„Louis Vuitton“ C. Ronaldo ir L. Messi pasodino istorinei nuotraukai prie šachmatų lentos: V. Čmilytė-Nielsen pastebėjo vieną detalę

Futbolo žvaigždės – Portugalijos puolėjas „Manchester United“ Cristiano Ronaldo (37 m.) ir Argentinos „Paris Saint-Germain“ puolėjas Lionelis Messi (35 m.) – suvienijo jėgas. Nors futbolo aikštelėje jie vadinami amžinais priešais, Prancūzijos mados namai „Louis Vuitton“ nusprendė juos pasodinti prie šachmatų lentos.

 Lionelis Messi ir Cristiano Ronaldo.<br> Annie Leibovitz nuotr.
 Lionelis Messi ir Cristiano Ronaldo.<br> Annie Leibovitz nuotr.
Viktorija Čmilytė-Nielsen.<br> LR archyvo nuotr.
Viktorija Čmilytė-Nielsen.<br> LR archyvo nuotr.
Viktorija Čmilytė-Nielsen.<br>V.Skaraičio nuotr.
Viktorija Čmilytė-Nielsen.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 21, 2022, 10:13 AM, atnaujinta Nov 21, 2022, 10:45 AM

Mados namai socialiniuose tinkluose paskelbė garsios fotografės Annie Leibovitz darytą nuotrauką, kuri jau dabar vadinama istorine.

Joje matyti, kaip ilgamečiai futbolo varžovai žaidžia šachmatais ant „Louis Vuitton“ lagamino.

„Pergalė yra proto būsena“, – šalia reklamos rašė vienas garsiausių pasaulio prekės ženklų.

Užsienio spaudoje spėliojama, kad futbolo žvaigždės buvo fotografuojamos atskirai, o galutiniam rezultatui pasitelktas montažas.

Reklaminė kampanija skirta lapkričio 20 dieną prasidėjusiam pasaulio futbolo čempionatui Katare, kuriame futbolininkai atstovauja Argentinos ir Portugalijos rinktines.

Daug dėmesio sulaukė ir pati šachmatų partija, kuri daugeliui šio žaidimo žinovų pasirodė keista.

„Tai yra nuoroda į žaidimą tarp Magnuso Carlseno ir Hikaru Nakamura. Šachmatų figūros nėra išdėliotos atsitiktinai, kaip būtų galima manyti iš pradžių. Beje, šis žaidimas baigėsi lygiosiomis“, – „Telegram“ rašė skaitytojai.

Į šachmatų partiją sureagavo ir Seimo pirmininkė, šachmatų didmeistrė Viktorija Čmilytė-Nielsen.

„Kas šioje foto traukia dėmesį? Futbolo žvaigždės, garsaus prekės ženklo raštai? Kai esi šachmatininkas, pirmiausia pastebi, kad pozicija „lentoje“ yra iš 2017 metų dvikovos tarp Magnuso Carlseno ir Hikaru Nakamuros.

Ir, kiek begalvotų L. Messi, vienintelis juodųjų išsigelbėjimas – Vg4+ (Vg5+) ir amžinas šachas“, – pastebėjimais socialiniame tinkle dalijosi Seimo pirmininkė.

Anksčiau duodamas interviu „Sky Sports“ C.Ronaldo prisipažino, kad L.Messi jis laiko nuostabiu žaidėju. Nepaisant konkurencijos aikštėje, gyvenime tarp garsiausių pasaulio puolėjų buvo geri santykiai, nors jie ir negali savęs pavadinti draugais.

Pastaruoju metu žiniasklaidoje daug kartų skambėjo C. Ronaldo vardas. Portugalijos futbolo žvaigždė išliejo nuoskaudą dėl savo situacijos „Manchester United“ komandoje ir nepagailėjo karčių žodžių treneriui bei visai klubo vadovybei.

„Jaučiuosi išduotas „Manchester United“, – interviu Piersui Morganui sakė sportininkas.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.