„Stiliuje“ – nauja rubrika ir gera žinia gamtos mylėtojams

Šio „Stiliaus“ viršelis kiek kitoks. Be dailių suknelių, makiažo, specialaus apšvietimo. Jis alsuoja tuo, į ką pastaruoju metu vis dažniau atsigręžiame: natūralumu, gamta, savo šaknimis.

 Liuminata Vainauskienė.<br>Jevgenija Žukova-Černova
 Liuminata Vainauskienė.<br>Jevgenija Žukova-Černova
 „Stiliaus“ viršelis.
 „Stiliaus“ viršelis.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 23, 2022, 1:43 PM

Ir istorija jo neeilinė. Plastikos chirurgijos klinikos „Vitkus Clinic“ vadovė Vita Vitkutė-Degutienė su vyru Gediminu Keistų dvarelyje Molėtų rajone puoselėja savo tėvo profesoriaus Kęstučio Vitkaus ūkį, kuriame ganosi lamos, avys, alpakos, vištos, poniai. Net šieną savo rankomis į vadinamąsias „kitkas“ riša!

Ne dėl mados jie tai daro. Dėl tėvų ir protėvių. Nes jie taip gyveno, taip savo vaikus gyventi išmokė, tokias vertybes puoselėti.

Tokia nuostabi miesto žmogaus gyvenimo kaime istorija puikiai tinka ir mūsų ilgai brandintam projektui apie gamtos puoselėjimą pristatyti.

Rubrikoje „Eko“ populiariai ir aiškiai pasakosime apie tvarumą ir stengsimės įkvėpti skaitytojus būti darnoje su gamta. Informuosime apie naujus produktus ir naujus būdus gyventi ekologiškiau. Parodysime, kokia yra tvari mada, koks maistas ekologiškas, o garsūs žmonės savo pavyzdžiu rodys, kaip jie prisideda prie gamtos išsaugojimo.

Nuo šiol šalia žurnalo turinio matysite ir du „Stiliui“ suteiktus sertifikatus, pažyminčius, kad žurnalas prisideda prie miškų išsaugojimo.

„Nordic Ecolabel“ sertifikatas užtikrina, kad spaudai naudojamos medžiagos ir visa produkto gamybos proceso grandinė atitinka griežtus aplinkos apsaugos reikalavimus.

EFC ženklinimas yra tarptautiniu mastu pripažintas ekologinis ženklas atsakingam miškų valdymui. Miškų sertifikavimas užtikrina, kad miškai būtų valdomi pagal aplinkosauginius, socialinius ir ekonominius kriterijus. Sertifikatas užtikrina, kad popieriaus gamyboje naudojamas tik iš tvarių miškų gaunamas pluoštas, laikantis miškų išteklių apsaugos taisyklių ir ekonominės bei socialinės gyventojų gerovės reikalavimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.