Žvaigždžių savaitėje – trankus Demi Moore 60-metis ir nauja Catherine Middleton stiliaus taisyklė

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Demi Moore ir Catherine Middleton.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 Demi Moore ir Catherine Middleton.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 J.Carrey.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 J.Carrey.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 Jungtinės Karalystės karalius Karolis III.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 Jungtinės Karalystės karalius Karolis III.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 Lapkričio 11 dieną aktorei Demi Moore suėjo 60 metų.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 Lapkričio 11 dieną aktorei Demi Moore suėjo 60 metų.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 Velso princesė Catherine Middleton.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 Velso princesė Catherine Middleton.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 M.Atwood.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 M.Atwood.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Nov 27, 2022, 9:56 AM, atnaujinta Nov 27, 2022, 9:57 AM

Neįleis į Rusiją

Kremlius pranešė, kad į sąrašą asmenų, kuriems draudžiama atvykti į šalį, įtraukė šimtą kanadiečių, įskaitant aktorių Jimą Carrey (60 m.), rašytoją Margaret Atwood (82 m.) ir keletą žurnalistų, po to, kai spalio mėnesį Kanada paskelbė naują sankcijų paketą Rusijai.

Rusijos užsienio reikalų ministerija teigia, kad uždraudė į šalį atvykti 100 kanadiečių, „tiesiogiai dalyvaujančių formuojant agresyvią antirusišką politiką“.

„J.Carrey ir aš planavome praleisti savaitgalį Maskvoje. Matyt, vietoj to turėsime vykti į Kijevą“, – tviteryje šmaikštavo rašytoja.

„Taip, M.Atwood, bijau, kad nutiko blogiausia. Mums uždrausta įvažiuoti į Rusiją. Bet 100 kanadiečių problemos nėra labai didelės. Mes visada turime Paryžių“, – rašė J.Carrey, o M.Atwood jam palinkėjo stiprybės: „Nieko tokio, Jimai, ištversime tai kartu, laikykis.“

J.Carrey ir M.Atwood nuo pat karo pradžios palaiko Ukrainą ir be užuolankų kalba apie agresoriaus veiksmus, aštrių žodžių negaili ir Vladimirui Putinui.

Tylus gimtadienis

Jungtinės Karalystės karalius Karolis III atšventė 74-ąjį gimtadienį. Minint jo, kaip monarcho, pirmąjį gimtadienį Didžiosios Britanijos sostinėje griaudėjo iškilmingos ginklų salvės.

Tiesa, Karolis III savo gimtadienio proga neplanavo jokių viešų pasirodymų. Bet jis buvo nufotografuotas vilkintis tvido švarką ir velvetines kelnes, kai pozavo prie seno ąžuolo naujai nuotraukai, skirtai paminėti jo paskyrimą į vakarus nuo Londono esančio Vindzoro Didžiojo parko reindžeriu. Anksčiau šias pareigas ėjo jo tėvas princas Pilypas, miręs 2021 metais.

1948 m. lapkričio 14 d. gimęs Karolis III kitų metų gegužę taps seniausiu kada nors karūnuotu britų monarchu. Sosto įpėdiniu jis tapo būdamas vos trejų metų ir didžiąją gyvenimo dalį laukė, kad pakeistų savo motiną.

Rūbams – per daug dėmesio

Kensingtono rūmai įvedė naujas taisykles – darbuotojams uždrausta atskleisti informaciją apie Velso princesės Catherine (40 m.) aprangą. Neva žiniasklaidoje per daug dėmesio skiriama jai aptarti. Tai sukelia nepasitenkinimą rūmuose.

Dar visai neseniai darbuotojai drąsiai skelbdavo Catherine aprangos detales per kiekvieną oficialią progą. Susilaikydavo tik tuomet, kai Velso princesė pasirodydavo neformaliai: lankydavosi ūkiuose ar soduose ir pasirinkdavo laisvalaikio drabužius.

Tačiau dabar tokios informacijos Kensingtono rūmai neteiks, nebent tai bus itin svarbus įvykis.

Catherine pagalbininkai teigia, kad mados ekspertai dažniausiai sugeba greitai atpažinti dizainerių kurtus drabužius, tačiau rūmų darbuotojai šios informacijos oficialiai nebetvirtins.

Velso princesė dažnai pigius prekės ženklus derina prie prabangių. Ji nesibodi vilkėti drabužių iš „Zara“, „Mango“, „Accessorize“.

Jubiliejus – lėktuve

Lapkričio 11 dieną aktorei Demi Moore suėjo 60 metų. Savo jubiliejų moteris atšventė su geriausiais draugais privačiame lėktuve, o nuo Demi veido per visą šventę nedingo šypsena.

„Šią jubiliejaus dieną jaučiuosi mylima ir dėkinga“, – socialiniuose tinkluose rašė ji.

Aktorę sveikino jos artimieji, tarp jų ir buvęs vyras Bruce’as Willisas bei jo naujoji žmona Emma Heming.

„Su gimtadieniu, Demi. Mes mylime tave tokią, kokia esi, – tiek išore, tiek vidumi“, – rašė jie instagrame ir paskelbė bendrą nuotrauką, kurioje matomos D.Moore knygos jų rankose.

Tris bendras dukras turintys B.Willisas ir D.Moore po skyrybų palaiko gerus santykius. D.Moore taip pat draugauja su naująja B.Williso žmona.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.