Bradas Pittas – pagaliau nebe vienišas? Aktorius pastebėtas meiliai glaudžiantis 30 metų jaunesnę

Amerikiečių aktorius Bradas Pittas (58 m.) prieš šešerius metus pradėjo skyrybų su aktore Angelina Jolie (47 m.) procesą. Jau seniai kalbama, kas bus kita jo mylimoji.

B.Pittas.<br>AFP/ Scanpix nuotr.
B.Pittas.<br>AFP/ Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 18, 2022, 9:45 AM

Anot „Daily Mail“, B.Pittas galimai susitikinėja su viena iš juvelyrikos kompanijos vadovių Ines de Ramon (29 m.). Jiedu kartu apsilankė Los Andžele vykusiame romantiškame Bono koncerte. Kaip matoma paviešintose nuotraukose, Ines ir Bradas vienas nuo kito negalėjo atitraukti rankų.

Ines de Ramon, taip pat, kaip ir B.Pittas, turi skaudžios santykių patirties. Moteris buvo ištekėjusi už serialo „Vampyrų dienoraščiai“ žvaigždės, aktoriaus Paulo Wesley (40 m.), tačiau šiemet, praėjus keleriems metams nuo vestuvių, išsiskyrė.

Yra žinoma, jog koncerte su B.Pittu pasirodžiusi Ines studijavo Šveicarijoje, laisvai kalba keturiomis kalbomis: anglų, prancūzų, vokiečių ir italų.

Juvelyrikos kompanijos, kurioje šiuo metu dirba I.de Ramon, klientėmis yra pabuvojusios abi buvusios B.Pitto žmonos – A.Jolie ir Jennifer Aniston (53 m.).

Nors galimai nauja Holivudo žvaigždės mylimoji sukasi tarp žinomų žmonių, ji savo asmeninį gyvenimą yra linkusi slėpti nuo pašalinių akių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?