Dainininkė Daiva Starinskaitė su australų aktoriumi susilaukė pirmagimio

Atlikėja, grupės „Keymono“ vokalistė Daiva Starinskaitė (35 m.) su mylimuoju aktoriumi Chrisu Leany (40 m.) susilaukė pirmagimio.

D.Starinskaitė ir Chrisas Leaney.<br>L.Arlauskaitės nuotr.
D.Starinskaitė ir Chrisas Leaney.<br>L.Arlauskaitės nuotr.
Atlikėja Daiva Starinskaitė.<br>P.Penkutės nuotr.
Atlikėja Daiva Starinskaitė.<br>P.Penkutės nuotr.
Atlikėja Daiva Starinskaitė.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Atlikėja Daiva Starinskaitė.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Atlikėja Daiva Starinskaitė.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Atlikėja Daiva Starinskaitė.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Atlikėja Daiva Starinskaitė.<br>V.Balkūnas
Atlikėja Daiva Starinskaitė.<br>V.Balkūnas
Atlikėja Daiva Starinskaitė.<br>Gretos Gedminaitės nuotr.
Atlikėja Daiva Starinskaitė.<br>Gretos Gedminaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jun 21, 2022, 4:50 PM, atnaujinta Jun 21, 2022, 5:10 PM

Apie tai, kad pirmadienį Daiva Starinskaitė tapo mama, Žmonės.lt patvirtino jos sesuo Justė. Ji džiaugėsi tapusi teta ir atskleidė, kad sesei gimė mergaitė.

Apie asmeninį gyvenimą retai atviraujanti dainininkė pasakojo, kad su sužadėtiniu australų aktoriumi ir rašytoju Chrisu vestuvių kol kas neplanuoja. Nors pora kartu – beveik dešimtmetį.

„Esame netradicinė šeima. Trokštame tiesiog būti gerais tėvais“, – neseniai žurnalui „Žmonės“ sakė ji.

Prieš dešimtmetį Daiva išvyko gyventi į Londoną. Jame ji praleido aštuonerius metus, tačiau po pandemijos į jį nebegrįžo.

„Norėjosi būti ten ir pamatyti, kas vyksta pasaulyje. Nusprendžiau įsikurti Londone, nes tai – Europos muzikos sostinė“, – „Lietuvos rytui“ prieš pora metų pasakojo atlikėja. D.Starinskaitė galėjo pragyventi iš muzikos ir iš darbo tarptautinėje mokykloje. Su „Keymono“ Daiva koncertavo klubuose, dalyvavo konkursuose, pelnė muzikinių apdovanojimų.

Londone ji susipažino ir su mylimuoju. Ch.Leaney, 2014 metais nusifilmavusį kino juostoje „Piktadarės istorija“ („Maleficent“) kartu su Angelina Jolie, lietuvė sutiko Londone vykusiame koncerte. Prietemoje iš tolo jį pamačiusi Daiva pamanė, kad tai pažįstamas žmogus. Pamojavo, pradėjo eiti artyn ir tik tada suprato, kad ten – ne tas žmogus. „Oi, atsiprašau, apsipažinau. Mes pradėjome juokauti ir taip susipažinome“, – pasakojo D.Starinskaitė.

Lietuvė ir australas susižadėjo Graikijoje. Svarbiam žingsniui Ch.Leaney pasirinko Kefalinijos salą – didžiausią iš Jonijos jūros salų Vakarų Graikijoje. Ten pora savaitę atostogavo, bet Daiva nesitikėjo, kad Chrisas pasipirš.

„Buvo mano gimtadienis, Chrisas išnuomojo jachtą. Visą rytą plaukiojome jachta, užsukome į negyvenamą mažą salelę. Ten jis man ir pasipiršo“, – pasakodama nusišypsojo D.Starinskaitė.

Piršlybos buvo romantiškos, bet ne tokios, kaip daugelio įsimylėjėlių. Prieš prisišvartuodamas saloje Ch.Leaney užsiminė Daivai, kad jam reikia pasiruošti filmui. Vyras paprašė mylimosios paskaityti kito aktoriaus žodžius, kad jis galėtų parepetuoti. Lietuvė pradėjo skaityti ir tame tekste buvo įpintas klausimas: „Ar tu tekėsi už manęs?“ Pasirodo, Chrisas pats sukūrė tą tekstą ir suvaidino taip, kad Daivai reikėjo tai perskaityti. Ties ta pjesės vieta lietuvė stabtelėjo ir mato, kad aktorius jau priklaupęs ant kelio tiesia į ją žiedą.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.