Žvaigždžių savaitėje – įspūdinga S. Williams atsisveikinimo apranga, dizainerio vestuvės ir aktoriaus skyrybos

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Scanpix nuotr.
Scanpix nuotr.
 Leonardo DiCaprio išsiskyrė su manekene, aktore Camila Morrone.<br>Scanpix nuotr.
 Leonardo DiCaprio išsiskyrė su manekene, aktore Camila Morrone.<br>Scanpix nuotr.
 Simonas Porte Jacquemusas amžiną meilę prisiekė mylimajam Marco Maestri.<br>Scanpix nuotr.
 Simonas Porte Jacquemusas amžiną meilę prisiekė mylimajam Marco Maestri.<br>Scanpix nuotr.
 Dua Lipa.<br>Scanpix nuotr.
 Dua Lipa.<br>Scanpix nuotr.
 Serena Williams.<br>Scanpix nuotr.
 Serena Williams.<br>Scanpix nuotr.
 Serena Williams.<br>Scanpix nuotr.
 Serena Williams.<br>Scanpix nuotr.
 Princesė Diana.<br>Scanpix nuotr.
 Princesė Diana.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Sep 11, 2022, 11:46 AM

Ilgai ir laimingai!

Prancūzijos Šarlevalio miestelyje, kuriame praleido savo vaikystę, dizaineris Simonas Porte Jacquemusas (32 m.) amžiną meilę prisiekė mylimajam Marco Maestri. Nors oficialiai pora susituokė praėjusių metų birželį, dabar iškėlė prašmatnias vestuves. Prie altoriaus garsųjį dizainerį atlydėjo jo močiutė Liline, o puotoje dalyvavo garsūs modeliai, dizaineriai, dainininkai. Viena ryškiausių viešnių – jaunavedžio kurtą suknelę vilkinti dainininkė Dua Lipa (27 m.). Permatoma suknelė pridengė tik intymiausias dainininkės kūno vietas. Prancūzų mados namų dizaineris S.P.Jacquemusas ir Marco pradėjo draugauti 2018-aisiais.

Toliau daužo širdis

Aktorius Leonardo DiCaprio (47 m.) išsiskyrė su manekene, aktore Camila Morrone (25 m.). Pora kartu praleido penkerius metus. Panašu, kad pastarasis išsiskyrimas patvirtina, jog „Oskaro“ laureatas nedraugauja su vyresnėmis nei 25 metų moterimis. Aktorius, kuris yra vyresnis už Camilą 22 metais, pirmą kartą su ja buvo supažindintas dar 2008-aisiais, kai Camilai buvo tik 12 metų. Juos supažindino jo ilgametis draugas Alas Pacino (82 m.), kuris ilgus metus draugavo su Camilos mama Lucila Sola (46 m.). Panašu, kad nuo to laiko jie draugavo šeimomis. Leonardo ir Camila romantiškai draugauti pradėjo 2017-aisiais, kai jis išsiskyrė su modeliu Nina Agdal (30 m.).

Pasaulis prisimena širdžių princesę

Minėdami princesės Dianos (1961–1997) žūties 25-ąsias metines prie jos namų Londone ir virš tunelio Paryžiuje, jos gyvybę nusinešusios avarijos vietos, žmonės dėjo gėlių ir reiškė jai pagarbą. Buvusi ledi Diana Spencer, kurios pasaką primenanti santuoka su princu Charlesu iš pradžių sužavėjo visą pasaulį, bet vėliau subyrėjo, žuvo 1997-ųjų rugpjūčio 31 dieną per avariją Prancūzijos sostinėje. Spencerių šeimos dvare Altorpe, kur Diana yra palaidota dvarui priklausančio ežero saloje, jos brolis Charlesas Spenceris (58 m.) metinių proga nuleido vėliavą iki pusės stiebo. Diana, kuriai mirties dieną buvo vos 36-eri, tebėra gerbiama kaip mados ikona. Ji taip pat kėlė susižavėjimą tuo, kad nesilaikė įmantrių karališkųjų tradicijų, ypač po savo labai viešų skyrybų. Daug pagarbos sulaukė ir Dianos labdaringa veikla, atkreipusi dėmesį į po konfliktų pasiliekančias ir daug žalos padarančias sausumos minas ir paskatinusi keisti požiūrį į ŽIV/AIDS sergančius žmones.

Suderino patogumą ir stilių

Niujorke prasidėjo prestižinis „Grand Slam“ turnyras „U.S. Open“. Visų akys krypo į teniso žvaigždę Sereną Williams, kuriai tai – paskutinis turnyras. Apie karjeros pabaigą paskelbusi legenda startavo laimėjimu. Geriausia visų laikų tenisininkė į aikštyną savo gimtinėje Niujorke žengė pasipuošusi. Įvaizdį moteris sukūrė kartu su prekės ženklu „Nike“. Ant sportininkės batų buvo matomi užrašai „mama“ ir „karalienė“, teniso glaustinukė ir sijonas dekoruoti šimtais blizgučių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.