Žvaigždžių savaitėje – Justino Bieberio veido paralyžius ir Marilyn Monroe suknelę sugadinusi Kim Kardashian

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Justinas Bieberis, Kim Kardashian ir Marilyn Monroe.<br>lrytas.lt montažas.
Justinas Bieberis, Kim Kardashian ir Marilyn Monroe.<br>lrytas.lt montažas.
Kim Kardashian.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Kim Kardashian.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Marilyn Monroe.<br>AP/Scanpix nuotr.
Marilyn Monroe.<br>AP/Scanpix nuotr.
Jelena Dokič 2011-aisiais.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Jelena Dokič 2011-aisiais.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Justinas Bieberis<br>AFP/Scanpix nuotr.
Justinas Bieberis<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jun 26, 2022, 11:50 AM

Rūpinsis sveikata

Muzikantas Justinas Bieberis (28 m.) gerbėjams pranešė, kad jam diagnozuotas Ramsay Hunto sindromas, dėl kurio jis patiria dalinį veido paralyžių.

Likus kelioms valandoms iki pirmojo numatyto koncerto Toronte popmuzikos dainininkas paskelbė, kad dėl ligos nutraukia pasaulines gastroles „Justice World Tour“.

Ramsay Hunto sindromas yra juostinės pūslelinės komplikacija, kai paveikiamas veido nervas prie vienos ausies. Tai gali sukelti ne tik veido paralyžių, bet ir klausos praradimą.

„Kaip matote, ši akis nemirksi, šioje veido pusėje negaliu šypsotis, ši šnervė nejuda. Ši veido pusė visiškai paralyžiuota. Tiems, kurie nusivylė dėl mano atšaukiamų pasirodymų, sakau, kad aš tiesiog fiziškai negaliu jų rengti. Kaip matote, tai gana rimta“, – sakė Justinas.

Žymus popmuzikos dainininkas sakė, kad atlieka veido mankštą ir skiria laiko pailsėti, atsipalaiduoti ir atsigauti, kad galėtų daryti tai, kam gimė. Jis nepranešė, kada apytiksliai galėtų pasveikti.

Tai jau trečias atvejis, kai J.Bieberio gastrolės atidedamos, pirmieji du kartai buvo dėl koronaviruso pandemijos.

Apkaltino, kad suteršė istoriją

Vienas Marilyn Monroe (1926–1962) atmintinų daiktų kolekcininkas pareiškė, kad privatus muziejus „Ripley’s Believe It or Not!“, kuriam priklauso legendinė Holivudo žvaigždės vilkėta suknelė, leido ją visam laikui sugadinti paskolindamas realybės televizijos žvaigždės Kim Kardashian (41 m.) pasirodymui Kostiumų instituto pokylyje „Met Gala“.

Platinine blondine tapusi Kim per pokylį spindėjo, bet taip pat sulaukė prieštaringų vertinimų dėl sprendimo apsivilkti Marilyn Monroe suknelę, vilkėtą 1962-aisiais dainuojant tuometiniam prezidentui Johnui F.Kennedy (1917–1963) „Laimingo gimtadienio, pone prezidente“.

Marilyn Monroe skirtą interneto svetainę tvarkantis kolekcininkas Scottas Fortneris paskelbė šios kristalais puoštos kreminės spalvos suknelės nuotraukas „prieš“ ir „po“.

Kadruose matyti nedideli audinio įplėšimai prie kabliukų, išbyrėjusių kristalų vietos, ant siūlelio pakibę kristalai.

K.Kardashian, kuri, kaip pranešta, laikėsi itin griežtos dietos, kad galėtų įsisprausti į legendinę suknelę, socialiniuose tinkluose į kaltinimus nesureagavo.

Buvusiajam – kirtis

JAV teismas pareiškė kaltinimus buvusiam Britney Spears (40 m.) vyrui Jasonui Allenui Alexanderiui (40 m.) dėl jos persekiojimo po to, kai jis bandė sužlugdyti popmuzikos princesės vestuvių pobūvį Pietų Kalifornijoje, tiesiogiai viską transliavo socialiniame tinkle „Instagram“.

B.Spears ir jos ilgamečiam partneriui Samui Asghari (28 m.) savo namuose ruošiantis tuoktuvėms pasiruošimą sutrukdė buvęs nuotakos vaikystės draugas, už kurio ji buvo trumpam ištekėjusi 2004-aisiais.

Buvusiojo netikėtą pasirodymą saulės nutviekstoje ceremonijoje nutraukė iškviesti policijos pareigūnai. J.A.Alexanderiui buvo pareikšti kaltinimai dėl persekiojimo, jis taip pat apkaltintas įsilaužimu, vandalizmu ir sumušimu.

Kaltinamasis teisme pasirodė per programėlę „Zoom“. Savo kaltės dėl pareikštų kaltinimų jis nepripažino.

Teismas uždraudė J.A.Alexanderiui artintis prie B.Spears arčiau nei per 100 jardų (91 metro) atstumą.

Teismas taip pat sutiko jį paleisti už 100 tūkst. JAV dolerių užstatą.

Gyvenimui suteikė viltį

Buvusi Australijos teniso žvaigždė Jelena Dokič (39 m.) prisipažino, kad prieš kelias savaites vos nenusižudė.

Buvusi tenisininkė, kuri 2002-aisiais buvo ketvirtoji pasaulio raketė, sakė, kad serga psichikos liga ir balandžio pabaigoje vos nenusižudė.

„Vos neiššokau iš savo balkono 26-ajame aukšte... Niekada nepamiršiu tos dienos, – rašė ji „Instagram“ tinkle. – Viskas miglota. Viskas tamsu. Jokio balso, jokio vaizdo, niekas neturi prasmės... Tik ašaros, liūdesys, depresija, nerimas ir skausmas. Pastarasis pusmetis buvo sunkus. Nuolatinis verkimas visur. Niekada nepamiršiu tos dienos. Aš tik norėjau, kad tas skausmas ir kančia baigtųsi. Prisiverčiau atsitraukti nuo krašto, net nežinau, kaip man tai pavyko.“

J.Dokič, kuri baigusi tenisininkės karjerą dirbo televizijoje komentatore, dabar skatina kitus psichikos sveikatos bėdų turinčius žmones siekti pagalbos.

„Profesionali pagalba išgelbėjo man gyvybę, – teigė ji. – Rašau tai, nes žinau, kad sunku ne man vienai. Tiesiog žinokite, kad nesate vieni. Nesakysiu, kad dabar man viskas puiku, bet tikrai esu kelyje į išgijimą. Sugrįšiu stipresnė nei bet kada“, – tiki moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.