V. Putino režimą palaikanti Polina Gagarina vėl sulaukė didžiulės kritikos: išvadino žudike

Prieštaringai vertinama, Rusijos prezidento Vladimiro Putino rėžimą palaikanti rusų atlikėja Polina Gagarina instagrame pradėjo tiesioginę transliaciją ir sulaukė sekėjų pasmerkimo.

P.Gagarina.<br>AP/ Scanpix nuotr.
P.Gagarina.<br>AP/ Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 9, 2022, 5:38 PM, atnaujinta Apr 9, 2022, 5:42 PM

Kaip praneša UNIAN, transliacijos metu dainininkei imta siųsti žinutes, kritikuojančias jos politinę poziciją, ji buvo išvadinta žudike.

Atlikėjai taip pat buvo pasiūlyta atvykti koncertuoti į Bučą – miestą, kuriame neseniai rusų kariai kankino ir žudė nekaltus Ukrainos civilius.

Kovo 18-ąją, Rusijos propogandistų vadinamąją „Krymo sugrįžimo Rusijai“ dieną, P.Gagarina koncertavo „Lužikų“ stadione vykusiame iškilingame renginyje. Taip ji išreiškė pritarimą Rusijos veiksmams Ukrainoje.

P.Gagarina pateko į „juodajį“ Rusijos veikėjų sąrašą, kurį sudarė Ukrainos kultūros ir informacinės politikos ministerija.

Sąraše taip pat atsidūrė dainininkai Dima Bilanas, Nikolajus Baskovas, Olegas Gasmanovas, Grigorijus Lepsas, Timati ir kiti. Visiems „juodajame“ sąraše atsidūrusiems asmenims žadama taikyti sankcijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.