Su „Maneskin“ lyderiu įsiamžinusiai Karolinai Meschino – sekėjų komplimentai: lyg brolis ir sesė!

Vilniaus Vingio parke nugriaudėjęs grupės „Måneskin“ koncertas, muzikos festivalio „Summer In The City“ vyšnia, nepaliko abejingų. Manoma, kad pasižiūrėti vienos populiariausių šių dienų roko grupių pasirodymo po atviru dangumi suplaukė iki 30 tūkstančių žmonių.

Karolina Meschino ir Damianas Davidas.<br>Luko Griciaus nuotr.
Karolina Meschino ir Damianas Davidas.<br>Luko Griciaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2022, 10:49 PM

Laimės aimanų ir plojimų publika negailėjo ir garsiuosius italus apšildžiusiems atlikėjams: britų nepriklausomo roko („indie“) atstovams „The Vaccines“, lietuviams – didžėjui Jovani (Jonui Nainiui), grupėms „Jauti“ ir „Daddy Was A Milkman“ bei atlikėjui Justinui Jaručiui, prie kurio scenoje prisijungė dainininkė Jessica Shy.

Kol koncerto užkulisiuose „Måneskin“ nariai laukė savo pasirodymo, jie visus traukė tarsi medus. Proga nusifotografuoti su bosininke Victoria De Angelis (22 m.), gitaristu Thomu Raggi (21 m.), būgnininku Ethanu Torchio (21 m.) ir grupės vokalistu Damianu Davidu (23 m.) pasinaudojo Lietuvos įžymybės.

Nuotrauka su D.Davidu „Instagram“ paskyrose pasidalijo publiką tą vakarą užvedęs muzikos prodiuseris J.Nainys (38 m.), Džesika Šyvokaitė-Jessica Shy (25 m.), grupės „Jauti“ kolektyvas.

Svarbiausio vasaros festivalio koncerto užkulisiuose prieš „Måneskin“ pasirodymą laiką leido ir socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino (27 m.), turinti „Instagram“ per 400 tūkstančių sekėjų.

Ji neslėpė jaudulio turėjusi galimybę nusifotografuoti su bosininke Victoria ir grupės lyderiu Damianu, su kuriuo spėjo persimesti keliais žodžiais italų kalba.

Itališko kraujo turinti K.Meschino prisipažino net drebėjusi iš laimės.

Karoliną su Damianu įamžinęs fotografas Lukas Gricius (31 m.), kuris ir pats nusifotografavo su grupės vokalistu, „Instagram“ tinkle prisipažino, kad pirma žinutė, kurią po koncerto Karolina parašė Lukui, buvo paraginimas greičiau atsiųsti tą nuotrauką, o šis atšovė, jog gerų dalykų reikia palaukti.

Regis, laukti buvo verta – 404 tūkstančius sekėjų „Instagram“ paskyroje turinčios K.Meschino nuotrauka su D.Davidu, šalia kurios ji pridėjo parašą: „Such nice and talented person“ (liet. „Toks mielas ir talentingas žmogus“), sulaukė daugiau nei 62 tūkstančių gerbėjų teigiamos reakcijos ir gražių komentarų: „Kaip susiderinę“, „Karolina atrodo kaip grupės narė“, „kaip brolis ir sesė“ ir daugelio kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.