Saldžioji porelė ilgai ieškojo vienas kito: įžymybių atžalos širdies reikalai pasaulį domino labiau nei jo talentai

Šias vestuves jau dabar pradėta vadinti 2022-ųjų Metų vestuvėmis. Vargu ar gali būti kitaip. Britas Brooklynas Beckhamas (23 m.) – modelis, aktorius, fotografas, žymių tėvų sūnus. Amerikietė Nicola Peltz (27 m.) – aktorė ir milijardieriaus duktė. Į jų vestuves sugužėjo ne tik Holivudo elitas.

Brooklynas Beckhamas ir Nicola Peltz 2021-ųjų spalį.<br>AP/Scanpix nuotr.
Brooklynas Beckhamas ir Nicola Peltz 2021-ųjų spalį.<br>AP/Scanpix nuotr.
Brooklynas Beckhamas ir Nicola Peltz.<br>BauerGriffin/INSTARimages/Cover/Scanpix nuotr.
Brooklynas Beckhamas ir Nicola Peltz.<br>BauerGriffin/INSTARimages/Cover/Scanpix nuotr.
Brooklynas Beckhamas ir Nicola Peltz medaus mėnesio metu.<br>ipa/fototre / IPA/SIPA/Scanpix nuotr.
Brooklynas Beckhamas ir Nicola Peltz medaus mėnesio metu.<br>ipa/fototre / IPA/SIPA/Scanpix nuotr.
Garsenybių atžalos susitikinėjo nuo 2019-ųjų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Garsenybių atžalos susitikinėjo nuo 2019-ųjų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Garsenybių atžalos susitikinėjo nuo 2019-ųjų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Garsenybių atžalos susitikinėjo nuo 2019-ųjų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2022-08-08 22:36

Pirmasis „Spice Girls“ žvaigždės Victorios Adams (48 m.) ir žymaus futbolininko Davido Beckhamo (47 m.) vaikas gimė Londone. Berniukas buvo pavadintas Niujorko rajono, kur jis buvo pradėtas, garbei. Jo krikštatėviais tapo britų muzikos žvaigždė Eltonas Johnas (75 m.), jo sutuoktinis Kanados kino režisierius Davidas Furnishas (59 m.) ir žymioji aktorė Elizabeth Hurley (57 m.).

Brooklyno vaikystė prabėgo nuolatinėse kelionėse. Jo tėvas žaidė įvairiuose futbolo klubuose, o su juo kartu klajojo sūnus su motina. Berniukas nuo mažumės stengėsi būti panašus į tėvą. O kaip kitaip? Juk D.Beckhamas metai iš metų buvo pripažįstamas gražiausiu ir seksualiausiu planetos vyru.

Brooklynas rengėsi kaip tėvas (ar taip jį rengė), jį traukė futbolas, jis net išmoko kai kurių sudėtingų kamuolio valdymo gudrybių. Bet vaikinukui labiausiai patiko tėvo tatuiruotės. Būdamas aštuonerių ir jis jau turėjo pirmąją. Dabar jų, išsibarsčiusių po visą kūną, jau 30.

Paauglys Brooklynas rimtai domėjosi futbolu. Būdamas 12-os žaidė suaugusiųjų komandoje ir net buvo laikomas vienu geriausių žaidėjų. Nenorėdamas prašyti pinigų iš tėvų dar ir dirbo vietos kavinėje barmenu.

15-metis Brooklynas sėkmingai debiutavo futbolo klube „Arsenal“ ir su juo metams pasirašė sutartį. Bet futbolas vaikiną domino tik todėl, kad jį žaidė jo tėvas, tapęs žaliosios vejos žvaigžde.

Iš tiesų Brooklyną labiau traukė fotografijos menas. Jis pradėjo fotografuoti dar būdamas 14-metis. Pradžioje ištikimi jo modeliai buvo mama ir pažįstami. Bet jau 17-metis Brooklynas gavo savo pirmą rimtą užsakymą – prekės ženklo „Burberry“ kvepalų „Brit“ reklamos kampaniją.

