Žvaigždžių savaitėje – serialo „Draugai“ žvaigždės M. Perry sveikatos bėdos ir S. Stallone santuoka

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Žvaigždžių savaitėje – serialo „Draugai“ žvaigždės M. Perry sveikatos bėdos ir S. Stallone santuoka<br> lrytas.lt koliažas.
Žvaigždžių savaitėje – serialo „Draugai“ žvaigždės M. Perry sveikatos bėdos ir S. Stallone santuoka<br> lrytas.lt koliažas.
Atlikėja Billie Eilish (20 m.) užmezgė romaną su muzikantu Jesse Rutherfordu (31 m.).<br> Scanpix nuotr.
Atlikėja Billie Eilish (20 m.) užmezgė romaną su muzikantu Jesse Rutherfordu (31 m.).<br> Scanpix nuotr.
Atlikėja Billie Eilish (20 m.) užmezgė romaną su muzikantu Jesse Rutherfordu (31 m.).<br> Scanpix nuotr.
Atlikėja Billie Eilish (20 m.) užmezgė romaną su muzikantu Jesse Rutherfordu (31 m.).<br> Scanpix nuotr.
Bruce'as Willisas.<br>Reuters/scanpix nuotr.
Bruce'as Willisas.<br>Reuters/scanpix nuotr.
Matthew Perry.<br>Scanpix/AP nuotr.
Matthew Perry.<br>Scanpix/AP nuotr.
Aktorius Sylvesteris Stallone (76 m.) ir Jennifer Flavin (54 m.) prieš du mėnesius pranešė, kad po 25 santuokos metų suka skirtingais keliais.
Aktorius Sylvesteris Stallone (76 m.) ir Jennifer Flavin (54 m.) prieš du mėnesius pranešė, kad po 25 santuokos metų suka skirtingais keliais.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2022-10-30 17:51, atnaujinta 2022-10-30 17:52

Atgimė sena simpatija?

Atlikėja Billie Eilish (20 m.) užmezgė romaną su muzikantu Jesse Rutherfordu (31 m.). Pora savo jausmus viešai rodė Los Andželo restorane „La Mirch“. Čia jie mėgavosi indišku maistu, o išėję į lauką meiliai pozavo fotografams, prie jų bučiavosi.

Billie ir roko grupės „The Neighborhood“ dainininkas tą pačią savaitę kartu pastebėti ir kitame restorane, o kalbos apie artimą jų draugystę prasidėjo po to, kai atėjo susikibę rankomis į „Universal Studios“ Helovino siaubo naktį.

Socialinė žiniasklaida tiesiog užvirė nuo komentarų dėl Billie ir Jesse 11 metų skirtumo, o ypač dėl to, kad jis ją pažinojo nuo tada, kai ji buvo nepilnametė.

2017 m. gruodžio 18 d. J.Rutherfordo gerbėjai paskyroje tviteryje paskelbė nuotraukas, kuriose Billie ir Jesse žaismingai pozuoja kartu kostiumų vakarėlyje.

Tuomet Billie buvo 16-a, o Jesse – 26 metai.

Billie apie savo asmeninį gyvenimą nekalba. Prieš porą metų ji žurnalistams pabrėžė, kad nori išlaikyti savo santykius privačius.

O Jesse anksčiau draugavo su modeliu Devon Lee Carson. Pora jie tapo 2015 metais, tačiau praėjusių metų lapkritį pasirodė pranešimai apie santykių baigtį.

Rado būdą išlikti populiarus

Kovo mėnesį apie karjeros pabaigą dėl afazijos pranešęs aktorius Bruce’as Willisas (67 m.) gali grįžti į ekranus. Bruce’as pardavė teises į savo įvaizdį technologijų kompanijai „Deepcake“. Tai reiškia, kad skaitmeninis aktoriaus atvaizdas gali būti panaudotas filmams ar reklamoms. B.Willisas – pirmoji žvaigždė, pardavusi teises į skaitmeninį savo atvaizdą.

Aktorius tokį sprendimą priėmė po to, kai vienoje reklamų pasirodė jo skaitmeninis dublis. Bruce’ui labai patiko, kaip tiksliai viskas buvo pavaizduota.

„Man tai puiki galimybė grįžti į praeitį. Galėsiu dirbti ir dalyvauti net būdamas kitame žemyne. Tai – puiki patirtis“, – sakė žvaigždė.

Amerikiečiui diagnozuota afazija – visiškas arba dalinis kalbos praradimas, kuris pasireiškia dėl kalbos zonų pažeidimo galvos smegenų žievėje. Esant afazijai sutrinka kalbėjimas, kalbos supratimas, skaitymas, rašymas, skaičiavimas.

