Amerikos vestuvių planuotojai išdavė, kas bus populiaru šiais metais

Kokie nauji vėjai pučia vestuvių tendencijose? Amerikiečių „Vogue“ apklausė garsiausius Amerikos vestuvių planuotojus, o jie įvardijo, kas bus populiaru 2022-aisiais.

Vienas garsiausių amerikiečių vestuvių organizatorių Bryanas Rafanelli sako, kad gėlės – kone pagrindinė vestuvių puošybos tendencijų kryptis.<br>Bryanas Rafanelli
Vienas garsiausių amerikiečių vestuvių organizatorių Bryanas Rafanelli sako, kad gėlės – kone pagrindinė vestuvių puošybos tendencijų kryptis.<br>Bryanas Rafanelli
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2022, 9:13 AM

Teminiai vakarėliai. Pastaraisiais metais teminiai vakarėliai išgyveno tikrą renesansą, o šiemet jų mada užvaldys ir vestuves.

Bent jau Amerikoje šiemet lemtingus „taip“ poros ketina ištarti pačiomis įvairiausiomis temomis alsuojančioje aplinkoje: ir cirko, ir auksinio Holivudo, disko ar net rodeo.

Svečių apranga. Amerikos vestuvių planuotojai pastebėjo, kad sugrįžo itin puošni apranga. Svečiai vis dažniau renkasi net teatrališką aprangą, tad laikas pagalvoti ne tik apie „black tie“ kodą, bet ir apie smokingą.

prabangios vestuvės. Kuklių vestuvių banga baigėsi. Dabar jaunieji nebesikuklina ir rengia trankias dideles vestuves.

Tad jaukias, švenčiamas šeimos aplinkoje, vėl keičia ir ne su tokiais artimais giminaičiais bei draugais rengiamos vestuvės.

Verta paminėti, kad vestuvės vėl švenčiamos kelias dienas. Nuo sutikimo vakarėlio iki detoksikacijos programos antrą dieną po vestuvių. Taip vestuvės, bent jau Amerikoje, užsitęsia iki 3–4 dienų.

Puošmenos. Didelės ir... gėlėtos. Taip būtų galima pavadinti 2022-ųjų vestuvių pagrindinę tendenciją. Ypač populiarėja gėlių instaliacijos. Jos kuriamos virš stalų ar toje vietoje, kur jaunieji fotografuojasi.

Amerikos vestuvių planuotojai pastebi, kad jaunavedžiai vis dažniau į dekoracijas įtraukia ir meną. Pavyzdžiui, menininkas nutapo jų paveikslą, o jo fragmentai panaudojami ir ant maisto dėžučių, ir kaip fonas šokių aikštelėje.

Dar viena populiarėjanti kryptis – tapetų panaudojimas fonui. Apskritai šiais metais sienų tapetai – viena ryškiausių interjero mados krypčių. Ji atsispindės ir vestuvių dekore. Tapetais išklijuojamos, pavyzdžiui, scenos erdvės muzikantams už nugaros ar vieta, kurioje bus fotografuojamasi.

Ir paskutinis akcentas – nors vestuvės siejamos su auksu, jį nurungia sidabrinė spalva. Sidabru puošta aplinka atrodo moderniau nei tviskantis auksas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.