Žvaigždžių savaitėje – Katy Perry nesėkmė, stilingas sugrįžimas ir knyga apie princą Harry

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Dainininkės Katy Perry (38 m.) pasirodymą Las Vegase lydėjo nemalonus incidentas.<br>Scanpix
Dainininkės Katy Perry (38 m.) pasirodymą Las Vegase lydėjo nemalonus incidentas.<br>Scanpix
Kirshnikas Khari Ballas.
Kirshnikas Khari Ballas.
Sophia Loren.
Sophia Loren.
Sausio 10 dieną šviesą išvys ilgai laukta princo Harry biografinė knyga „Spare“.
Sausio 10 dieną šviesą išvys ilgai laukta princo Harry biografinė knyga „Spare“.
 Princas Harry.
 Princas Harry.
Aktorius Sylvesteris Stallone (76 m.) prakalbo apie savo vos nesubyrėjusią santuoką.
Aktorius Sylvesteris Stallone (76 m.) prakalbo apie savo vos nesubyrėjusią santuoką.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Nov 13, 2022, 4:49 PM

Nemalonus incidentas

Dainininkės Katy Perry (38 m.) pasirodymą Las Vegase lydėjo nemalonus incidentas. Ant scenos atlikėja kurį laiką negalėjo atmerkti dešinės akies. Išskirtine suknele pasipuošusi muzikantė voką bandė pakelti ranka ir kai pagaliau tai pavyko, tęsė pasirodymą.

K.Perry nesėkmė buvo užfiksuota vaizdo įraše, kuris „TikTok“ platformoje peržiūrėtas jau dešimtis milijonų kartų.

Nežinoma, kas nutiko dainininkės akies vokui. Vieni nesėkmę sieja su priklijuojamomis blakstienomis, o kiti – su sušlubavusia sveikata.

Skaudi netektis

Hjustono boulingo salėje „810 Billiards & Bowling Houston“ buvo nušautas grupės „Migos“ narys reperis Kirshnikas Khari Ballas (28 m.), geriau žinomas Takeoff slapyvardžiu.

„Takeoff žaidė su kauliukais, tuomet kilo ginčas ir kažkas šovė jam į galvą. Įvykio vietoje konstatuota reperio mirtis“, – pranešė policija.

Įvykio metu buvo šauta į dar du žmones, jie išvežti į ligoninę.

Stilingas sugrįžimas

Viena žymiausių ir tituluočiausių visų laikų Italijos aktorių Sophia Loren (88 m.) jau kurį laiką pasitraukusi iš viešumos, tačiau nusprendė pradžiuginti savo gerbėjus ir kartu su sūnumi atvyko į vieno restorano atidarymą Milane.

Net ir būdama garbingo amžiaus S.Loren visus sužavėjo jaunatviškumu ir skleidžiama energija.

Žvaigždė pasipuošė „Giogio Armani“ baltu kelnių kostiumėliu ir įvaizdį pagyvino stilingais masyviais tamsintų stiklų akiniais.

Netikėtas draugų kirtis

Sausio 10 dieną šviesą išvys ilgai laukta princo Harry biografinė knyga „Spare“.

Karališkosios šeimos ekspertai mano, jog princas Harry trumpam gali persikelti į Jungtinę Karalystę, kad reklamuotų knygą. Jau dabar žinoma, kad jos turinys intriguoja, – jis kritiškas karališkosios šeimos atžvilgiu.

Užsienio spauda ūžia, kad Harry susisiekė su savo draugais ir buvusiomis merginomis ir paprašė knygoje pažerti detalių apie laiką su juo rašytojui JR Moehringeriui.

Tačiau „The Sun“ pranešė, kad dauguma jų nesitikėjo tokio Harry prašymo, ir mandagiai nusprendė atsisakyti.

„Harry jų prašė, tačiau draugai ir draugės buvo mandagūs – pasakė, kad pagalvos, o galiausiai atsisakė. Labai ironiška, kad Harry atsitrenkė į sieną. Pats nenorėjo priimti žiniasklaidos, o dabar nori iš kitų pagalbos“, – kalbėjo šaltiniai.

Skyrybos išgrynino vertybes

Aktorius Sylvesteris Stallone (76 m.) prakalbo apie savo vos nesubyrėjusią santuoką. Naujausiame interviu jis pasakojo, kad trumpas išsiskyrimas su Jennifer Flavin (54 m.) buvo audringas laikas jo gyvenime.

S.Stallone laikraščiui „Sunday Times“ kalbėjo apie trumpą išsiskyrimą rugpjūtį. Po 25 santuokos metų pora buvo nusprendusi pasukti skirtingais keliais, bet po mėnesio nutraukė skyrybas.

„Supratau, kas vertingiau už viską, – tai mano meilė savo šeimai. Ji svarbesnė už mano darbą, ir tai buvo sunki pamoka“, – pasakojo jis.

Kai J.Flavin rugpjūtį pateikė prašymą dėl skyrybų su S.Stallone, aktorius pareiškime sakė, kad jie „draugiškai ir privačiai sprendžia šias asmenines problemas“. Rugsėjį pora susitaikė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.