Atėjo metas iš spintų traukti bambą apnuoginančius drabužius

Orai šiltėja, spintose nugula lengvesni apdarai – mažais žingsneliais į kiemą atžygiuoja vasara. Laikotarpiu, kai norisi atsisakyti paltų ir kartu nesušalti, labai praverčia megztiniai – jie pagelbės ir lietuviškos vasaros vakarais.

Madingi megztiniai, atidengiantys pliką bambą.<br>Lrytas.lt koliažas.
Madingi megztiniai, atidengiantys pliką bambą.<br>Lrytas.lt koliažas.
„Miu Miu“.<br>Scanpix nuotr.
„Miu Miu“.<br>Scanpix nuotr.
„Miu Miu“.<br>Scanpix nuotr.
„Miu Miu“.<br>Scanpix nuotr.
„Michael Kors“.<br>Scanpix nuotr.
„Michael Kors“.<br>Scanpix nuotr.
„Chanel“.<br>Scanpix nuotr.
„Chanel“.<br>Scanpix nuotr.
Nicole Kidman.
Nicole Kidman.
Scanpix nuotr.
Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

2022-04-22 17:26

Šiltuoju metų laiku neapsisunkinkite ilgais, kelius siekiančiais megztiniais ar džemperiais – šiemet ne jiems skiriami gražiausi mados kūrėjų žodžiai. Rinkitės trumpus ir net labai trumpus megztinius.

Termometro stulpeliui kilstelėjus iki tinkamos temperatūros, derinkite juos su tokiais pat kūną atidengiančiais sijonais bei šortais. Jeigu stiliaus eksperimentai jums nepatinka, trumpus megztinius vilkitės su ilgu sijonu ar kelnėmis.

Įkvėpimo semkitės iš „Miu Miu“ kolekcijos, skirtos 2022 m. pavasariui ir vasarai. Dar praėjusių metų rudenį pademonstruoti italų prekės ženklo apdarai žaibiškai išpopuliarėjo visame pasaulyje. Jau legendiniu tapęs derinys – itin trumpas sijonas ir tarsi žirklėmis nukirptas megztinis ar palaidinė – spėjo pasipuikuoti ant Pietų Korėjos žurnalo „Vogue“ ir kitų mados leidinių viršelių, šį derinį savo spintoje laiko ir žinoma mados tinklaraštininkė bei dizainerė Chiara Ferragni (34 m.). O kur dar kitos ne tokios garsios, tačiau taip pat akylai mados tendencijas stebinčios stileivos...

„Miu Miu“ mados hitui socialiniame tinkle „Instagram“ sukurta speciali paskyra turi beveik 5 tūkst. sekėjų. Paskyroje publikuojamos derinio nuotraukos iš mados leidinių, gatvės.

Mikromini sijono ir trumpo viršutinio drabužio derinys visuomenėje spėjo sukelti ir diskusijų vis dar gajomis moterų diskriminacijos dėl svorio ir (ar) amžiaus temomis.

Ant „i-D“ viršelio pasirodžiusi plius dydžio manekenė Paloma Elsesser (29 m.) ir kasmetinio Holivudui skirto „Vanity Fair“ veidu tapusi 54-erių aktorė Nicole Kidman puošėsi „Miu Miu“ deriniais. Ir nors N.Kidman sulaukė nemažai kritikos, neva tokia moksleivės uniformą primenanti apranga jai netinka, regis, pati aktorė fotosesijos rezultatu liko patenkinta.

Nemažai trumpų šiam pavasariui ir vasarai skirtų megztinių taip pat pristatė „Chanel“, „Michael Kors“. Bambą atidengiantys viršutiniai apdarai bus madingi ir tarp vyrų.

Parengė: Agnė Mačiulytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.