Iš tėvo globos išsivadavusi B. Spears prabilo apie psichologinį smurtą, sugadinusį net seksualinį gyvenimą

Po trylikos metų iš tėvo Jamie Spears (69 m.) globos išsivadavusi dainininkė Britney Spears nusprendė prabilti apie tai, ką jai teko per visą šį laiką išgyventi.

 Jamie Spears ir Britney Spears.<br>Scanpix/AP nuotr.
 Jamie Spears ir Britney Spears.<br>Scanpix/AP nuotr.
 Britney Spears.<br> Scanpix/RS nuotr.
 Britney Spears.<br> Scanpix/RS nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 9, 2022, 1:38 PM

Žinoma moteris socialinio tinklo paskyroje šalia nespalvotos vaikystės nuotraukos pasidalijo jautriu įrašu, kuriame pasakojo, kokias psichologines problemas iššaukė tėčio priespauda. B.Spears neslėpė, kad jis ją privertė jaustis negražia, sužlugdė jos pasitikėjimą savimi bei pakenkė jos psichologinei būsenai.

„13-os metų aš iš tikrųjų jaučiausi gana graži. Manau, kad mano maištingos dienos prasidėjo dėl to, kad visada turėjau būti tobula ir graži. Tada nuėjau į kraštutinumus ir nuklydau.

Tomis maištingomis dienomis man, tiesą pasakius, vis tiek buvo „karšta“. Vienas dalykas, kurį man davė konservatyvumas ir vienas iš dalykų, kuris mane labiausiai įskaudino yra tai, kad man visada sakė, kad esu stora ir niekada pakankamai gera.

Mano tėtis visada vertė mane jausti, kad vis turiu stengtis, stengtis, stengtis... Labai stengtis.

Jis sugadino gilią mano egzistencijos sėklą... Sėklą, kuri privertė mane jaustis gražiai, kaip būdamai 13-os metų. Mano pasitikėjimas, mano vidinė būsena ir taip, net mano seksualinis gyvenimas... Viskas visiškai sugadinta.

Jis privertė mane jaustis negražia. Patikėkit manimi, jaustis gražia yra visai kas kita... Žinau, nes teko būti abejose pusėse.

Jei dėl to kai kurie žmonės jaučiasi nepatogiai... Gerai.. Nepatogus pokalbis yra gerai. Tuo momentu, kai baigėsi globa jaučiausi taip gerai. Ir spėkit ką... Aš nustojau taip velniškai stengtis ir taip, patekau į visiškai naują pasaulį!

Jaučiausi graži... Galbūt aš taip jaučiuosi, bet psichologinė žala, kurią padarė tėtis ir kiekvienas sušiktas žmogus, kuris prie to prisidėjo, visada bus šalia. Kaip apie save galvoji, vadinasi tokia esi! Man vėl 13 metų“, – išgyvenimais dalijosi ji.

Primename, kad balandžio pradžioje Britney Spears ir jos sužadėtinis asmeninis treneris Samas Asghari pranešė laukaintys jųdviejų pirmagimio.

Praėjusių metų birželį du sūnus auginanti atlikėja sakė, jog dėl sustiprintos tėvo Jamie Spears globos ji negalėjo susituokti ar tapti nėščia. Moteris apskritai negalėjo priimti jokių su jos sveikata susijusių sprendimų.

Kalbėdama apie ilgai lauktą trečiąjį nėštumą, dainininkė sakė, kad jis gali būti sudėtingas. Mat anksčiau B.Spears pasireiškė perinatalinė depresija – depresijos forma, atsirandanti bet kuriuo metu nuo tada, kai moteris tampa nėščia iki metų po vaiko gimimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.