Rusijos primadona Ala Pugačiova užtildė kritikus

Rusijai pradėjus karinius veiksmus Ukrainoje tam nepritariančios šalies žvaigždės paliko gimtinę. Tarp jų ir primadona Ala Pugačiova bei Maksimas Galkinas su vaikais. Jie išvyko į Izraelį.

 Ala Pugačiova<br> Scanpix/RS nuotr.
 Ala Pugačiova<br> Scanpix/RS nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 11, 2022, 11:36 AM, atnaujinta Jun 11, 2022, 12:41 PM

Tokie šalies garsenybių veiksmai nepatiko Kremliui, tad jiems pagalius į ratus valdžia nusprendė kišti propaganda, kuria tiki Rusijos gyventojai.

Paskutiniu metu Maksimui Galkinui socialiniuose tinkluose pasidalijus akimirkomis iš Izraelyje vykusių koncertų socialiniuose tinkluose, pasipylė kritikos lavina. Daugelis jį vadino „tėvynės išdaviku“.

Praėjusią savaitę komikas paaiškino, jog pasisakydamas apie Rusijos propagandistus jis pila purvą ne ant Rusijos, o ant atskirų asmenų, kurie juodina jį ir jo šeimą

Taip menininkas atsakė visiems savo šeimos kritikams, kurie jį įžeidinėjo nuo karo Ukrainoje pradžios.

Šį vaizdo įrašą Ala Pugačiova patalpino į savo instagramo puslapį su prierašu „Turintis ausis išgirs“. Tokiu būdu primadona atsakė visiems šeimos kritikams, smerkusiems jų išvykimą iš šalies. Žinoma moteris taip pat užtildė kritikus ir uždraudė sekėjams komentuoti jos įrašus.

Primename, kad pirmosiomis Rusijos įsiveržimo į Ukrainą dienomis Ala Pugačiova kartu su Maksimu Galkinu ir vaikais išvyko į Izraelį. Iš ten komikas veda informacinį karą ir socialinio tinklo paskyroje pasakoja savo sekėjams, kas iš tiesų vyksta Ukrainoje ir tuo pykdo Kremlių.

Žinomas vyras buvo atleistas iš pirmojo TV kanalo, kur dirbo šešerius metus. Taip pat atšaukė visus jo koncertus. Be to, Rusijoje norima jam iškelti baudžiamąją bylą.

Šiuo metu jis drauge su žmona ir vaikais glaudžiasi Izraelyje. Ten jis jau paskelbė apie ne vieną koncertą, o surinktas lėšas pažadėjo pervesti pagalbai, skirtai Ukrainos pabėgėliams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.