Šį pasiūlymą visuomenė sutiko skeptiškai – neva tai lėmė žymių tėvų protekcija, o ne vaikino talentas. Bet Brooklynas drąsiai žengė pirmyn: jo darbai vis dažniau patekdavo į socialinius tinklus ir reklamos kampanijas.

Baigęs mokyklą jaunasis Brooklynas vaidino keliuose filmuose, išbandė įvairių prekės ženklų modelio darbą ir net atsidūrė ant žurnalų viršelių – kinų „Vogue“ ir korėjiečių „Dazed & Confused“ variantų.

Modelio vaidmuo, Brooklyno nuomone, padėjo jam geriau suprasti fotografo darbą. Bet, pasak sklandžiusių gandų, modelio karjerai nesusiklosčius taip, kaip jam norėjosi, vaikinas pasirinko fotografiją.

Supratęs, kad fotografija – jo pašaukimas, Brooklynas įstojo Niujorke į „Parsons School of Design“. Po to patraukė į Londoną, kur tapo britų fotografo Johno Rankino, muzikos žvaigždžių Madonnos, Davido Bowie, supermodelio Kate Moss ir net britų karališkosios šeimos portretų kūrėjo, asistentu.

2017-aisiais vyriausioji Beckhamų atžala pateikė savo debiutinę 300 nuotraukų knygą „What I See“. Tai jo tėvų, brolių ir sesers fotografijos.

Po dvejų metų įvyko režisieriaus Brooklyno debiutas – nepriklausomo roko („indie“) muzikos grupės JAWS dainos vaizdo klipas.

Koronaviruso pandemijos metu vyriausioji Beckhamų atžala atrado savo naują talentą – kulinariją.

Šiais metais pradėtas rodyti jo šou „Cooking with Brooklyn“. Dalyvaujant garsiems draugams šios laidos metu Brooklynas gamina įvairius įdomius patiekalus. Kiekvieną naują valgio gaminimo etapą palydi ritminga muzika.

Brooklynas pareiškė, kad jam patinka gaminti maistą ir kada nors jis atidarys savo nedidelį restoraną.

Jauno vyro širdies reikalai pasaulį domino labiau nei jo talentai.

Brooklyno romanas su amerikiečių aktore Chloe Grace Moretz (25 m.) prasidėjo 2014-aisiais. Susipažinę sporto salėje, iš pradžių savo santykių jie neviešino tvirtindami, kad tai – tik draugystė. Gal ir dėl to, kad, priešingai nei aktorė, tuo metu Brooklynas dar buvo nepilnametis.

2016-aisiais po socialinius tinklus pasklido nuotrauka, kur Brooklynas apkabinęs Chloe Grace. Aktorė buvo pakviesta į televizijos šou, kurio metu prisipažino, kad jie bendrauja.

Brooklynas susipažino su merginos šeima, bet jos keturiems vyresniems broliams dėl jų draugystės kilo pernelyg daug klausimų ir pretenzijų. Kai atrodė, kad padėtis krypsta į gerąją pusę, Brooklyno aistruolių klubas porą įvardijo kaip darnios partnerystės pavyzdį. Visi laukė žinių apie sužadėtuves. Bet netikėtai Chloe Grace ir Brooklynas pranešė apie išsiskyrimą.

2017-aisiais, aistruolių džiaugsmui, pora vėl buvo kartu. Laikydamiesi už rankų jie pasirodė viename Los Andželo vakarėlių, paskui paparacai nutvėrė abu per pasivaikščiojimą po Niujorką.

Tuomet pasklido žinia, kad Brooklynas ketina pasipiršti Chloe, ir į socialinius tinklus buvo įkelta jos nuotrauka su įspūdingu sužadėtuvių žiedu. Ant jo buvo išgraviruota raidė B.

Netrukus aistruolius pribloškė žinia, kad Brooklyną matė bučiuojantis su „Playboy“ modeliu Lexi Wood (25 m.). Nusivylę vaikino gerbėjai savo dievaitį gausiai apdovanojo neigiamais komentarais.

