Carole Middleton žirgų lenktynėse puošėsi tokia pačia kaip dukros Catherine suknele

Verslininkė Carole Middleton (67 m.), panašu, semiasi aprangos idėjų iš dukros. Nieko keisto – Kembridžo kunigaikštienės Catherine (40 m.) stilius įkvepia kone viso pasaulio moteris.

 Carole Middleton ir Catherine.<br> Scanpix nuotr.
 Carole Middleton ir Catherine.<br> Scanpix nuotr.
 Catherine.<br> Scanpix nuotr.
 Catherine.<br> Scanpix nuotr.
 Catherine ir Mila.<br> Scanpix nuotr.
 Catherine ir Mila.<br> Scanpix nuotr.
 Carole Middleton.<br> Scanpix nuotr.
 Carole Middleton.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 20, 2022, 3:03 PM

Būsimos karalienės mama pirmąją „Royal Ascot“ dieną į žirgų lenktynes atvyko vilkėdama rožinę suknelę. Britų spauda netrukus prisiminė, kad tai – Catherine suknelė. Tokią ji vilkėjo praėjusiais metais bendraudama su penkerių mergaite Mila Sneddon, sergančia leukemija. Prieš susitikimą jos kalbėjosi telefonu ir Catherine sužinojo, kad mėgstamiausia Milos spalva yra rožinė.

„Pabandysiu susirasti rožinę suknelę“, – tuomet jai pasakė Kate. „Tikiuosi, kad vieną dieną, mes susitiksime ir tada aš vilkėsiu rožinę suknelę“.

„Valio!“ – sušuko Mila.

Catherine tęsėjo savo žodį ir 2021 m. gegužę susitikimui su Mila pasipuošė „Me+Em“ rožine suknele. Tokia pačia suknele žirgų lenktynėse puošėsi ir jos mama.

Dalintis suknelėmis Middletonų šeimoje – graži tradicija. Pernai Carole savo vestuvinę suknelę paskolino marčiai. Carole sūnus Jamesas Middletonas savo išrinktąją Alizee Thevenet vedė jai vilkint jo mamos suknele.

„Kalbėdama apie sukneles su Carole ir dalindamasi idėjomis pasimatavau jos vestuvinę suknelę ir ją įsimylėjau, – „Hello!“ atskleidė prancūzų finansų analitikė. – Ji man puikiai tiko ir buvo būtent tai, ko norėjau. Mane visada erzino tai, kad vestuvinės suknelės dėvimos tik vieną kartą, todėl buvo nuostabu tokiai gražiai suknelei suteikti antrą gyvenimą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.