Ištraukė savo skeletus

Serialo „Draugai“ žvaigždė Matthew Perry (53 m.) nusprendė papasakoti tiesą apie savo gyvenimą. Čandlerį populiariajame seriale vaidinęs aktorius parašė atsiminimų knygą „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing“ („Draugai, meilužiai ir didelis siaubingas dalykas“), kuri prekyboje pasirodys lapkričio 1 d. Knygoje išsamiai aprašoma jo gyvenimo kelionė – pilna neįtikėtinų aukštumų ir slegiančių žemumų.

„Kai pasijutau saugus, panorau pasidalyti, kad vėl nesigilinčiau į tamsiąją visko pusę, – pasakojo aktorius. – Turėjau palaukti, kol būsiu blaivus ir atsiribojęs nuo aktyvios alkoholizmo ligos, kad galėčiau viską surašyti. Ir, svarbiausia, neabejojau, kad tai padės žmonėms.“

M.Perry savo memuarus pradeda pasakodamas, kad beveik mirė prieš kelerius metus būdamas 49 metų.

Tuo metu viešai sakęs, kad patyrė virškinimo trakto perforaciją, aktorius iš tikrųjų savaites praleido kovodamas už savo gyvybę, nes nuo didelio opiatų (tokių narkotikų kaip heroinas, aguonų nuoviras, metadonas, morfijus, fentanilis ir kiti) kiekio sprogo jo gaubtinė žarna. Dvi savaites jis praleido komoje ir dar penkis mėnesius ligoninėje, o devynis mėnesius turėjo nešioti specialų maišelį išmatoms.

Kai jis pirmą kartą buvo paguldytas į ligoninę, gydytojai jo šeimai pasakė, kad aktorius turi vos 2 procentų tikimybę gyventi.

Seriale „Draugai“ M.Perry vaidinti pradėjo būdamas 24 metų. Ir nuo tada pradėjo ryškėti priklausomybė.

„Sulaukęs 34 metų buvau įklimpęs į įvairią priklausomybę, – prisipažino jis. – Bet buvo metų, kai buvau blaivus. Visą 9-ąjį sezoną buvau blaivus. Ir atspėkite, kurį sezoną buvau nominuotas geriausio aktoriaus kategorijoje?“

Vienu laikotarpiu M.Perry išgerdavo 55 nuskausminamąsias tabletes „Vicodin“. Jo svoris nukrito iki 58 kilogramų.

Per metus jis reabilitacijoje lankydavosi po 15 kartų, tad gerai išmanė priemones, reikalingas blaivumui palaikyti.

Nors nenori atskleisti, kiek laiko yra blaivus, jis vis tiek skaičiuoja kiekvieną dieną.

Iki šiol jam buvo atlikta 14 skrandžio operacijų. „Tai daug priminimų, skatinančių išlikti blaiviam“, – nusijuokė jis.

Kas jį pastūmėjo liautis vartoti narkotikus? „Mano terapeutas pasakė: „Kitą kartą, kai galvosite apie „Oxycontin“ vartojimą, tiesiog pagalvokite apie kolostomijos maišelį visą likusį gyvenimą.“ Ir atsidarė mažas langas, aš įlindau pro jį ir nebenoriu „Oxycontin“, – prisiminė M.Perry.

Dabar M.Perry yra labiau nei bet kada pasiryžęs stengtis padėti kitiems, kurie taip pat kovoja su priklausomybe. „Tą naktį tokie kaip aš ligoninėje gulėjo penki žmonės. Kiti keturi mirė, aš išgyvenau. Kodėl? Turi būti tam priežastis“, – sakė jis ir pabrėžė jaučiąs dėkingumą už tai, kad gyvena.

Ir vėl laimingi kartu

Aktorius Sylvesteris Stallone (76 m.) ir Jennifer Flavin (54 m.) prieš du mėnesius pranešė, kad po 25 santuokos metų suka skirtingais keliais. J.Flavin net pateikė skyrybų prašymą, tiesa, netrukus jį atsiėmė.

Kad pora susitaikė – akivaizdu, mat juodu kartu su dukromis Sophia Stallone (26 m.) ir Sistine Stallone (24 m.) pasirodė kitų metų pavasario ir vasaros „Ralph Lauren“ kolekcijos pristatyme.

Dar prieš du mėnesius J.Flavin kaltino vyrą manipuliavimu turtu. Skyrybų dokumentuose buvo rašoma, kad jos vyras tyčia išskaidė, išeikvojo ir iššvaistė santuokinį turtą, o tai turėjo neigiamą finansinį poveikį šeimai. Moteris reikalavo, kad jai būtų atlyginta ir kompensuota jos naudai nelygiai padalijant santuokinį turtą.

Prieš pranešant apie skyrybas aktoriaus gerbėjai pastebėjo, kad ant jo rankos nebėra J.Flavin portreto. Didžiulę tatuiruotę S.Stallone pašalino ir vietoj jos išsitatuiravo savo nugaišusio šuns Butkuso atvaizdą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.