Bet šis bučinys – tikras ar tik suvaidintas – visiems laikams sugriovė Brooklyno ir Chloe Grace ateities planus. Vėliau aktorė prisipažino, kad abu išsaugojo draugiškus santykius.

2018-aisiais užsimezgė romanas su britų modeliu Hana Cross (25 m.) Ji, kaip ir Chloe Grace, buvo dvejais metais vyresnė už Brooklyną. Bet jų santykiai jau iš pat pradžių buvo paženklinti meilės ir neapykantos.

Jie nuolat pykosi, konfliktai dažnai įsižiebdavo viešumoje, net ir stebint paparacams. Kartą per aukštuomenės priėmimą Kanuose Hana ir Brooklynas net susimušė.

Dėl šių problemų vyriausioji Beckhamų atžala įniko į alkoholį. Bet po poros mėnesių jam tapo aišku, kad toliau tai nebegali tęstis. Ir jis liko vienas.

Brooklynas liūdėjo neilgai. Netrukus į jo gyvenimą atėjo N.Peltz. Jie pradėjo susitikinėti 2019-ųjų viduryje. Mielos porelės nuotraukos labai greitai pažiro po socialinius tinklus.

2020-ųjų liepos pradžioje pora susižadėjo. Tai įvyko Beckhamų sodybos sode. Iškilmingam momentui Nicola pasirinko geltonos spalvos suknelę, papuoštą prekės ženklo „Victoria Beckham“ raukiniais, ir pasakė „taip“. Brooklynas įteikė mylimajai 385 tūkst. Didžiosios Britanijos svarų sterlingų (apie 456 tūkst. eurų) vertės sutuoktuvių žiedą.

Nelsono Peltzo ir Claudios Heffner duktė gimė 1995-aisiais Niujorke ir yra jauniausias šeimos vaikas. Nicolos tėvo, verslininko ir investuotojo, turto vertė ne mažesnė nei 1,7 mlrd. dolerių. Motina – profesionalus modelis.

Nicola iš tėvo pusės turi austrų ir Rusijos žydų, o iš motinos – anglų, valų (keltų tauta, gyvenanti Velse), vokiečių ir italų kraujo. Ji turi šešis brolius ir vieną seserį. Vienas Nicolos brolių Willas – taip pat aktorius. Abu turi panašią tatuiruotę – frazę ivrito kalba „šeima – svarbiausia“.

Savo kino karjerą mergina pradėjo vienuolikos metų. Vaidino kovinėse juostose, populiariuose serialuose, keletą kartų buvo nominuota apdovanojimams ir sulaukė palankių kritikų atsiliepimų.

Turtinė tėvų padėtis suteikė jai galimybę mokytis geriausiose mokyklose, kursuose, kokių tik reikėjo. Mergaitė buvo stropi, tad rezultatų nereikėjo ilgai laukti.

Kino kritikų dėmesį Nicola patraukė 2014-aisiais Tesės vaidmeniu filme „Transformeriai: išnykimo amžius“ („Transformers: Age of Extinction“). Už šį darbą 2014-aisiais nominuota keturiems apdovanojimams.

2013–2015 m. ji suvaidino dramoje „Gripas“ („Affluenza“) pagal Scotto Fitzgeraldo romaną „Didysis Getsbis“ ir seriale „Beitsų viešbutis“ („Bates Motel“), legendinio Alfredo Hitchcocko juostos „Psichopatas“ („Psycho“) perdirbinyje. Dabar Nicola režisuoja savo filmą, yra jo scenarijaus autorė ir pagrindinio vaidmens atlikėja.

Nicola 2014-aisiais bendravo su kanadiečių popmuzikos atlikėju Justinu Bieberiu (28 m.), vėliau buvo užmezgusi romantiškus santykius su amerikiečių aktoriumi Cameronu Fulleriu (26 m.). Po jo – su supermodelių Bellos ir Gigi Hadid jaunesniu broliu modeliu Anwaru Hadidu (23 m.).

Nebuvo jokių pranešimų apie Nicolos ir Anwaro santykius, išskyrus tai, kad jie yra geri draugai. Bet mergina spaudoje jį visada vadino „mano angelas“.

