Žvaigždžių savaitėje – E. Murphy dukters vestuvės, B. Cooperio romanas ir J. Lopez išpažintis

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Bradley Cooperis, Jennifer Lopez ir Bria Murphy su Michaelu Xavieru.<br>lrytas.lt montažas.
Bradley Cooperis, Jennifer Lopez ir Bria Murphy su Michaelu Xavieru.<br>lrytas.lt montažas.
Aktorė ir dainininkė Jennifer Lopez (52 m.) papasakojo apie etapą, kai ją kamavo psichologinės problemos.<br>Scanpix nuotr.
Aktorė ir dainininkė Jennifer Lopez (52 m.) papasakojo apie etapą, kai ją kamavo psichologinės problemos.<br>Scanpix nuotr.
Huma Abedin.<br>Scanpix nuotr.
Huma Abedin.<br>Scanpix nuotr.
CPo 2019-ųjų birželį įvykusių skyrybų su modeliu Irina Shayk (36 m.) muzikinės romantinės dramos „Taip gimė žvaigždė“ pagrindinis aktorius Bradley Cooperis (47 m.) vienišas neužsibuvo.<br>Scanpix nuotr.
CPo 2019-ųjų birželį įvykusių skyrybų su modeliu Irina Shayk (36 m.) muzikinės romantinės dramos „Taip gimė žvaigždė“ pagrindinis aktorius Bradley Cooperis (47 m.) vienišas neužsibuvo.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 24, 2022, 2:42 PM

Sunki karjeros našta

Aktorė ir dainininkė Jennifer Lopez (52 m.) papasakojo apie etapą, kai ją kamavo psichologinės problemos.

Pačioje karjeros pradžioje Jennifer buvo įnikusi į darbą, o pervargimas ją privedė prie panikos atakų.

„Mano gyvenime buvo laikas, kai miegodavau 3–4 valandas per parą. Visą dieną praleisdavau filmavimo aikštelėje, o visą naktį – studijoje. Savaitgaliais dalyvaudavau vakarėliuose ir filmuodavausi. Man buvo apie 20 metų ir atrodė, kad esu nenugalima“, – kalbėjo Jennifer.

Dėl darbo krūvio ir nuolatinio streso dainininkė kartą pasijuto taip blogai, kad atsidūrė ligoninėje.

„Vieną dieną sėdint filmavimo aikštelėje mane ištiko stiprus panikos priepuolis, tačiau tada tiksliai nežinojau, kaip tai įvardinti. Sėdėjau ir negalėjau pajudėti, akyse aptemo. Asmens sargybinis mane iš karto nuvežė į ligoninę. Kai atvykome pas gydytoją, vėl galėjau kalbėti, bet labai išsigandau. Jaučiausi taip, lyg būčiau išprotėjusi“, – prisipažino ji.

Dabar žvelgdama į praeitį Jennifer supranta, kad jaunystėje negalvojo apie savo sveikatą, tik vėliau suprato, jog reikia keisti gyvenimo būdą.

Ilgai ir laimingai!

61 metų JAV komikas Eddie Murphy už parankės link altoriaus palydėjo vyriausiąją dukrą Brią Murphy (32 m.). Beverli Hilse ji ištekėjo už aktoriaus Michaelo Xavier (37 m.).

Eddie per vestuves buvo toks linksmas, kad įsisuko į vakarėlio linksmybes.

Galiausiai vestuves vainikavo tėvo ir dukters šokis pagal Stevie Wonderio (72 m.) dainą „Isn’t She Lovely“.

„Tėčio mergaitė“, – istorijose paskelbusi šokį su tėvu brūkštelėjo Bria.

Vestuvėse, kurios vyko dvare Beverli Hilse, dalyvavo apie 250 svečių.

Bria yra vyriausioji E.Murphy ir Nicole Mitchell (54 m.) dukra. „Oskaru“ apdovanotas aktorius turi dešimt vaikų.

Su Nicole jis augina penkis: Brią, Milesą Mitchellą (29 m.), Shayne Audrą (27 m.), Zolą Ivy (22 m.) ir Bellą (20 m.).

Iš ankstesnių santykių jis turi du sūnus – Ericą (33 m.) ir Christianą (31 m.), taip pat dukrą Angel Iris (15 m.) iš romano su britų dainininke, buvusia grupės „Spice Girls“ nare Melanie Brown (47 m.). Eddie taip pat turi du vaikus su aktore Paige Butcher (43 m.).

Atsipalaidavo festivalyje

Odinę striukę ir trumpus džinsinius šortus vilkinti ir aulinius batus avinti Suomijos premjerė Sanna Marin (36 m.) pasirodė roko festivalyje.

Socialiniuose tinkluose netrūko pagyrų „šauniausiai Europos ministrei pirmininkei“.

Ruisalo saloje vykusio „Ruisrock“ festivalio organizatoriai instagramo paskyroje paskelbė fotografės Janitos Autio nespalvotą premjerės nuotrauką.

S.Marin yra žinoma kaip roko muzikos gerbėja. Į socialinius tinklus ji įkėlė nuotrauką kartu su vyru Marku Raikkonenu (36 m.).

„Šiandien prasidėjo atostogos. Vykstu į Turku Suomijoje ir „Ruisrock“, – rašė vyriausybės vadovė.

Mėgaujasi nauja pradžia

Po 2019-ųjų birželį įvykusių skyrybų su modeliu Irina Shayk (36 m.) muzikinės romantinės dramos „Taip gimė žvaigždė“ pagrindinis aktorius Bradley Cooperis (47 m.) vienišas neužsibuvo.

„Page Six“ praneša, kad B.Cooperis susitikinėja su buvusia vyriausiąja Hillary Clinton (74 m.) padėjėja Huma Abedin (46 m.).

Pasak šaltinių, pora šiltus santykius puoselėja kelis mėnesius.

Bradley ir Huma kartu atvyko į gegužę vykusį „Met Gala“ pokylį, tačiau kad išvengtų žiniasklaidos dėmesio, į renginio vietą įžengė atskirai.

Pasak „Page Six“, B.Cooperį ir H.Abedin supažindino ilgametė amerikietiškojo „Vogue“ redaktorė Anna Wintour (72 m.).

Jie yra seni A.Wintour draugai, tad nieko keista, kad jų keliai susikirto.

„Anna neabejotinai yra šios poros piršlė. Ji labai mėgsta Bradley ir dievina Humą. Bradley kelis mėnesius susitikinėja su Huma, tačiau, žinoma, tai slepia“, – „Page Six“ sakė šaltinis.

H.Abedin 2010-aisiais buvo ištekėjusi už skandalingojo politiko Anthony Weinerio (57 m.). Jų santuoka truko septynerius metus. 2017-aisiais Anthony buvo nuteistas kalėti 21 mėnesį už nepilnametės išprievartavimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.