Ukrainoje Angelinai Jolie teko bėgti į slėptuvę: ėmė gausti pavojaus sirenos

Holivudo žvaigždei Angelinai Jolie viešint Ukrainai, jai teko patirti, ką reiškia bėgti. Jai lankantis Lvovo miesto geležinkelio stotyje ir bendraujant su iš Donecko srities atvykusiais žmonėmis, ėmė gausti oro pavojaus sirenos. 

 Angelina Jolie.<br> Scanpix nuotr.
 Angelina Jolie.<br> Scanpix nuotr.
 Angelina Jolie.<br> Scanpix nuotr.
 Angelina Jolie.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 1, 2022, 8:54 AM, atnaujinta May 1, 2022, 3:38 PM

Žurnalistė Hanna Liubakova „Twitter“ paviešino vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip Angelina išgirsta pavojaus signalą.

„Šis vaizdo įrašas svarbus norint suprasti, ką ukrainiečiai išgyvena kiekvieną dieną šalyje. Angelina Jolie su savanoriais ir kitais žmonėmis bėga slėptis nuo raketų atakų“, – rašė ji.

Šeštadienį ukrainiečius nustebino netikėtas Holivudo žvaigždės A. Jolie vizitas. Aktorė buvo užfiksuota Lvovo mieste esančioje kavinėje.

„Nieko ypatingo. Tiesiog Lvovas. Aš ką tik atėjau išgerti kavos. Tiesiog Angelina Jolie. Ukrainą palaiko visas pasaulis“, – vaizdo įrašu, kuriame matyti A.Jolie, dalijosi ukrainiečių žurnalistė Maya Pidhorodetska.

Angelina buvo puikiai nusiteikusi – maloniai bendravo su prie jos priėjusiais gerbėjais, fotografavosi ir, žinoma, dalijo autografus.

Pasak Lvovo regiono valstybinės administracijos vadovo Maksymo Kozytskyy, A.Jolie, kuri nuo 2011-ųjų aktyviai rūpinasi pabėgeliais, į Ukrainą atvyko pasikalbėti su žmonėmis, dėl karo prieglobstį radusiems Lvove.

Holivudo žvaigždė kalbėjosi ir išreiškė palaikymą vaikams, kurie buvo sužeisti per raketų bombordavimą Kramatorske, pranešama abcnews.com.

Balandžio 8-ąją daugiau nei 1 tūkstantis civilių žmonių buvo susibūrę Kramatorsko geležinkelio stotyje, kai į ją buvo paleistos Rusijos raketos. Mažiausiai 50 žmonių žuvo per rusų ataką rytų Ukrainoje, dar daugiau – sužeisti. 

„Ją labai sujaudino vaikų istorijos. Viena mergaitė A.Jolie papasakojo apie savo sapną“, – sakė Maksymas.

Jis pridūrė, kad Holivudo žvaigždė taip pat lankėsi internatinėje mokykloje, kalbėjosi su mokiniais ir fotografavosi, bet to, ji pažadėjo čia sugrįžti dar kartą.

„Vizitas mums visiems buvo staigmena.

Daugybė žmonių, kurie pamatė ponią Jolie Lvovo srityje, negalėjo patikėti, kad tai tikrai ji“, – sakė M.Kozytskyy.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.