Tačiau 2018-aisiais „angelas“ per kažkokio renginio dūzges neatsispyrė modelio Kendall Jenner (26 m.) žavesiui. Netrukus Nicola socialiniuose tinkluose iš savo draugų išmetė visą Hadidų šeimą.

Porą mėnesių Nicola susitikinėjo su ispanų ir prancūzų atlikėju, dainų autoriumi Pablo Grandjeanu, geriau žinomu kaip Polas Granchas (24 m.). 2019-aisiais amerikiečių aktorę ir vyriausiąją Beckhamų atžalą paparacai įamžino oro uoste besilaikančius už rankų. Nors Nicola bandė veidą pridengti delnu, ylos maiše nepaslėpsi.

Didžiuosius vestuvių planus sužlugdė koronaviruso pandemija, bet įsimylėjėliai neskubėjo: nenorėjo riboti žymių svečių sąrašo. Brooklynas ir Nicola nusprendė, kad iškilmingos ceremonijos vyks Floridoje (JAV) ir Didžiojoje Britanijoje. Buvo aptarta ir santuokos sutartis – to primygtinai reikalavo nuotakos tėvas.

Ją pasirašius buvo paskirta vestuvių data – 2022 m. balandžio 9-oji. Vestuvės, kurios vyko nuotakos tėvo dvare Palm Biče, poros tėvams kainavo 103 mln. dolerių.

Keliems šimtams svečių pamaitinti pajūrio krantinėje buvo pastatytos trys didžiulės palapinės. Maistą gamino garsusis virėjas iš Majamio Thierry Isambertas, kitados kulinarinį talentą demonstravęs JAV prezidentui Billui Clintonui.

Už muzikinį ceremonijos apipavidalinimą buvo atsakingas Brooklyno draugas reperis Snoop Dogg. Tai buvo jo vestuvinė dovana.

Prie altoriaus Nicola ėjo vilkėdama specialiai jai sukurta 120 tūkst. dolerių kainavusia „Valentino“ suknele. Žinoma, kad jos pasimatuoti nuotaka kelis kartus skrido į Romą.

Nicola mūvėjo nėriniuotas pirštinaites, nuometas buvo papuoštas nėriniais, ji avėjo atlasinius „Versace“ batelius.

Siekdama apsaugoti Nicolą nuo blogos akies ir pavydo demono jos mama paprašė į apatinį dukters vestuvinės suknelės sijoną įsiūti talismaną iš plonų mėlynų siūlų.

Brooklynas pasipuošė „Dior“ mados namų smokingu, jį papildęs nuotakos tėvų dovana – briliantiniu smeigtuku. Jis taip jam patiko, kad ir po vestuvių visada jį nešioja.

Vestuvių ceremonijos metu buvo laikomasi žydų tradicijų – pavyzdžiui, po ištikimybės priesaikos Brooklynas bato kulnu sudaužė taurę.

Jaunavedžiai kreipėsi į svečius, kad jie vestuvines dovanas pervestų į labdaros fondą, įsteigtą Ukrainos pabėgėliams padėti. Žinoma, kad nemažas sumas paaukojo ir Nicolos tėvai.

Tarp Brooklyno ir Nicolos svečių buvo amerikiečių aktorė, mados dizainerė Nicole Richie, britų restorano savininkas, televizijos žvaigždė Gordonas Ramsay, amerikiečių draminės komedijos serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ („Desperate Housewives“) žvaigždė Eva Longoria, žymioji JAV tenisininkė Serena Williams, muzikos grupės „Spice Girls“ atstovės, modelis brazilė Gisele Bundchen ir daugelis kitų įžymybių.

Daugelis Brooklyno ir Nicolos vestuvių svečių buvo jų draugai, verslo partneriai ar jų tėvų bičiuliai.

Jaunavedžiai visus nustebino pasirinkta povestuvinės kelionės vieta – kosmosas. Bet ar Nicola ir Brooklynas ten jau pabuvo, žinių kol kas nėra.

Parengė: Ona Kacėnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.