Žvaigždžių savaitėje – N. Campbell mintys apie motinystę, gėdinga princo Andrew praeitis ir nemalonumai A. Baldwinui

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Princas Andrew ir Virginia Giuffre, Naomi Campbell ir Alecas Baldwinas.<br>lrytas.lt montažas.
Princas Andrew ir Virginia Giuffre, Naomi Campbell ir Alecas Baldwinas.<br>lrytas.lt montažas.
Naomi Campbell.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Naomi Campbell.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Princas Andrew ir Virginia Giuffre.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Princas Andrew ir Virginia Giuffre.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Alecas Baldwinas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Alecas Baldwinas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Kanye Westo dovana buvusiai žmonai.<br>Ekrano  nuotr.
Kanye Westo dovana buvusiai žmonai.<br>Ekrano  nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Feb 27, 2022, 6:23 PM

Kita supermodelio pusė

Supermodelis Naomi Campbell (51 m.) papuošė britų mados žurnalo „Vogue“ kovo mėnesio numerio viršelį. Fotografui Steve’ui Meiselui Naomi pozavo kartu savo devynių mėnesių dukra.

„Esu laiminga, nes mano mažoji mėgsta keliauti. Jokių verkšlenimų nei kylant lėktuvui, nei leidžiantis. Ji gera mergaitė: labai gerai miega, retai verkia, neseniai pradėjo mojuoti – tai juokinga. Daug juokiasi, pradeda kalbėti. Manau, kad ji pradės vaikščioti anksčiau nei šliaužios. Ir ji jau turi šešis dantis!“ – interviu metu išsipasakojo Naomi.

Supermodelis pridūrė nejaučianti dukters niurzgesio kalantis pirmiesiems dantims: „Ji kaip karys!“

Kol kas nežinoma nei tiksli mažylės gimimo data, nei vardas – jo Naomi pasirinko neatskleisti.

Interviu Naomi patvirtino, kad vienturtė jos dukra nebuvo įvaikinta.

„Vaikai auga greitai, tiesa? Viskas, ką aš darau, yra dėl jos, ir tiek. Tai visiškas pasiaukojimas, tiesa?“ – retoriškai svarstė Naomi.

Karalienė atsakys už sūnaus klaidą

Konfliktas tarp britų princo Andrew (61 m.) ir jį seksualiniu išnaudojimu kaltinančios Virginios Giuffre (38 m.) pasiekė finišo tiesiąją. Moteriai numatyta išmokėti beveik 12 mln. svarų (14 mln. eurų) kompensaciją.

Kaip skelbia laikraštis „The Telegraph“, karalienė Elizabeth II padės sūnui surinkti šią sumą.

Pasak bulvarinio laikraščio „The Daily Mirror“, 2 mln. svarų atiteks V.Giuffre įsteigtam fondui, kuris rūpinasi seksualinio išnaudojimo aukomis, ir 10 mln. – jai asmeniškai.

Teigiama, kad karalienė pati pervedė reikiamą sumą į fondą. V.Giuffre teigia, kad 2001-aisiais ji kelis kartus buvo seksualiai išnaudojama princo Andrew, – seksualinis nusikaltėlis Jeffrey Epsteinas esą „paskolino“ tuomet 17-metę karališkosios šeimos nariui.

Princas Andrew visada kategoriškai neigė kaltinimus, tačiau dėl kaltinimų ir buvusių kontaktų su J.Epsteinu jis jau 2019-aisiais atsisakė savo karališkųjų pareigų ir pasitraukė iš viešumos. Sausį princas neteko ir karinių titulų bei labdaros pareigų.

Kovoja dėl žmonos ir vaikų

Reperis Kanye Westas (44 m.) užsimojo susigrąžinti buvusią žmoną Kim Kardashian (41 m.).

Vos tik išsiskyręs su Kim klonu vadinta italų kilmės amerikiečių aktore Julia Fox (32 m.) muzikantas per Valentino dieną realybės šou žvaigždei atsiuntė... pilną priekabą rožių. Tokiu poelgiu jis norėjo parodyti, kad jo viešai paskelbtas noras susigrąžinti žmoną yra rimtas.

Apie rožes reperis taip pat paskelbė viešai – pasidalijo nuotrauka, kurioje mašina su rožių pilna priekaba stovi šalia Kim namų. Ant mašinos – iškalbingas užrašas: „My vision is krystal klear“.

Nors žodis „klear“ ir parašytas kitaip, greičiausiai šį sakinį reikėtų suprasti kaip „mano vizija yra krištolo švarumo“.

Rožes Kanye pristatė praėjus kelioms valandoms po to, kai pareiškė, jog išsiskyrė su Julia, ir aiškino, kad myli Kim ir jų keturis vaikus ir kovos, kad juos susigrąžintų. Tačiau Kim širdis, panašu, jau užimta – moteris susitikinėja su Pete’u Davidsonu (28 m.).

Reikalauja pinigų

Po mirtino šūvio filmavimo aikštelėje į operatorę Halyną Hutchins (1979–2021) jos artimieji padavė į teismą Holivudo žvaigždę Alecą Baldwiną (63 m.).

Nužudytosios vyrui ir sūnui atstovaujantis advokatas Brianas Panishas pranešė, kad velionės šeima reikalauja didžiulės kompensacijos.

A.Baldwino ir kitų filmo prodiuserių „beatodairiškas elgesys ir taupymo priemonės“ esą lėmė H.Hutchins mirtį.

A.Baldwinas 2021-ųjų spalį per juostos „Rust“ filmavimą Naujosios Meksikos valstijoje rekvizito ginklu nušovė 42 metų operatorę ir sužeidė režisierių Joelą Souzą.

Revolveris buvo užtaisytas mažiausiai viena tikra kulka. Kaip tai galėjo atsitikti, kol kas neaišku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.