Šį sezoną madingi saulės akiniai – kaip pas Britney Spears

Pavieniui pasikartojantys nutikimai nieko nestebina, tačiau to, kas vyksta dabar, pro akis nepraleidžia net didžiausi cinikai. Kad grįžome į praeitį, byloja ne tik šių metų šiltojo sezono tendencijos, bet ir pramogų pasaulio įvykiai: XXI amžiaus pirmojo dešimtmečio dievaitė Britney Spears (40 m.) laukiasi trečiosios atžalos, o dainininkė Jennifer Lopez (52 m.) ir aktorius Benas Affleckas (49 m.) vėl susižadėjo – kaip ir prieš dvidešimt metų.

B.Spears. <br>Scanpix nuotr.
B.Spears. <br>Scanpix nuotr.
K.Kardashian.<br>Soc. tinklų nuotr.
K.Kardashian.<br>Soc. tinklų nuotr.
Madonna.<br>Soc. tinklų nuotr.
Madonna.<br>Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 7, 2022, 10:04 AM

Basutės su platforma, džinsai pažemintu liemeniu, itin trumpa palaidinė ir išraiškingi saulės akiniai – tokią 2000-aisiais pamėgtą eilutę šią vasarą turbūt regėsite dažnai.

Nors darosi akivaizdu, kad investicijos vertas kone kiekvienas anksčiau ar vėliau į madą sugrįšiantis drabužis, nemažai dėmesio reikėtų skirti akiniams, kurie jus ne tik papuoš, bet ir apsaugos.

Šį pavasarį ir vasarą karaliaus akiniai su spalvotais stiklais. Itin madingas gintarinis ar rudas atspalvis padidins regimo vaizdo kontrastą, aštrumą, sumažins blizgesį.

Akiniai su geltonais ar oranžiniais stiklais padės geriau matyti esant miglai, šviesos trūkumui, o akiniai, kurių stiklas rožinis arba raudonas, nuramins akis.

Nors madingi bus permatomi akiniai, nepamirškite ir poliarizuotų. Pastarieji puikiai panaikina akinančius atspindžius ir leidžia matyti net ir itin ryškioje saulės šviesoje.

Šiltuoju metų laiku stileivos nešios saulės akinius su plonu arba paslėptu rėmeliu. Visai kaip prieš du dešimtmečius rėmelius papuoš blizgučiai, kristalai, masyvus prekės gamintojo pavadinimas.

Itin madinga bus skydinė akinių forma. Tokius yra pamėgusios socialinių tinklų žvaigždės Kim Kardashian (41 m.), Paris Hilton (41 m.), dainininkė Madonna (63 m.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.