Žvaigždžių savaitėje – detektyvės mirtis ir nauja Natalijos Klyčko meilė

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Karalius Karolis III su žmona Camilla.<br>Scanpix nuotr.
 Karalius Karolis III su žmona Camilla.<br>Scanpix nuotr.
 Christopheris Lloydas ir Michaelas J.Foxas.<br>Scanpix nuotr.
 Christopheris Lloydas ir Michaelas J.Foxas.<br>Scanpix nuotr.
 Angela Lansbury.<br>Scanpix nuotr.
 Angela Lansbury.<br>Scanpix nuotr.
 Natalija Klyčko ir Danielius Leonas.<br>Scanpix nuotr.
 Natalija Klyčko ir Danielius Leonas.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Oct 23, 2022, 5:07 PM

Karūną užsidės kitais metais

Anglijos karalius Karolis III (73 m.) bus karūnuotas kitų metų gegužės 6 dieną, paskelbė Bakingamo rūmai, žadantys atspindėti ir istorines monarchijos tradicijas, ir jos šiuolaikinį vaidmenį.

Karolis III bus oficialiai karūnuotas Londono Vestminsterio abatijoje pagal seną, daugiau kaip 900 metų tradiciją.

Monarcho žmona, 75 metų karalienė konsortė Camilla, taip pat bus karūnuota.

Rugsėjo 8 dieną mirus Elžbietai II, princas Charlesas iš karto tapo karaliumi. Jis taip pat perėmė 14 Sandraugos šalių, įskaitant Australiją, Kanadą ir Naująją Zelandiją, valstybės vadovo pareigas.

Garsioji detektyvė gimtadienio nesulaukė

Mirė Didžiosios Britanijos aktorė Angela Lansbury, jai buvo 96-eri. „A.Lansbury vaikai su liūdesiu praneša, kad jų motina mirė ramiai miegodama savo namuose Los Andžele 1 val. 30 min. spalio 11-ąją – likus vos penkioms dienoms iki 97-ojo gimtadienio“, – rašoma šeimos pranešime.

Moteris išgarsėjo legendiniame seriale „Džesika Flečer“. Tai – vienas sėkmingiausių detektyvinių serialų, pelnęs šešis Auksinius gaublius, du „Emmy“ ir užkariavęs žiūrovų simpatijas 50 pasaulio šalių. A.Lansbury seriale įkūnijo detektyvę. Serialas ilgus metus rodytas ir Lietuvoje.

Liga aktoriaus neįveikė

Kultiniame filme „Atgal į ateitį“ pagrindinius vaidmenis atlikę aktoriai Christopheris Lloydas (83 m.) ir Michaelas J.Foxas (61 m.) vėl pasirodė kartu. beveik prieš 40 metų pašėlusį profesorių ir smalsų paauglį vaidinę aktoriai dalyvavo kasmetiniame komikų susitikime su gerbėjais „New York Comic Con“. Čia jie atsakinėjo į žiūrovų klausimus, kalbėjo apie filmavimų užkulisius, prisiminė jųdviejų pažintį. M.J.Foxas teigė, kad vos tik susipažinęs su Ch.Lloydu kaipmat pajuto būsimam bendražygiui simpatiją. Vyras neslėpė, kad Ch.Lloydas jį palaikė ir išgirdus Parkinsono ligos diagnozę.

„Tokie žmonės kaip Chrisas labai mane palaikė, kaip ir daugelis jūsų. Su liga gavau ir galimybę apie tai kalbėti ir padėti žmonėms“, – neslėpė jis.

Klastingos ligos diagnozę žinomas vyras išgirdo dar 1991-aisiais, būdamas 29-erių. Prasta koordinacija, sulėtėję judesiai bei lėtas ir gana sudėtingas ėjimas – visa tai gerbėjai išvydo jųdviejų su Ch.Lloydu susitikime.

„Parkinsonas – tai tokia dovana, kuri iš tavęs vis ką nors atima, tačiau tai yra dovana, kurios nekeisčiau į nieką kitą“, – susitikimo metu pajuokavo M.J.Foxas.

Politiką pakeitė muzikantas?

Vasaros pradžioje pasklido žinia, kad išsiskyrė buvęs boksininkas, o dabar Kijevo meras Vitalijus (51 m.) ir dainininkė Natalija (48 m.) Klyčko. Tuomet tris vaikus su V. Klyčko užauginusi moteris teigė, kad skyrybos buvo apgalvotas, drauge jųdviejų su Vitalijumi priimtas sprendimas.

Neseniai ne vienus metus Vokietijoje gyvenanti Natalija renginyje pastebėta su vokiečių muzikantu Danieliumi Leonu. Kartu juodu dalyvavo iškilmingoje labdaros vakarienėje.

Tai buvo ne pirmas renginys, kuriame Natalija ir Danielius pasirodė kartu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.