vilidžo rajono Perry gatvėje, ties 64-uoju ir 66-uoju numeriais pažymėtais namais.

O butas ir jo interjeras buvo sukurti kino studijoje Kvinse. Taigi nuomai siūlomas Kerės butas – kitas panašus Niujorko butas, perdarytas pagal seriale matytą interjerą.

Šis nuomai skirtas butas buvo sukurtas neseniai pasirodžiusio naujo HBO serialo „Ir tiesiog taip“ („And Just Like That“ ) garbei.

Kerės apartamentų nuoma parai dviem žmonėms kainavo vos 23 JAV dolerius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.