3 patarimai, kaip derinti aukštakulnius prie kasdienės aprangos

Aukštakulniai kasdien? Ar gali būti patogu? Ar neatrodysiu per daug puošniai? Pasirodo taip, aukštakulniai gali būti skirti kasdienai ir kartu jie gali būti patogūs, svarbiausia – pasirinkti tinkamą aukštakulnių modelį ir kulniuko formą bei aukštį. Eavalyne.lt pateikia tris patarimus, kuriais vadovaudamosi galėsite avėti aukštakulnius batelius kasdien, be jokios progos.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2022, 2:14 PM

Kokio tipo aukštakulnius rinktis kasdienai?

Įprasta aukštakulnius rinktis ypatingoms progoms, kai norime atrodyti puošniau nei kasdien. Tačiau jie puikiai tinka ir kasdienai, tik reikia pasirinkti tinkamą aukštakulnių batelių modelį. Kasdienai rinkitės kuklesnius aukštakulnius, be itin ryškių ir puošnių detalių. Rinkitės kūno ar juodos spalvos batelius, jie tiks prie daugelio kasdienių aprangos derinių. Galite eksperimentuoti ir su spalvomis, tačiau rinkitės prigesintas, pastelines spalvas – taip galėsite batelius priderinti prie įvairesnių drabužių. Atraskite Eavalyne.lt aukštakulnių batelių asortimentą: bateliai/aukstakulniai"="">bateliai/aukstakulniai"" target="_blank">https://eavalyne.lt/c/moterims/bateliai/aukstakulniai.

Kaip pasirinkti tinkamą kulniuko formą?

Kasdienai labiausiai tiks stambūs, kvadratiniai, į apačią platėjantys ar tiesūs, nesiaurėjantys kulniukai. Jie suteikia daugiau atramos ir stabilumo, todėl su tokiais aukštakulniais lengviau ir patogiau vaikščioti. Neprivalote avėti pačių aukščiausių aukštakulnių. Rinkitės tokius, su kuriais galite vaikščioti grakščiai, nesijausdamos nepatogiai. Jei pasirinksite aukštakulnius labai žemu kulniuku, jo forma nėra svarbi, kadangi ir taip galėsite lengvai išlaikyti pusiausvyrą.

Su kokiais drabužiais derinti aukštakulnius kasdienai?

Aukštakulniai bateliai turi didelį privalumą – net ir paprasčiausiai kasdienei aprangai jie suteikia elegancijos ir modernumo. Todėl drąsiai avėkite aukštakulnius su mėgstamais džinsais ir marškinėliais, ant pečių užsimetusios elegantišką švarką, ar derinkite su mėgstama vasarine suknele ir sukurkite romantišką bei vasarišką derinį. Šaltuoju sezonu rinkitės aulinius aukštakulnius batus – jie suteiks jūsų kūnui teisingos proporcijos dėvint sunkesnį ir storesnį paltą. Venkite aukštakulnius avėti su sportinio stiliaus apranga, nors ši tendencija populiari, ją geriau palikti mados žurnalams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.