Prieš miegą seserys iš Swarovski dinastijos renkasi maldą

Paulina (23 m.) ir Victoria (28 m.) Swarovski – labai artimos, nors šios gražiosios seserys iš garsiųjų Austrijos kristalų kūrėjų dinastijos gana skirtingos.

Seserys Victoria ir Paulina Swarovski.<br>lrytas.lt montažas.
Seserys Victoria ir Paulina Swarovski.<br>lrytas.lt montažas.
Victoria ir Paulina Swarovski 2019-aisiais.<br>imago images/Spöttel Picture/Scanpix nuotr.
Victoria ir Paulina Swarovski 2019-aisiais.<br>imago images/Spöttel Picture/Scanpix nuotr.
Victoria ir Paulina Swarovski 2018-aisiais.<br>imago/Viennareport/Scanpix nuotr.
Victoria ir Paulina Swarovski 2018-aisiais.<br>imago/Viennareport/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 26, 2022, 6:15 PM

Veikiausiai dauguma šeimų turi ritualų, kurie ir sunkiais laikais suteikia ramybę. Bet Swarovski šeimos ritualas – ypač jaudinantis. Kas vakarą Alexandra Swarovski (48 m.) per šeimos pokalbį internetu savo dukterims Paulinai ir Victoriai linkėdama labos nakties siunčia bučinį ir primena: „Ir nepamirškite melstis!“

Malda – ne tik dėkingumas už pragyventą dieną, bet ir padeda neprarasti stiprių sąsajų su realybe, šeimos įdiegtų vertybių, aiškina šokių projekto „Let’s Dance“ vedėja Victoria.

Net kai ji ir jaunėlė sesuo labai užsiėmusios, kas vakarą abi laukia virtualaus mamos apkabinimo.

Victoria ir Paulina – mados aistruolės. Pirmą kartą demonstruojant madą dalyvavo būdamos trejų ir aštuonerių metų, nes mama jas įrašė į modelius.

Paulina mėgsta modeliuoti drabužius, o Victoriai svarbu pačiai išsirinkti. Austrijoje ji garsi ne tik dėl šeimos pavardės. Vyresnėlė dainuoja, būdama 17-os sudarė sutartį su įrašų kompanija „Sony“.

2016-aisiais V.Swarovski laimėjo Vokietijos šokių projektą „Šok su žvaigždėmis“ („Dancing With the Stars“).

Per šių metų Velykų atostogas Victoria skrido į Keiptauną fotografuoti prekės ženklo „Lascana“ kolekcijos. Ji tarsi šio prekės ženklo ambasadorė.

„Be moteriško apatinio trikotažo, dėmesys buvo sutelktas į rudeniui skirtus paltus, itin minkštus megztinius ir sukneles. Keiptaune buvo taip nuostabu, kad pratęsiau buvimo laiką ir, laimei, galėjau įtikinti ir savo vyrą čia atvykti, kad kartu praleistume kelias dienas atostogų“, – sakė Victoria.

Ji beveik penkeri metai Vokietijos verslininko Wernerio Murzo (45 m.) žmona.

Ir Victorios sesuo Paulina jau treji metai laimingai įsimylėjusi, bet apie vedybas dar negalvoja. Ji sako norinti pakeliauti po pasaulį. Paulina neseniai Londone baigė interjero dizaino studijas ir dėl savo pirmojo darbo persikėlė į Austrijos sostinę Vieną.

Dėl savo eskizų valandų valandas ji praleidžia prie kompiuterio.

„Podiumas – tikrai ne man. Niekada nesiryžčiau vilkėdama prabangiais drabužiais per mados šou leistis laiptais, kai milijonai akių tiesiogiai stebi transliaciją“, – prisipažino Paulina.

Skirtingi ir seserų charakteriai. Aplinkiniai sako, kad bendraudamas su Victoria jauti, lyg ji norėtų kone kiekvieną apkabinti, o štai jos sesuo Paulina santūri, bet tik pažinties pradžioje. Bet vienu požiūriu abi sutaria.

„Vici – ne tik mano sesuo, bet ir geriausia draugė, artimiausias žmogus, iš kurio imu pavyzdį“, – sakė Paulina.

Tokia pat ir jos vyresniosios sesers nuomonė: „Lygiai taip pat mąstau. Paulina – mano geriausia draugė. Jei kas nors atsitinka, ji yra pirmoji, kuriai paskambinu. Šis nematomas ryšys tarp mūsų niekada nenutrūks – nesvarbu, koks atstumas mus skirtų“, – sakė Victoria.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.