Žvilgsnis į naują M. Schumacherio šeimos gyvenimą Maljorkoje: skrido ir pats lenktynininkas

Legendinis „Formulės 1“ lenktynininkas Michaelis Schumacheris (53 m.) – svarbiausias jo žmonos Corinnos (53 m.), jų vaikų Ginos (25 m.) ir Micko (23 m.) gyvenimo žmogus. Dabar šeima kuria planus įsikurti saulėtoje Ispanijos saloje Maljorkoje.

 Dabar šeima kuria planus įsikurti saulėtoje Ispanijos saloje Maljorkoje.
 Dabar šeima kuria planus įsikurti saulėtoje Ispanijos saloje Maljorkoje.
 Michaelis Schumacheris.<br> Scanpix nuotr.
 Michaelis Schumacheris.<br> Scanpix nuotr.
 Corinna Schumacher.<br>  Scanpix nuotr.
 Corinna Schumacher.<br>  Scanpix nuotr.
Corinna Schumacher su dukra Gina.<br> Scanpix nuotr.
Corinna Schumacher su dukra Gina.<br> Scanpix nuotr.
Gina yra laimėjusi aukso medalį per Europos reiningo čempionatą.<br>  Scanpix nuotr.
Gina yra laimėjusi aukso medalį per Europos reiningo čempionatą.<br>  Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Sep 10, 2022, 10:14 AM, atnaujinta Sep 10, 2022, 11:05 AM

Per Šiaurės Reino-Vestfalijos žemėje (Vokietija) vykusią valstybinio apdovanojimo įteikimo M.Schumacheriui ceremoniją jo žmona Corinna Schumacher negalėjo sulaikyti ašarų.

Ji susijaudino po vyro bičiulio, buvusio Tarptautinės automobilių federacijos prezidento prancūzo Jeano Todto (76 m.) žodžių: „Mes buvome tvirta komanda. Michaelis mylėjo savo darbą, o komandai patiko su juo dirbti. Mums jo trūksta čia. Michaelis turi nuostabią šeimą. Jo žmona Corinna – kaip mano žmona Michelle – viena stipriausių moterų, kurią pažįstu.“

Septyniskart „Formulės 1“ pasaulio čempiono žmona, atstovaujanti savo vyrui, atsiėmė apdovanojimą su dukra Gina.

Corinna rūpinasi savo vyru, kuris 2013-ųjų gruodžio mėnesį slidinėdamas greitojo kalnų nusileidimo trasa Prancūzijos Alpėse galva trenkėsi į uolą. Dabar M.Schumacheris slaugomas savo namuose šalia Ženevos ežero (Šveicarija).

Legendinio lenktynininko žmona Corinna stengiasi, kad jis gautų geriausią medicininį aprūpinimą ir kiek įmanoma dažnai būtų su šeima. Jis buvo nuskraidintas sraigtasparniu ir į šeimos vilą Maljorkoje.

Šioje saulėtoje Ispanijos saloje C.Schumacher turi didelių planų. Per Airijos įmonę, kuri priklauso britų Mergelių salose įregistruotai bendrovei, Schumacheriai už 2,8 mln. eurų įsigijo 54 315 kv. m žemės sklypą netoli prabangiojo Puerto de Andracho.

Įsigytame šeimos sklype stūkso apleisti pastatai, kuriuos galima nugriauti. Vienas nekilnojamojo turto ekspertų šią žemės valdą pavadino pietvakarių Maljorkos regiono retenybe, nes ji arti Viduržemio jūros.

Ankstesni savininkai už šimtais migdolų medžių apsodintą žemės sklypą reikalavo 3,6 mln. eurų, tačiau vėliau kainą nuleido.

Didžiulėje teritorijoje planuojama įrengti rančą, kur bus laikomi žirgai, panašią į tas, kurias Schumacheriai turi Šveicarijoje ir JAV Teksaso valstijoje. Žiemą Maljorka galėtų tapti šeimos gyvenamąja vieta.

Statybos projektas bus įgyvendinamas netoli kitos M.Schumacherio vilos, esančios kalnuose virš Puerto de Andracho. Šią nuosavybę sudaro dvi sujungtos sodybos, pagrindinis būstas, baseinas ir svečių namas. Bendrovės dokumentuose tai įvertinta 34,5 mln. eurų.

Naujame sklype šeima turi leidimą naujo 500 kv. m namo statybai. Kadangi valda yra žemės ūkio paskirties, galima įrengti arklides ir paruošti ganyklas. Schumacheriai nori veisti arklius ir juos pardavinėti.

Corinna, jos duktė ir jos draugas Iainas Bethke (25 m.) – aistringi jojikai. Gina priklauso elitiniams reiningo – vakarietiško jojimo disciplinos – raiteliams ir laimėjo aukso medalį per Europos čempionatą.

Schumacherių šeimos rančoje Šveicarijoje rengiami reiningo turnyrai yra labai populiarūs. Viskas puikiai ir profesionaliai organizuojama. Netrukus tokie turnyrai galėtų būti rengiami ir Maljorkoje.

Saulėtoji Ispanijos sala visada patiko „Formulės 1“ žvaigždei M.Schumacheriui. Anksčiau jis buvo dažnas savo buvusio vadybininko Willio Weberio (80 m.) svečias jo viloje. Ją nuo naujos Schumacherių valdos skiria vos dešimties minučių kelias automobiliu.

Legendinio lenktynininko M.Schumacherio meilę Maljorkai paveldėjo jo vaikai. Sūnus Mickas ir dukra Gina – labai laukiami svečiai Puerto de Andracho uoste. Jie vandens motociklais ir motorine valtimi skrodžia per įlanką.

Vietos gyventojai didžiuojasi, kad viena žymiausių pasaulio šeimų įsikūrė jų vaizdingame žemės lopinėlyje.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.