Žvaigždžių savaitėje – Jennifer Aniston skausmas, Britney Spears ir „Oskaras“ Volodymyrui Zelenskiui

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Britney Spears.<br> Scanpix nuotr.
 Britney Spears.<br> Scanpix nuotr.
 Jennifer Aniston.<br> Scanpix nuotr.
 Jennifer Aniston.<br> Scanpix nuotr.
 Jennifer Aniston.<br> Scanpix nuotr.
 Jennifer Aniston.<br> Scanpix nuotr.
 Rebel Wilson.<br>Instagram nuotr.
 Rebel Wilson.<br>Instagram nuotr.
 Rebel Wilson dukra.<br>Instagram nuotr.
 Rebel Wilson dukra.<br>Instagram nuotr.
Seanas Pennas ir Volodymyras Zelenskis.<br> Scanpix nuotr.
Seanas Pennas ir Volodymyras Zelenskis.<br> Scanpix nuotr.
 Seanas Pennas ir Volodymyras Zelenskis.<br> Scanpix nuotr.
 Seanas Pennas ir Volodymyras Zelenskis.<br> Scanpix nuotr.
 Seanas Pennas ir Volodymyras Zelenskis.<br> Scanpix nuotr.
 Seanas Pennas ir Volodymyras Zelenskis.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Nov 22, 2022, 10:23 AM

Staigmena – sužadėtuvės ir dukra

Aktorė Rebel Wilson (42 m.) dar visai neseniai prisipažino, kad myli moteris, o dabar nustebino pranešdama, jog tapo mama. Dukterį Royce Lillian Elizabeth Wilson jai pagimdė surogatinė motina. „Norėjau originalaus vardo, prasidedančio R raide, ir galiausiai išrinkau šį“, – sakė ji.

Australų žvaigždė paaiškino antrųjų vardų prasmę: „Lillian ir Elizabeth yra mano šeimos moterų, kuriomis aš žaviuosi, vardai. Elizabeth, kuris yra ir mano antrasis vardas, taip pat ir velionės karalienės garbei.“

Neseniai Rebel susižadėjo su mados dizainere Ramona Agruma (38 m.). Jos susitikinėja nuo kovo mėnesio.

Po sunkių išbandymų jaučiasi vieniša

Aktorė Jennifer Aniston (53 m.) atvirai papasakojo apie savo nesėkmingus bandymus pastoti. Papuošusi žurnalo „Allure“ viršelį moteris jame prisiminė vieną sudėtingiausių savo gyvenimo periodų, kai būdama 30–40 metų turėjo ne vieną nesėkmingą dirbtinio apvaisinimo procedūrą. Aktorė pabrėžė, kad nesigaili tų bandymų, kad ir kokie jie fiziškai bei emociškai buvo sunkūs, nes jie padarė ją tokiu žmogumi, koks ji yra šiandien.

„Štai kodėl aš taip dėkoju už visus tuos šlykščius dalykus. Priešingu atveju gal ir būčiau likusi tokia išsigandusi, nervinga ir nežinojusi, ką reiškia tokios procedūros“, – sakė ji.

J.Aniston prisipažino, kad ne tik išbandė IVF (dirbtinio apvaisinimo) procedūras, bet ir gėrė kiniškas arbatas.

„Mečiau viską. Būčiau atidavusi bet ką, jei kas nors man būtų pasakęs: „Užšaldykite kiaušinėlius. Padarykite sau paslaugą.“ Bet tada aš tiesiog apie tai nepagalvojau. Taigi aš šiandien čia tokia, kokia esu. Laivas išplaukė“, – prisiminė ji.

Ir nors moteris tikino nesigailinti, kad bandė eiti šiuo sunkiu keliu, dabar ji jaučia palengvėjimą, nes nebekamuoja klausimas „Ar galiu?“.

Šiuo metu vieniša esanti aktorė, paklausta, ar pagalvoja apie vestuves, teigė, kad norėtų santykių.

„Būna akimirkų, kai noriu tiesiog susisukti į kamuolį ir pasakyti: „Man reikia palaikymo.“ Būtų nuostabu grįžti namo, įkristi į kieno nors glėbį ir pasakyti: „Buvo sunki diena“, – prisipažino ji.

Kamuoja liga

Dainininkė Britney Spears (40 m.) prisipažino, kad kenčia dėl nepagydomo nervų pažeidimo dešinėje kūno pusėje. Maždaug tris kartus per savaitę ji atsibunda nutirpusiomis rankomis.

Anot B.Spears, jos nervai pažeidžiami, kai į smegenis nepatenka pakankamai deguonies. Dainininkė taip pat užsiminė, kad pirmą kartą simptomus pajuto prieš trejus metus, kai prieš jos valią buvo paguldyta į psichiatrijos ligoninę.

„Atrodo, mano protas tiesiogine prasme persikelia į vaikystę. Ir nors aš nejudu taip, kaip anksčiau, tikrai tikiu, kad tikėjimas man suteikė stiprybės“, – pasakojo ji sekėjams socialiniuose tinkluose.

Dainininkė džiaugėsi pagaliau radusi vaistą, kuris verčia ją jaustis geriau, – tai šokiai.

Įteikė „Oskarą“ kaip užstatą

Trečią kartą nuo Rusijos pradėto karo Ukrainoje apsilankęs amerikiečių aktorius Seanas Pennas (62 m.) į Kijevą atsivežė ir „Oskaro“ statulėlę. Ją jis įteikė Ukrainos prezidentui Volodymyrui Zelenskiui (44 m.).

„Šį kartą mūsų susitikimas buvo ypatingas. Seanas atsinešė savo „Oskaro“ statulėlę kaip tikėjimo mūsų šalies pergale simbolį. Ji bus Ukrainoje iki karo pabaigos“, – teigė V.Zelenskis.

S.Pennui savo ruožtu Ukrainos prezidentas įteikė trečiojo laipsnio ordiną „Už nuopelnus“.

S.Pennas ir V.Zelenskis pasivaikščiojo ir Kijevo Drąsos alėja, kurioje įamžintos nuo karo pradžios Ukrainai neabejingų žmonių pavardės.

„Šalia daugelio pasaulio lyderių, padėjusių Ukrainai per karą, pavardžių yra ir lentelė su Seano Penno vardu“, – rašė V.Zelenskis.

Aktorius į Ukrainą atvyko vos tik Rusijai pradėjus karą. „Tokia parama Ukrainai ir jos žmonėms nepaprastai vertinga“, – teigia V.Zelenskis. S.Pennas Kijeve filmavo dokumentinį filmą apie Rusijos invaziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.